Nali
Re: Nali
kommentaariks Richard III luustiku leidmisele
- Manused
-
- blackadder.jpg (23 KiB) Vaadatud 5983 korda
Ei hakka siin nimesid nimetama, aga aasta tagasi oli mul juhus Amsterdam-Tallinn lennul oma silmaga näha, kuidas sm. A.A. lennuki peldiku ukse taha läks ja hoolimata sellest, et uks oli kinni ja tuli kirjaga "Occupied" põles, käega vastu ust prõmmima asus. Kuigi lennuki teine kemmerg oli hetkel vaba (ja CRJ-900 pole teab mis suur lennuk, et salongi teise otsa minna ei jõuaks). Kahju, et kaamera oli kusagil pea kohal riiulis olevas kotis. Aga selliselt mehelt sellist käitumist näha... Mul jäi ikka pikaks ajaks karp lahti. Ja see pole mitte nali vaid oma silmaga nähtud tõestisündinud lugu.Ingvar kirjutas:natuke peenet poliitsatiiri.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
kas mainitud seltsimehe mõlemale A-le järgnevad ka N'id?
http://www.autonet.ee/uudised/kurioosumid/54674 see foor vist rohkem ilu pärast kui vaadata värvide mängu
Ei mäletaSatakas kirjutas:kas mainitud seltsimehe mõlemale A-le järgnevad ka N'id?

mina igatahes söön küll seemneid. neid võib sageli leida kõiksuguste maitseainete koostisest 

Nii...ja nüüd vaatame, kas leidub nupukaid, kes nalja läbi hammustavad...

...ja 41-sel oleks selline asi ilmselt mõeldamatu olnud.

...ja 41-sel oleks selline asi ilmselt mõeldamatu olnud.

Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kassi saba ja kannikad? Vist mitte, kuidagi mõttetult poisikeselik nokunali oleks, samas ikkagi kõik autod sellega märgistada...Lemet kirjutas:Nii...ja nüüd vaatame, kas leidub nupukaid, kes nalja läbi hammustavad...
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Töötav kass ...luuaga...uskumatu.
Kas lisaks tavapärasele prügiveole ja tänavakoristusele tegeleb Rjazani Спецавтобаза ka hulkuvate koerte ja kasside püüdmisega?
Kas lisaks tavapärasele prügiveole ja tänavakoristusele tegeleb Rjazani Спецавтобаза ka hulkuvate koerte ja kasside püüdmisega?
Ei...vaadake ikka selle va verivaenlasest supostaadi poole...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: AndresK, Google [Bot] ja 1 külaline