Shoguni urgas..

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

kaminatikk, suur ja robustne :)

Aga sellise mastaabis mehikesed on ikka eriti vahvad massina, ses suhtes on see austerlaste punt ikka vaatamine omaette.
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Olen seda teemat jälginud päris pikalt ja müts on piltide vaatamisel ikka maas olnud...
Sellise käega oleksid Sa tõenäoliselt vähemalt täpsuslaskur kui mitte rohkemat...

lugupidamine!

terv
o
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

"Minu silmis oled ikka väga kõva tegija!"
Zänkz.. eks see ole vastastikku nii.. isetehtu tundub alati lihtne ja teiste tehtu keeruline..

"Aga sellise mastaabis mehikesed on ikka eriti vahvad massina, ses suhtes on see austerlaste punt ikka vaatamine omaette."
Eks ma ise kah täheldasin, et need austerlased kapis kuidagi vaatamisväärselt kuhja on sattunud ja just sellepärast kiiresti klõpsu ka ära tegin..

"Sellise käega oleksid Sa tõenäoliselt vähemalt täpsuslaskur"
Ei saa salata.. vehklemine ja laskmine on mu lemmikud.. vahest oleks ratsutamine kah aga hobustele ligipääs on piiratud..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

jah tõesti, olen näinud ainult üht sõduripaari elusast peast, imetlus oli totaalne. neid oma silmaga näha on veelgi üllatavam, sest siis ei vaja sa mõõtmiseks ei tikke, ei münte ja sa tajud otseselt kui väiksed nad on ja kui peenet tööd on tehtud. ma ei kujuta ette kui sinu tervet kollektsiooni rahvas lives näeks... :shock: oleks täiega.
pöialt hoides!
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Hakkasin siis selle aasta venkude võistuvärvimise tarbeks valmistuma. Poliitkorrektselt valisin värvitavaks tegelaseks kah venku (meenutades, kuidas minu tunduvalt paremad poolakad eelmine kord teisele kohale jäeti). Izjumski husaaripolgu unterist trompetist.
Kõik neli värvimisfaasi on eraldi jäädvustatud ning publiku tungival soovil on lisatud ka tikud..
Kiivri suletutt ehk sultan on värvimata, sellest ma hoian teda kinni. Värvin selle alles kõige lõpus. Märkasin, et olen unustanud ka käiseornamentika joonistamata..

Pilt
Viimati muutis Sho, 19 Nov, 2010 11:35, muudetud 1 kord kokku.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Jääb üle vaid nentida et meister on rääkinud... eee vist õigem öelda värvinud.
Pasuna ots vast nõuab puuri ( :lol: ), või imepisikest tilka musta värvi. Aga see juba täisnorimine ratsaniku üldsuurust vaadates.

See tikkude x;y skaala on lahe leid ;)
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Ometi on seal nii puuritud auk kui ka musta värvi tilk selle sees.. kuigi mitte päris keskel, puurimine läks pisut tsentrist mööda..
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Sel juhul applaus, lihtsalt algusest peale vaadates tundus ta jätkuvalt täis olema ja lõpupoole lihtsalt värvikontrasti effektina seest nati õõnes.

Levar, läheb kangemaid prille otsima
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Hea, et veel nii läks - kui Sa oleksid natuke teise nurga alt pildistanud, oleks sõjamees täielikult posti varju jäänud ning ainult ratsu paistnud.
Täpsemaks kommenteerimiseks napib sõnu... :shock:
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Vaat siin on tõesti raskusi - sellise töö puhul tahaks küll mõelda, et tegu on mingi hiigelpiraka tikuga, aga miskit pole teha - tuleb lihtsalt ette kujutada, et oled need imepeened triibud ja mustrid mingil kombel suutnud niivõrd korrapäraselt peale kanda. Meistritöö!
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Miniatuuriehitamise teine etapp..
Pilt

ja "grande finale"..
Pilt
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Panen kopteripildi ka välja.. sest ilmselt siiski ei viitsi piloote valmis voolida..
Siin on selgelt näha ka mu lootusetust laiskusest tingitud tavalised mudelirikkumised.. nagu näiteks tasaseks lihvimata mootoriküljed.

Pilt
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

no vot kui tore asjake-ja tiku juurdepanemine näitab kui väike see tegelt on. aplaus!
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Kopter on väga hea ja möötkava arvestades ka hämmastavalt proportsioonis. Silmas pidades kasvõi tiivikulabade ristlõiget. Kas on ikka plastist?

Tähelepanu pälvib tegelikult figuur. Tundub, et hea töö eelduseks on ikka korralik algmaterjal. Tüüp on nii detailne, et joonistub välja isegi kõrvalest! 1:35skaalas on see oluline ihuliige peaaegu eranditult modulleerimata jäetud. Ehk on olemas mõni tootja, kes seda kasvõi etsi kujul turustab?
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Ma ka täheldan, et mida suuremad mudelid seda robustsemad, ebatäpsemad ja proportsioonist väljas nad kipuvad olema.. rääkimata puuduvatest detailidest.
Kuigi idee järgi peaks nagu olema vastupidi..
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline