Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Postitatud: 31 Okt, 2024 14:25
Ahjuprae jaoks peab olema nii pekki kui kamarat, mis pärast hamba all ragiseks.
Militaarteemad minevikust kaasaega
https://www.militaar.net/phpBB2/
Herr Rebane
Ikka täie kannaga konnasilmale. Sooldumine ja marineerimine erinevate retseptide järgi 6 -72 tundi. Seega Herr Fucs võib planeerida ka pikemaid ringe. Kuni mul koguneb otsustavust järgmist etappi läbida.
Ma tegin eelmine nv Mulgi kapsaid. Kaks kilo kapsas, 1,4 kilo kaelakarbonaadi ja 8 tunniks ahju. Ülihea asi sai.ahto42 kirjutas: ↑31 Okt, 2024 17:06 Aga siia võib vabalt jagada oma nö üleöö malmpoti liha soovitusi. Küttteperiood kah algas, ei saa kaminahju sooja niisama raisku lasta minna.
Ise olen teinud lihtsalt:
Kamaraga karbonaaditükk, umbes 2-2,5cm viilud, mõlemalt poolt maitsestatud soola, pipra ja lihamaitseainega. Natuke ka mett külgedele määrinud.
Malmpotti, sibularõngad vahele jne.
Ahi kinni, ootan veel mõned minutid ja siis ööseks 7-8ks tunniks ahju.
Ma ostsin osta.ee antikvariaadi rubriigist poti. 2,5 l. Selline raske, aga on meile 6 hingele väike. Jätkub vaid liha jaoks, paar porgandit ja sibula saab ka hiljem sisse poetada. Tuleb suurem soetada.
No jah.
See on jama lugu. Siis Krakowit ei saa. Saab muu vorstitoote, mis ei pruugi muidugi sugugi halvem olla kui KrakowPekitükkidest pidi raudselt loobuma, see oleks minestanise koht.
Kui aga pekk ka ikkagi sisse läheb, siis võib see sealiha ka taisem olla.Peki siis sulandan muu massi sisse
Ahah.Kilo loomaliha õnnestus saada... Poole lihast vaaritan konservideks