Militaar.net'i omad üritused

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
Kasutaja avatar
sworbe
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sworbe »

Puukide kohapealt niipalju, et viimasel ajal olen Sõrve metsades palju kolanud. Nii 4-5 tundi korraga ja pole veel ühtegi puuki enda küljest leidnud. :lol: Rästikut pole ka veel silmanud :lol: , aga METSSIGU on iga puu ja põõsa taga passimas. Ühega sai isegi vägikaigast veetud, sattus teine otse minu teele ette ja ei tahtnud kuidagi ära minna. Sai siis endal suurem ring tehtud, et matka jätkata :twisted:
Miks mitte!
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Laagripaigas maapinnaks kuiv heinamaapealne/murupealne. Hein/muru kenasti niidetud ja parimat paika laagerdamiseks annab otsida. Sihtmärgil maastik märjemapoolne. Üsnagi harv lepamets üsna kõrge taimestikuga. Kuna maaomanik on lasnud veidi teed teha, siis on näha, et muldkatte(ca 50cm) all on küllaltki kõva liivapind. Nii, et suurt uppumisohtu pole. Puuke selles piirkonnas kindlasti on, usside olemasolu vähem tõenäoline. Loodame, et kena soojalaine seda ala veel ekstra kuivatab.
nords
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nords »

kui veel hiljaks pole jäänud,siis registreeriks ennast kah üritusele.
Siis nords +1 ja detektorid.
Saarele laekub neljapäeval.
lihtsalt huviline
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

Seega oleks mõistlik kummikud ikka kaasa võtta? Mõtlen, et kui märjalalal tegutseme. Samuti ka kui peaks juhtuma kokkupõrge mõne meile omase ussiga.
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

Põrgust kirjutas:Seega oleks mõistlik kummikud ikka kaasa võtta? Mõtlen, et kui märjalalal tegutseme. Samuti ka kui peaks juhtuma kokkupõrge mõne meile omase ussiga.
Sorry,ära pahanda,et ma natuke nalja viskan,aga sinu poolt kirjeldatud juhtum tekitab vägisi naljaka küsimuse,et mis on "meile" (ehk ilmselt siis "Militaarnetlasele") omane uss?! :wink:
Peale paelussi ei tule käigu pealt muud meelde ühti!! :roll:
Ilmselt vihjad sa siin väga peenetundeliselt hügieeni tähtsusele meie igapäevaelus ning ümbernurga annad mõista,et kõik kokkutulijad ei unustaks ikka oma asjaajamisteks peldikut kasutada... :lol:
Et ülejäänud ei peaks kummikutes sumama ja paelusside vahel põiklema... :shock:
(Vabandage minu perversset huumorimeelt ja liiga lennukat fantaasiat,endalgi ajab olemise kummaliseks)
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

On võimalik kokku põrgata ka kadeduseussiga, aga kummikud sellisel juhul ei aita :wink:
ASuur
Liige
Kontakt:

Ahhaa,õige küll!
Ka see on ilmselt tüüpilisele militaarnetlasele omane uss.
Selle vastu aitab näiteks kohustuslik valehabe kõigile kokkutulejatele!
Kui sa ikka ei tea,kes see vend su kõrval tuiab,kellel oluliselt pikem on kui sul,siis ei pääse sedasorti uss sind nii lihtsalt närima ka.
Lõpuks jätab see lahendus igaühe egole ka vabad käed ses suhtes,et alati võid endale öelda "Mis sest,et tal on palju pikem,kui mul,või ta räägib palju targemat juttu! Lõust seal valehabeme taga on on tal kindlasti palju koledam!"
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Arnold kirjutas:On võimalik kokku põrgata ka kadeduseussiga, aga kummikud sellisel juhul ei aita :wink:

Ma usun, et kõige rohkem puutuvad meie foorumlased kokku roosteussiga :)
Eriti märgaladel :)
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
ASuur
Liige
Kontakt:

Pagan võtaks,muidugi!
Ka roosteussiga kokkupõrkamine on saaremaa üritusel äärmiselt tõenäoline.
Selle vastu võitlemisest on õnneks lugupeetud kaasfoorumlased terveid epopöasid kirjutanud,seega teavad kõik mis sellesinase ussiga maadlemiseks vaja on.
Nii et sidrun- ja oblikhape,petrooleum ja õlid ning kõik muu vajalik kaasa! Iial ei tea,kes sulle seal vastu roomab!
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

Ma nüüd ei oska midagi öelda :D Ma ise ei vihjanud millelegi ega kellegile kui siis ussidele. Peaks sellegipoolest kummikud kaasavõtma sest ei tea täpselt kus tegemist tuleb( ikka parem kummikutega soos liikuda kui teab millega ) Et selles oli asi.

ASuur, sinu pajatusele ma küll pihta ei saanud, aga jäägu nii. Loodan edaspidi ennast selgemalt väljendada ja rohkem asjast rääkida.
Karta on, et roosteussiga tuleb meil tegu. Uus liik meie metsades liikvel (?). Enne ma sedaussi silmas ei pidanud aga ok :)
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Kuna tegemist on kohati märg-mudaalaga, siis kummikud oleks seal etem valik.
ASuur
Liige
Kontakt:

Põrgust kirjutas: ASuur, sinu pajatusele ma küll pihta ei saanud, aga jäägu nii. Loodan edaspidi ennast selgemalt väljendada ja rohkem asjast rääkida.
Ei noh,ära põe! ma ütlesin - nali ju!
Aga see selleks.

Proovisin siin kokku klopsida ka mingi pressiteate,seega paluks kiireid kommentaare ja parandusi,(aga muidugi juhul,kui on teksti parandusettepanekuid,siis kindlasti koos uue väljapakutava sõnastusega)
Idee ürituse ajakirjandusele saatmiseks on siis selles,et kinnistada tasapisi Militaar.netile avalikkuse ees positiivset imagot,ning promoda Sääre Ajalootuba.
Selleks teha väikesed pressiteated ja saata need välja paarile ajakirjanikule,kellega on eelnevalt juttu olnud - Klossi tuttav ja üks veel (mulle on ka ühe kirjutava pressi esindaja kontaktid saadetud.)
Minu poolt pakutav tekst siis selline:
11.augustil toimub Saaremaal,Sõrve Säärel militaar- ja ajaloohuviliste kokkutulek,mille raames on plaanis pretsedenditu aktsioon
kohaliku ajaloomuuseumi ja maaomanike abistamiseks.
Ettevõtmisele kogunevaid entusiaste ühendab omavahel internetifoorum „Militaar.net“,kus inimesed arutavad igapäevaselt kõigil sõjandust ning ajalugu puudutavatel teemadel.
Peale internetisuhtluse hakkavad tasapisi traditsiooniks saama ka omavahelised tegevusrikkad kokkusaamised,mille käigus tehakse ka ühiskonnale kasulikku tööd ajaloomälestiste parema tundmaõppimise heaks.
Seekordse kokkutuleku raames on plaanis peale huviliste omavahelise lävimise teha ka suuremas mastaabis vabatahtlikku tööd.
Nimelt on Militaarnetlased võtnud endale ülesande aidata sel nädalavahetusel Sääre Ajalootoal eksponaate koguda ja transportida,ning abistada ühe maaüksuse sõjaaegsest ning ka hilisemast prahist puhastamisega maaomanikku,kelle maa on ajaloo keerdkäikude tõttu saanud tunda tõsisemat sõjavankri veeremist,kui mõni teine maalapp eesti pinnal.
Kui puhastamisaktsiooni käigus peaks välja tulema sensitiivsemaid ajaloolisi leide või ohtlikuna tunduvaid esemeid, jäetakse need kohad puutumata ja antakse info üle vastavatele ametiisikutele.
Tööpäeva lõpus kogutakse leitud esemed Sääre ajalootuppa,kus hiljem väärikamad neist ka püsivalt eksponeeritakse.
Märkimist väärib veel seik,et puhastamistöös kasutatakse abivahendina ka metalliotsijaid ja tõenäoliselt tekitab käesolev üritus suurima metalliotsijate kontsentratsiooni ühele ruutmeetrile,kõigist aktsioonidest,mis iial Eesti pinnal on toimunud.

Lisaks mingi kontakt ajakirjanikele küsimuste esitamiseks:
Näiteks: Ettevõtmist kureerib Sääre Ajalootoa poolt Tõnu V, telefon...
Viimati muutis ASuur, 06 Aug, 2007 21:44, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Metatron »

On lootust saada oma kasutusse kaitseliidu supikatel, millega suppi, putru ja kohvi keeta. Kuidas keeta, millest keeta ja mida keeta, see on veel lahtine. Midagi kindlasti keedame, siis hea õhtul tulla, kui aurav pada ootamas 8)

Püüaks uuesti kokkulugeda palju meid koos kaaskondlastega tulemas on. Siis teab kui palju suid söömas on.
Ehk saab PW'ga supi tegemise osas ka kaubale, sest hetkel kedagi teist kokka ei tea. Ise saan muna ja pelmeenide keetmisega hakkama, aga sellest oskusest jääb vist väheseks.

Mida arvate ettepanekust loovutada supikatlasse pisike rahasumma moona ostmiseks? Kuidas militaar.net'i eelmisel üritustel ses osas tehtud on?

Veel märgiks seda, et poes tasub joodava ja grillimise värgi (kes soovib) ostmiseks minna Kuressaare poodidesse. Äärmine võimalus on ka Salme, kust edasi poode enam ei leidu. Tõsi, Laadla poest võib ka üht-teist leida, aga kindlasti ei jagu seal kõigile.
E pluribus unum!
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

ühisese supikatla eest võin maksta küll
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Herneka eest ja saslõssi eest küll nõus välja käima. Borši eest ei sentigi :)
Huvitun maisest rasketehnikast.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline