Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Manurhin »

Nojah, ilmselge plagiaat ju :lol:
Pilt
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Heiks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Heiks »

Pilt
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Jušht...Rjazani spetsautobaas on end Tomcatteritega vaikselt ühele pulgale sättinud...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

Pilt
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

venelaste nali tšeljabinski meteoriidi kohta - maailmalõpp oli 21.12.2012, kuid vene post ei suuda lihtsalt kiiremini kohale toimetada
Matheus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Matheus »

Autor: anne
Millal raha tagasi kantakse, kui deklr. täidetud?

Autor: joller
sel aastal kantakse need rahad otse ära annetusteks. sinu oma läheb koerte varjupaigale.

misasja? koerte varjupaigale - miks ometi. Deklaris ei olnud kuskil sellist kohta, kus pidi kirjutama kellele annetada tahan ja kas üldse tahan. Miks nii tehakse, ma tahan ikka raha ise saada. Kuidas nad selliseid annetusi teevad ja mille alusel st. mis asutus saab ja kelle rahad - summad ju erinevad, mis inimestele tagasi tulevad. Kuidas niimoodi saab, ma olin selle rahaga ju arvestanud juba.

Autor: m
minul oma rahast koerte jaoks pole küll kahju, olin nõus, tegin linnukese sellesse kasti deklaratsioonis.

no krt, ma täiega närvis hetkel - kas ma nüüd rahadest ilma. Kuidas nii, mu töökaaslane saab küll raha ikka enda arvele. Miks minu oma kantakse koerte varjupaigale? Kas maksuametisse helistades saab ära tühistada selle ja siiski saan raha enda arvele. Palun seletage???

Autor: mistaikka
helista jah,ja ütle,et sina pole nõus oma raha annetama....sõima kohe kõvasti:)

Autor: Tiwity+ kirjavead
Ja kindlasti ropenda ka, kui eesti keelest puudu tuleb, siis kasuta mahlakat vene keelt....

helistasin Maksuametisse ja tühistasin oma deklari, nüüd püüan seda uuesti täitma hakata aga ikka ei leia deklaratsiooni pealt kaste, kuhu linnukesi pean panema nende annetuste kohta. Mulle deklaris öeldakse selgelt lõpus ju et raha kantakse sellele arvele ja minu konto number. No ma ei saa aru??? Kas võin nüüd deklari ära saata?? Sest maksuametisse ei tahaks enam helistada, nad üsna tigedad ja plärtsusid seal et hea et te 22. veebruarini ei oodanud, et siis poleks saanud enam tühistada......saadan sis ära või kus need annetuste asjad seal kirjas on? Palun aidake....

Autor: kägu kaks
Anne ära tee neist ilalõugadest välja, koeravarjupaikadesse annetamine lõpetati pärast viietuhandetat deklaratsiooni täitmist, kõik mis pärast seda tulid, läksid sama intervalliga edasi, vastavalt siis *kodutud, *narkomaanid, *vanurid, *sünnitusmajad, jne. Kui sa eile või täna deklaratsiooni täitsid, siis väga suure tõenäosusega sinu raha läks Tallinna loomaaeda, Mati Kaalule, eksootilise L-Carolina kukkurlooma ekspeditsiooniks, mida osaliselt toetab ka EL.
Tühistada saab seda küll, kirjaliku taotluse alusel mis vaadatakse läbi alles aprilli alguses, aga oma tuttavate kogemustest juhtuvalt võin kinnitada, et ega üldiselt sellele hea pilguga ei vaadata ja arvatavasti võivad rakendada järgmisel aastal meetmeid sinu tulude piiramise suhtes.

Autor: m
iga panga kaudu ei saagi deklareerida nii, et paned linnukest. nähtavasti sinu kodupanga kaudu ei saa. pead minema maksuametisse kohale ja paluma, nad ise teevad su eest ära. aga raha saad siis novembris, sest paberkandjal viidud deklaratsioonid vaadatakse aeglasemalt üle.

krt, mis inimesed te olete? Helistasin uuesti Makuametisse ja küsisin nende annetuste kohta - krt alul ei saadud aru millest ma räägin ja pärast kuulsin vaid tohutut naerupahmakat. Miks te lollitate inimest niiviisi, ei saanud sis mulle öelda et 22.veebruarist hakatakse raha tagastama. Mul nüüd deklar poolikult täidetud ja ise olen Maksuameti töötajate poolt lolliks tembeldatud. Vatsikud, eales ei küsi siit enam midagi.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

:lol:

