Rassism, juudid, aariarass

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
2H
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 2H »

See ,et meie venekeelsest elanikkonnast saaksid Eesti nn.võõrtöölised oli ju Mart Laari idee.Mõnes mõttes ka õigem- ikkagi tsiviliseeritud inimesed (ma arvan ,et enamus) ja mõttelaadilt lähedasemad.Asiaatide ja neegritega on hoopis raskem.
Naisevend käis kaks korda LAV-is ,kahe aastase vaheajaga ja rääkis ,et olukord läheb aina hullemaks.Raha devalveerub,valged elavad praktiliselt isolatsioonis.Nende piirkonnad on traataedadega piiratud,peetakse palju koeri jne.Noored valged on LAV-ist enamus lahkunud või lahkumas.Nii,et hääbuv riik.Sugulane kellel ta külas käis,rääkis ,et neegrid pidid oma võsapidude ajal päris metsikud olema.On juhuseid kus püütakse mõni valge kinni ja visatakse põlev autokumm kaela jne.
LAV on ehedaks eeskujuks mis saab kõrge elatustasemega riigist kui võim anda neegrite kätte.
Kõrge vaimse arenguga neegri HQ pidi olema sama mis kerge vaimse puudega valgel.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

sturmkommando
Võimalus oleks ju töötuid välja õpetada aga sellega tihti ei viitsita tegeleda, kallis ja aeganõudev. Igaljuhul, maailm on näidanud, et head nahka sellest võõrtööjõu sisse toomisest ei tule. Tehakse seda kasusaamise eesmärgil(märksõna ODAV TÖÖJÕUD). Tulemus on see, et tihti keeratakse sellega riik perse, vaid selle nime, et osa ühiskonnast rikkamaks saaks.
Seda laatseid näiteid on küllaga. Saksamaa-türklased, Ameerika-neegrid, prantsusmaa-neegrid, miks mitte isegi Eesti-venelased.
Mis töökasse ja tarka valgeterassi puutub, siis ma ei pea vist teile meelde tuletama, et euroopa külje all asub üks suur suur maa, kus enamus elanikest valgeid. Maad on õnnistatud rohkete loodusvarade, viljaka maa, ja paljude inimestega(töö kätest puudust ei oleks). Millegi pärast ei tea mina küll ajaloos ühtegi aega, kus see maa kunagi rikas ja kõrge elastustasemega oleks olnud. Arvan, et teate millest jutt käib :wink:
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

2H kirjutas:Kõrge vaimse arenguga neegri HQ pidi olema sama mis kerge vaimse puudega valgel.
HQ - Headquarters?

Tegelikult on nii, et mustanahaliste keskmine IQ on mõne protsendipunkti võrra madalam valge inimese omast. Asiaatide IQ on valgenahalise omast veidi kõrgem.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

threodi jutt on enam vähem see sama, mida ka mina olen ennem kuulnud. Eestlasi ei tahetud siit kusagile viia. Meid peeti Saksa vennasrassiks. Teooria, et eestlased viiakse siit minema maa asustatakse Sakslastega on minu teada Vene väljamõeldis, et sakslasi võimalikult halbadena näidata.
Ausalt öeldes ma ei kujuta ültse ette kaua sakslased oleks suutnud seda Suur-Saksamaad koos hoida, kui nad oleksid sõja võitnud.
Kindel plaan oli, et poolakad taheti ümber asustada. Nende asemele pidid Poolasse minema elama Sakslased. Ma ei kujuta ette, kus need sakslased kõik välja võetud oleks, eriti peale sellist laastavat ja suurt sõda. Pealegi oleks Venemaal väga suure tõenäosusega igasugused mässud pihta hakanud, millede mahasurumiseks oleks vaja läinud tervet hulka armeed. Paljud on seda väitnud, et Venemaad on ehk võimalik vallutada ja võita, aga okupeerida on seda praktiliselt võimatu, sest selleks on vaja liiga suurt inimhulka(Hiina ehk saaks sellega hakama). Arvestades veel, et Saksamaal oli tükk tegemist prantslastega, Prantsusmaa okupeerimisega. Ärme unusta ka Ukrainat ja Ukraina partisane. jne...
Ma arvan, et III Reich oleks isegi võidu korral, peale Hitleri surma ikka üsna kiiresti kokku varisenud.
Vägisi liidetud impeeriumid ei ole kunagi püsinud.
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

hugo1 kirjutas: Millegi pärast ei tea mina küll ajaloos ühtegi aega, kus see maa kunagi rikas ja kõrge elastustasemega oleks olnud. Arvan, et teate millest jutt käib :wink:
Julgen arvata, et kui Stolõpin oleks oma reformid ellu viinud ja 1.MS olemata jäänud, saanuks sest müstilisest riigist 1. Euroopa rikkamaid.
Paraku läks nagu läks
TÕDEONAJATÜTAR
Kasutaja avatar
Madis22
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis22 »

IQ ei ole päris pädev näitaja inteligentsuse mõõtmiseks piirkondades, kus puudub kooliharidus. ühe teooria põhjal peaksid rahvad, kes on alles küttide korilaste staadiumis olema mõnevõrra suurema inteligentsuse tasemega, kui nii öelda arenenud rahvad. põhjendatakse seda sellega, et tiheda asustusega keskkonnas muutub inteligentsusest olulisemaks resistentsus haigustekitajatele. ellu ei jää mitte targemad, vaid need, keda haigused ei võta. samas peab hõreda asustusega alal (korilus ei võimalda tihedat asustust) just kõrgem inteligentsus olema see, mis teiste ees eelise annab. see on ka üks põhjusi miks valge rass nii edukas oli näiteks ameerikat vallutades. me lihtsalt tapsime sealse elanikkonna oma viirustega ... täpsemalt võite lugeda raamatust "püssid, pisikud ja teras: inimühiskondade erinevad saatused" Jared Diamond
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Postitus Postitas denis23 »

Ausalt öeldes minul on üleüldse suured kahtlused selles kas IQ test näitab mingit tasemet. Kõige lihtsamaks näidiseks on näiteks see et minu IQ test andis esimest korda 116, ning kui ma täitsin seda kolme päeva pärast 124 ning veel nädala pärast 128. Kas iga läbitud IQ test tõstab intellekti 5% võrra?
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Deniss, rõõmusta ja jätka samas vaimus... kes harjutab, saab meistriks, näed seda ju isegi :lol: :lol:

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
sturmkommando
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sturmkommando »

denis23, saad oma cv'sse panna IQ numbri, nagu ameerikas.
tulevane tööandja ehk eelistab sind (pea lõikab)
selle pärast need nihverdajadki-spikerdajadki pääsevad
häädele kohtadele, sest nad teavad kuidas süsteemist läbi minna..
:)
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Madis22 kirjutas:IQ ei ole päris pädev näitaja intelligentsuse mõõtmiseks piirkondades, kus puudub kooliharidus.
Õige. Aga kui mustanahalised, valged ning asiaadid elavad ühesuguses kultuurikeskkonnas ning õpivad ühesugustes tingimustes, siis võib IQ testi põhjal rassilised erinevused välja tuua. (IQ keskmine tase vastavalt 85, 100 ning 106 punkti).
denis23 kirjutas:Ausalt öeldes minul on üleüldse suured kahtlused selles kas IQ test näitab mingit tasemet. Kõige lihtsamaks näidiseks on näiteks see et minu IQ test andis esimest korda 116, ning kui ma täitsin seda kolme päeva pärast 124 ning veel nädala pärast 128. Kas iga läbitud IQ test tõstab intellekti 5% võrra?
Nojah - isiku IQ testi tulemus kõigub üsna palju. See sõltub ka näiteks väsimustasemest. Samas - kui sa täitsid seda juba kolme päeva pärast uuesti, siis olid sul ju osad küsimused meeles - ka see on üks mõjutegur.

Kui me leiame IQ erinevate rasside jaoks, siis eeldab see väga paljude inimeste testimist. Väsimusest vms teguritest põhjustatud tulemuste kõikumine on normaalse ehk Gaussi jaotusega. Seetõttu saame piisavalt suure hulga inimeste testimisel rasside keskmise IQ siiski suhteliselt täpselt määrata.

IQ-ga vähemalt sama oluline tegur on EQ ehk Emotional Quotient.
Kasutaja avatar
Madis22
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis22 »

oskad sa shiim nimetada, kus sellised andmed pärit on ja kas seal on tõesti tegemist mustade, valgete ja asiaatide ühesuguse haridusliku, kultuurilise ja näiteks majandusliku taustaga. mind pisut häirivad sellised iq teemalised arutelud seoses rassismiga.

samas kultuurilised erinevused ja nendest mõjutatud rassism on suht-koht paratamatus. näiteks on minu arust väga raske suhtuda tolerantselt nigerisse, kes sind rassistiks nimetab, igal võimalusel alavääristab ja üldse ainult endasuguseid nigereid normaalseks peab. selline on pärit kultuurikeskkonnast, kus valgetele on konkreetselt rassismi-seadustga pähe istutud.
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Madis22 kirjutas:oskad sa shiim nimetada, kus sellised andmed pärit on ja kas seal on tõesti tegemist mustade, valgete ja asiaatide ühesuguse haridusliku, kultuurilise ja näiteks majandusliku taustaga. mind pisut häirivad sellised iq teemalised arutelud seoses rassismiga.
Nii - võttis aega, mis ta võttis - kätte ma ta sain:
http://www.mydna.com/genes/genetics/new ... edisp.html

Valearvamuste vältimiseks - ma ei ole rassist (ja ma ei ole asiaat). :)
Kasutaja avatar
sammal.habe
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sammal.habe »

Jenseni teooria on üsna vana ja ta sai selle eest omal ajal ka kõvasti peksa. asjasthuvitatutele soovitan lugeda Murray ja Herrnsteini "The Bell Curve"-i... palju vettpidavamad argumendid.

aga siiski - mida näitab IQ -

V: seda,mida IQ testid mõõdavad...

shiim kirjutas: Nii - võttis aega, mis ta võttis - kätte ma ta sain:
http://www.mydna.com/genes/genetics/new ... edisp.html
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Teises maailmasõjas olevat hukunud 6 miljonit juuti. Mis te sellest arvust arvate :?: Kas on üle pingutatud või tõsi :?:
Mis te arvate Ungari 1944a juutide likviteerimisest sel ajal :?: Minule isklikult on need arvud rohkem, kui kahtlust äratavad suured :shock: , arvestades, mis seis oli, venelane ju ründas täiega peale, kust võeti jõud ja aeg, et hävitada sellises koguses juute :?:
Kasutaja avatar
Ogre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ogre »

Loomulikult jama, mul naabrimees käis Auswitchis, või mis selle koonduslaagri täpne nimi oli. Seal oli 2 krematooriumi, milles kummagis oli 4 ahju. Juba seal olevat tekkinud kahtlus, et midagi on mäda. Siis kui need ahjud oleks töötanud 24 tundi päevas ja 7 päeva nädalas, poleks ka suudetud nii palju inimesi sealt läbi lasta, kui palju konkreetses laagris väideti ära tapetud olevat. Ega inimene mingi puuhalg pole, et pool tundi põleb. See võtab ikka tunduvalt rohkem aega. Tema arust olevat krematooriumi kasutatud ikkagi loomulikku surma surnud inimeste põletamiseks, mitte gaasikambris tapetud inimeste põletamiseks. Ja pildid nälginud inimestest pärinevad kindlasti sõja lõpust, kus sakslatel endalgi eriti midagi süüa polnud rääkimata vangidest. Ma arvan et arvul võiks vabalt ühe nulli tagant ära võtta. Ei välista võimalust, et gaasikamber oli küll laagris olemas, aga seda kasutati rohkem vangide desinfitseerimiseks. Selline inimhulk oli ju heaks kasvulavaks igasugustele satikatele. Ega kirp ja täi ei tee ju vahet kelle peale ta ronib kas SS-lase või juudi peale. Kindlasti ei meeldinud valvuritelgi täisi täis olla. Aga noh gaasi võibolla nende vaeste kuradite peal kindlasti katsetati ka.
P.S. Juudid olevat seal kuradi ülbed olnud, lükkasid teisi inimesi eest ära ja trügisid igale poole. Kui sina tahad uksest välja minna, siis juut kes sisse tahab tulla lükkab su eets julmalt ära ja ronib ise sisse ja katsu sa midagi kobiseda. Kohe oled nats. :evil:
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline