Borja kirjutas:Fucs kirjutas:
See on minu arvamus, mis ei pretendeeri mingile üüber tõele.
Keegi meist ei valda "üüber tõde".
Sinu viga on aga selles, et rääkides JANUKi pukkipanemisest Kiievis ignod sa täiega venelaste võimetust seda linna tänase seisuga vallutada (ja kama kaks, on seal siis kantemiirov või tamaan või tuula või kõik korraga

)
Sa lihtsalt jagad oma arutlustes laskmata karu nahka - kusjuures karu jääbki laskmata

Vastupandamatu soov otsida minu vigu millegipärast siin foorumis?
Mina ei jaga midagi. Ei mingeid laskmata nahku.
Mina kirjutan, mida mina arvan, mis võib tõenäoliselt juhtuma hakata
kui VF otsustab Kiievi ära võtta, või mida arvab Putja, et juhtuma hakkab (mida ta tahab, et juhtuks ja mida püüdleb).
Jälgides Ukrainas toimuvat alates maidani sündmustest tänaseni ja seda mitte ainult milneti foorumit või meie meediat lugedes-kuulates, on mul välja kujunenud oma arvamus n.ö "Ukraina asjadest". Ja see arvamus on, et pigem on kahjuks võimetud just Ukrainlased, mitte venelased. Võimetud VF agressioonile tulemuslikult vastu hakkama. Ma ei saa
ignoda seda, mida ma kuulen, loen ja näen.
On Sul äkki andmeid, kui palju neid kõrge moraaliga rahvuskaardi vabatahtlikke Ukrainas arvuliselt on, kus nad paiknevad, millised on nende üksuste spetsiifika ja kuidas on nad varustatud ja relvastatud?
Tead Sa, millised Ukraina üksused on paigutatud Kiievi kaitsele? Nende strateegia ja ülesanded sõja korral?
Kui jah, siis paluks lahkesti infot jagada.
Ja kas keegi teab, kuidas on lood Ukrainal lahingumoonaga? On kusagilt läbi käinud mingit infi?
"На самом деле, украинской армии как таковой нет. То, с какой техникой украинские солдатики как бы тренируются, упражняются, испражняются, не выдерживает никакой критики. все запасы, которые были уже списаны при СССР, давно «переслужили». Людям не хватает автоматов и патронов, а в это время в Новобогдановке взрываются боеприпасы"
http://censor.net.ua/news/198226/kornil ... jnyayutsya
Tõsi, kirjatüki autori puhul on tegemist pigem venemeelse Ukraina ajaloolase ja politoloogiga. Kuid analoogset juttu on läbi kumanud väga paljudest eri kanalitest.
Генерал-разведчик Николай Мельник: «Думаю, что Путин не остановится»
http://wild.ratel.su/puls.php?puls=1082