Minu 12 punkti lähevad... Matheusele :write: Väga hea!

terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
taara
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taara »

Kust ajalehest või kohast see nali pärit on :D :D :D
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

See levib facbookis
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Matheus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Matheus »

wudu kirjutas:See levib facbookis
Nii see on. FB avarustest
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Ainult vene talupoja Shamshurenkovi ja eriti mehaanik Kulibini lihastejõuga liikumapandavad sõidukid olid tegelikult kasutamiskõlbulikud ja neis oli kasutatud mehhanisme, mis kõrvaldasid mõningaid kõigile eelmistele isesõitjatele orgaaniliselt omaseid puudusi. 21.juunil 1751 kirjutas Shamshurenkov kubermangukantseleisse kirja, milles palus luba minna Peterburi "... isejooksva kalessi tegemiseks, mis võib jooksta ilma hobuseta."
See on osa tsitaadist (pikemalt seda siia kribama ei viitsi hakata) ja pärit on see raamatust :" Jutustus autost".
Kogu see tekst on naljakas, siiski tahaksin teada, kas keegi hammustab selles tekstis sisalduva ajuvabaduseni küündiva põhinalja läbi. :D
sitt päev, kellele kurdad
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

kas keegi hammustab selles tekstis sisalduva ajuvabaduseni küündiva põhinalja läbi.
See jutt meenub mulle küll. Aga milles seal see point oli, enam hästi ei mäleta. See oli vist kuidagi seotud sellega, et taheti selle leiutatava sõiduvahendiga sinna Peterburi minna, aga selle retke teostamine oleks tol hetkel olnud viletsa taristu tõttu raske, ääretult raske, lubades riskida liialdustega, siis lausa sama raske, kui krooli ujudes planeedile Marss jõuda.

Aga võibolla ajan midagi sassi ning oli mingi muu teema.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

allatah kirjutas:
kas keegi hammustab selles tekstis sisalduva ajuvabaduseni küündiva põhinalja läbi.
See jutt meenub mulle küll. Aga milles seal see point oli, enam hästi ei mäleta. See oli vist kuidagi seotud sellega, et taheti selle leiutatava sõiduvahendiga sinna Peterburi minna, aga selle retke teostamine oleks tol hetkel olnud viletsa taristu tõttu raske, ääretult raske, lubades riskida liialdustega, siis lausa sama raske, kui krooli ujudes planeedile Marss jõuda.

Aga võibolla ajan midagi sassi ning oli mingi muu teema.
Kogu nali on minu postituses kirjas, annan väikese vihje, see pole otseselt seotud tehnika arenguga :lol:.
sitt päev, kellele kurdad
Radist86
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Radist86 »

Mõned (põhiliselt ameeriklaste) kommentaarid Tšeljabinski meteoriidi videote kohta. Tõlgitud ühes vene foorumis vene keelde ja nüüd siis maakeelde:

- Mille krdi pärast on kõigil venelastel autos kaamerad? On see mingi seadus või?
- Miks kõik vapustavad asjad toimuvad alati Venemaal?
- Venelased salvestasid meteoriidi langemise tont teab, mitme rakursi alt, aga ameeriklastel pole videot, kuidas sitane lennuk kukub Pentagoni!
- Venelased teavad isegi seda, kuhu meteoriidid kukuvad. Filmisid seda mitmest erinevast punktist. Nende raketikaitsesüsteem on meie omast aastakümneid ees!
- Venelastel oli selle meteoriidi jaoks juba nimigi välja mõeldud! Peaaegu kõigis videotes hüüavad nad: "Ni.hu.ya se.be!"

Variant 2: Kogu maailm teab nüüd, et Tšeljabinski meteoriidi nimi on Je@aat!!

Viimane variant on tõesem. Vähemalt neljas videos oli see esimene sõna, mis peale lööklainega piki pead saamist suust vallandus. Edasi järgnes veel rodu mahlaseid väljendeid. :)
olef
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olef »

Aitäh Radist!Need jänkide kommentaarid toredad! Aga...vb olla tähendavad sönad "Ni.hu.ya se.be" ja "Je@aat" siiski meteoriiti üldisemalt,mitte ainult Tseljabinskis.

jackpuuki poolt küsitavaks pöhinaljaks arvan olevat tolle vene talupoja poolt "kirja kirjutamist" (kirjaoskus?) ja ka nime Shamshurenkov(iseleiutaja,nikerdaja vms? -igatahes minu körvale kölab kudagi nönnamoodu!)
A eks lp. ksf. ütleb peagi ise...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: AndresK ja 2 külalist