Kremli troll vooglaid

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Re: Kremli troll vooglaid

Postitus Postitas Nibelungen »

Kus ta naisi solvas? Teatud feministide ja mingi transaga on tal tõesti mingeid õiendamisi olnud.
Kus ta väitis et pederastia on nakkav? Kuigi tundub, et idioloogiad on natuke nakkavad tõesti.
Kas on mõnda teletapati lõiku ETV või mõnest muust saatest(nagu Kolmeraudne). Kus Vooiglaid oleks pursanud välja mingeid ennekuulmatuid või paljudele tundmatuid terminoloogilisi väljendeid, et jätta endast muljet kui vaoshoitud intelektuaalist.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

krijgsvolk kirjutas: 17 Juul, 2023 0:31 ...
Mees ajab lihtsalt oma usul põhinevat rida ja on säilitanud oma väärikuse, vaatamata üleüldisele, tahtlikult orkestreeritud, tema isiku ja tema vaadete vastasele hüsteeriale "peavoolu meedias", asotsiaalmeedias jt aukudes. Kõik me vahel eksime, väljendume valesti, või ebaõnnestunult. ...
Kõige selle taustal on ikkagi teada ja faktidega kinnitatud ülemaailmne Kremli toetus äärmusparempoolsetele "seltsimeestele": https://epl.delfi.ee/artikkel/96238897/ ... kku-ehitab
Sellest tulenevalt ei saa järgnevat rida Varro Vooglaiu "usul" põhinevaid seisukohti pidada kohe kuidagi juhustlikeks.
Vbl mul on midagi kahe silma vahele jäänud, kuid minu teada Roomakatoliku kirik selliseid seisukohti nagu avaldanud ei ole. Sestap tuleb meelde fraas filmist Malev (https://youtu.be/j1HZG04t8p4?t=293):
"Aga kuidas see kõik sakslastega seotud on?"
...
"Ega vist olegi"

Vbl. mul on selektiivne nägemine, aga kui VV on nii hirmus isamaaline ja katoliiklik tegelane, kes ainult "aeg-ajalt libastub", siis palun toodagu mulle nimekiri tema vastavatest postitustest, mis näitavad, et teda huvitab Eesti iseseisvus, Ukraina võit ja Venemaa kaotus. Kus on Varoo postitused Putini kuritegude hukkamõistmisega?
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Kui paralleele tõmmata, siis seltsimees Vladimir Vladimirovits räägib vaatamata korralikule Ukraina-vastasusele õigeid asju nagu fashismi ja satanismi likvideerimine :D Ja tõsi, tõsi, kannab ka head ülikonda ja valget särki ning käed on alati pestud.

Taoliste propaganda ongi sihitud väheharitud (või ajupestud) elektoraadile, kes peavad normaalseks suurest sitahunnikust paar pärlikest leida - näe meie jumalalaadne eestkõneleja ütleb ka mõne asja õigesti! Ja selle paari pärlikese taustal kujutatakse ette, et sitahunnikut polegi tegelikult - selle on loonud "peavoolumeedia".
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
alfa hotel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alfa hotel »

Nibelungen kirjutas: 17 Juul, 2023 11:24 Kus ta naisi solvas? Teatud feministide ja mingi transaga on tal tõesti mingeid õiendamisi olnud.
Kus ta väitis et pederastia on nakkav? Kuigi tundub, et idioloogiad on natuke nakkavad tõesti.
Kas on mõnda teletapati lõiku ETV või mõnest muust saatest(nagu Kolmeraudne). Kus Vooiglaid oleks pursanud välja mingeid ennekuulmatuid või paljudele tundmatuid terminoloogilisi väljendeid, et jätta endast muljet kui vaoshoitud intelektuaalist.
Mulle on ka homoseksuaalsus mittesobiv ja seega ma sellega ei tegele. Aga miks peaks mind huvitama kui kellelgi teisel on teine arvamus ja eelistus ajada seksiasju sookaaslasega? Kuidas see minusse puutub ja miks ma peaks hakkama mingit poliitilist liikumist selle ümber ehitama või sellele kaasa jooksma? Samamoodi ei kasvata ma kunagi endale näkku sellist suurt luuda nagu põrsaussil, aga kas ma peaks siis kõiki habemikke sellepärast vaenama?

Ja see muudel teemadel jauramine on ju ilmselgelt vesi venelaste propagandaveskile. Päris õudne on lugeda põrsaussi FB postituste all olevaid kommentaare. Seal on ikka lausa rõvedat kibestumist ja kõigevastasust, mida põrsauss oma jauramisega ainult üles kütab. Kohati tundub, et osa tema kommenteerijatest ja järgijatest on lisaks ka sügavalt alaarenenud.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Suht mõttetu on seda jama reprodutseerida aga eks lugege ja järeldage siis ise

„Mina olen seda varem ka öelnud ja ma ei häbene uuesti öelda, et kui Venemaa tegutseks sellisel viisil, et tagaks inimestele päriselt põhiseaduslikud õigused, ei teostaks vaktsiinisundi, ei teostaks apartheidi, jätaks inimestele võimaluse elada ja kasvatada oma lapsi vastavalt oma veendumustele, ei hakkaks ähvardama sind vangistusega, ei tahaks sind relvituks teha, ei tahaks su vanemlikke õigusi piirata, ei tahaks sinu lapsi sinu selja taga süstida – siis tekiks väga kiiresti väga tõsine küsimus: „Ma ei tea, mina tahan lõppude lõpuks elada normaalset elu. Nimetage seda Eesti Vabariigiks või Eestimaa kubermanguks või millekski muuks. Kes iganes tagab inimestele võimaluse siin normaalselt elada, selle poole inimesed siis hoiavad. Sa ei saa lõputult (väita) mingi emotsionaalse argumendiga, et meil peab siin tornis olema sinimustvalge, mis siis, et selle sinimustvalge all sa tegeled inimeste ahistamise ja kiusamisega ja mahasurumisega“.“

Mis see on kui mitte oma riigi laimamine ?
Nibelungen
Liige
Kontakt:

alfa hotel kirjutas: 17 Juul, 2023 12:51
Nibelungen kirjutas: 17 Juul, 2023 11:24 Kus ta naisi solvas? Teatud feministide ja mingi transaga on tal tõesti mingeid õiendamisi olnud.
Mulle on ka homoseksuaalsus mittesobiv ja seega ma sellega ei tegele. Aga miks peaks mind huvitama kui kellelgi teisel on teine arvamus ja eelistus ajada seksiasju sookaaslasega? Kuidas see minusse puutub ja miks ma peaks hakkama mingit poliitilist liikumist selle ümber ehitama või sellele kaasa jooksma? Samamoodi ei kasvata ma kunagi endale näkku sellist suurt luuda nagu põrsaussil, aga kas ma peaks siis kõiki habemikke sellepärast vaenama?

Ja see muudel teemadel jauramine on ju ilmselgelt vesi venelaste propagandaveskile. Päris õudne on lugeda põrsaussi FB postituste all olevaid kommentaare. Seal on ikka lausa rõvedat kibestumist ja kõigevastasust, mida põrsauss oma jauramisega ainult üles kütab. Kohati tundub, et osa tema kommenteerijatest ja järgijatest on lisaks ka sügavalt alaarenenud.
Olen täiesti nõus enamik tema fanaatilisi toetajaid ongi madalahariduse ja enesehinnanguga inimesed kes väidavad end olevat omapeaga mõtlevad inimesed.

Aga ka tema pihta esitatakse väiteid, mis on võetud laest
Ja osaliselt tõin ka selles loetelus välja Küsimus oli suunatud Reivikule. Muidugi mastaape võrreldes on palk varro silmas ja pind reiviku silmas.
Ma isiklikult olen "kõige"õigem ja targem inimene ja seetõttu oskan ka seal vigu näha, kus see kohe välja ei paista.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Venemaa ju tagabki oma riigi kodanikele põhiseaduslikud õigused - vähemalt vene kontekstis. Ja arvata on, et need sõjaretked ja teisitimõtlejate pokri panekud toimuvadki seal rõhuva enamuse vähemalt vaikival heakskiidul. Ja vene riigi õigus saata oma kodanikke UKR sõtta on samuti üsna (vene) põhiseaduse pärane. Lihtsalt mis see asi absoluutskaalal tähendaks, sellest lähevad "põrsaussid" vaikides mööda. Selline antivaksi tegevus, mida subjekt viljeles, olles vastusolus nt Kremli ametliku seisukohaga, oleks taolise ammu istutanud trellide taha ja mitte lühemaks ajaks kui Navalnõi. Sellest "võimalusest" taoline seltskond vaikib.

Antud isiku haridustausta jms arvestades pole siin ju tegu kasuliku idiootluse vormi, vaid sihiliku tegevusega.
Viimati muutis Kapten Trumm, 17 Juul, 2023 13:26, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Nibelungen kirjutas: 17 Juul, 2023 13:18 Aga ka tema pihta esitatakse väiteid, mis on võetud laest
Ja osaliselt tõin ka selles loetelus välja Küsimus oli suunatud Reivikule. Muidugi mastaape võrreldes on palk varro silmas ja pind reiviku silmas.
Ma isiklikult olen "kõige"õigem ja targem inimene ja seetõttu oskan ka seal vigu näha, kus see kohe välja ei paista.
Üsna tüüpne ekre-apologeedi jutt (ja arusaam). "Aga vaadake marthelme räägib ka täitsa õiget juttu vahepeal".
Inimene ei peaks raiskama oma aega suurest sitahunnikust paari pärli otsimisele, vaid kehitama õlgu ja astuma edasi.
Arvestades seda jama, mida VV on ise eetrisse tootnud, pole see "aga teised teevad ka" jutt kuigi asjakohane.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Nibelungen kirjutas: 17 Juul, 2023 13:18Aga ka tema pihta esitatakse väiteid, mis on võetud laest
Kahjuks küll. Kui ilma selleta läbi saaks, oleks tal ka mõnevõrra vähem toetajaid. Praegu osa ikka mõtleb niimoodi, et üht julget meest kõik peksavad.
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

Antivaxxerluse jutt siinjuures on ambivalentne (jälle). Kreml ise polnud sugugi piirangute ja vaktsiinide vastane, kuid see oli ja on teema, mis ajab ühiskonna pingesse ja ka eri leeridesse. Eestil oli ilmselt piirkonna leebemad piirangud Rootsi järel, see aga ei takistanud aktivitste meie olukorda ei rohkem ega vähem kui apartheidiks nimetada. Kreml võimendas erimeelsusi mujal, ja neil oli arvukalt järgijaid, kuid ise Moskoovias sitsisid Sobjanini ja sealse sanepidjaama käskude järgi. Kubermangu lipp Pika Hermanni tornis oleks sel juhul VV-le olnud vihma käest räästa alla minek, küll aga oleks traditsiooniline perekond VV ilmavaate järgi saanud parema kaitse.

Liitlaste üksuste käsitlemine kui uus okupatsioon või uus baaside leping, on küll puhas Kremli mõjutustegevus, öelgu seda VV või Laigna otse või läbi lillede.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Ja üks kremli narratiiv on veel see riigikaitse vastalisus- et mida rohkem me ettevalmistusi teeme (sh Nursipalu) või UKR aitame, seda rohkem provotseerib see Venemaad siia sõdima tulema :write:

See on täitsa klassikaline kremli mõjutus - hirmutame läänt uue suure sõjaga, siis nad ei julge midagi teha ja sedasi on meie (Kremli) edasine piiride kompimine lihtsam.
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

Samas taotakse rusikaga vastu rindu, kes tõstab kaitsekulusid kõige rohkem. 3% on isegi juba konsensus. Võiks olla oma lennuvägi, 3. jvb, aga seejuures ei tohi polügoone juurde teha ega laiendada, liitlasi siin ei peaks olema või kui on, siis mustanahalised olgu vormis tähistatult (seesugust aktsepti märkis wunderkind Madison kunagi), jne. Kunnas kõneleb loobumisest jõukohasest riigikaitsest. Ma mõistan muidugi siin erinevaid tähendusi. Kuid üle jõu käiva riigikaitse paberi teine külg on paberarmee. Ehk populism.
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Mis Varrosse puutub siis kas sellist isikut ja kultust ja teatud järgiaskonda oleks üldse tekkinud kui sotspoliitikud ei oleks hakanud ümbermõtestama abielumõistet ja mehe ja naise sugu. Mina alguses ei uskunud ega teadnud sellistest nähtustest ca 10 aasta eest suurt midagi kuid kui saptk oma tegevust alustas., siis rääkisid nad kuidas tahetakse vähehaaval asju sisse tuua jne. Täna on tulemus käes ja paljud asjad on nii läinud.
R.Sikut ütles, et need on kõige tähtsamad asjad ja tuleb korda ajada ja järgmiseks peale abieluvõrdsuse luua võimalused kus inimesed saavad omal tahtel asuda juriidiliselt sugu vahetama. Põhimõteliselt täna mees ja homme naiskonnas võistlemas ja tytarlaste pesuruumis tilliga.

Keegi filosoof on öelnud umbes nii: selleks, et hästi elada on meil vaenlast vaja.
Varrol on vaja sotse ja sotsidel on vaja Varrot.
Viimati muutis Nibelungen, 17 Juul, 2023 18:39, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Nibelungen kirjutas: 17 Juul, 2023 17:24 Keegi filosoof on öelnud umbes nii: selleks, et hästi elada on meil vaenlast vaja.
Varrol on vaja sotse ja sotsidel on vaja Varrot.
Vaenlane ühendab. Vasakäärmuslasi ehk internatsionaalsotse ja paremäärmuslasi ehk natsionaalsotse ühendab ühine vaen sotsiaaldemokraatide vastu. See väljendub ka sotsiaaldemokraatide olemasolu eiramises ja eitamises. Natsionaalsotside jaoks on sotsiaaldemokraadid ühed liberastid, dermokraadid ja Sorose jüngrid ning internatsionaalsotside jaoks on sotsiaaldemokraadid ühed ekretiinid ning fashistid. Ehk kes ei ole meie äärmuse poolt on meie äärmuse vastu ning identifitseeritakse teise äärmusena.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

"R.Sikut ütles, et need on kõige tähtsamad asjad ja tuleb korda ajada ja järgmiseks peale abieluvõrdsuse luua võimalused kus inimesed saavad omal tahtel asuda juriidiliselt sugu vahetama. Põhimõteliselt täna mees ja homme naiskonnas võistlemas ja tytarlaste pesuruumis tilliga. "

Äkki paned selle SIkuti väite kohta lingi ka ?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline