"......seal usa saidil rääkis üks endine rünnaküksuse Alfa ohvitser,et hoolimata sellest,et neil on hea füüsiline treening,siis taktikaliselt ei saa nad tegelikult vastu isegi relvastatud poolmilitaarüksustele.Eriüksuste edu venemaal toetub rohkem massile,tohutule laskemoona kogusele ja loale köike tappa,mis liigub..."
Huvitav millele teiste riikide eriüksused oma edus toetuvad!!??..kas jänkide eriüksuste tegevusel iraagis oleks olnud mõte kui neid poleks toetanud nn. mass maalt ja õhust?..kas nemad ei tapnud karjusepoisikesi ja hagu korjavaid mutikesi tunnistajate kõrvaldamise eesmärgil?... on ainult vene eriüksustel selliseid tumedaid plekke lahingukroonikas (nagu beslan)?... hmm mugav on töövõidud ära unustada... kohe nagu kindel tunne rinnas, et polegi õieti midagist karta

; muuseas eriüksuste taktikaline pool on venelastel isegi väga heas seisus ja seda just tänu oma üksikmehe ettevalmistusele. See põhimõte on domineeriv kõigis eriüksustes - üksikmehe erioskused ja suutlikus tagab eelduse taktikaliste ülesannete edukaks lahenduseks. Ja miskid poolmilitaarid pole reeglina proffidele kunagi konkurentideks olnud. Afganistanis, tsetseenias ja mujalgi olid eriüksuste kaotused alati kõige väiksemad. Pealegi seda mida alfast arvab näiteks USA või iisraeli eriüksuse mees on tegelikult palju olulisem...ja see arvamus pole sugugi negatiivne. Ja ega need poolmilitaarid ise ka alfat või Zenit jne ei alahinda..ja seda ei tohiks ka meie teha!...Olen ise seda spetsnazi vilet ja vaeva näinud..ja praktikas õpitut proovitud...ja hing jäi sisse ainult tänu sellele "olematule" taktikale".Ja on juhust olnud ka näha teiste riikide proffide oskusi...täitsa võrreldav!...ah parim näide on see et oma EKJ teenistuse ajal kasutasin tihti just seda vene taktikat ja teate mida!?... nu ikka kaotas keegi n.ö lahingu (mina see ei olnud) , ümberringi valitses paanika ja hala "... mina nii ei mängi.."irw