Lemet kirjutas:Väga spekulatiivne, aga kui muude hulgas oli järsku tegu isa seadusliku ja registreeritud relvaga (või lihtsalt isa OMA relvaga) ja seda taheti ära võtta?? Mille peale taadil katus sõitma hakkas. Poisi omad andis ju välja, aga vaat tema eravara näppimine ajas asja kurjaks.
Vahet pole.
Marruläinud maakas avas tule Eesti Vabariigi pihta ja mulle igatahes pakub sügavat rahuldust teadmine, et ta seepeale koheselt mullatoidule läks - selmet teda minu maksurahadest lõputult vanglas ülal pidada.
Need kommijad aga, kes politseinikutapjat iga hinna eest puhtaks üritavad pesta, kuuluvad sellisesse inimgruppi, keda USA-s nimetatakse ühisnimega "white trash" - valge rämps.
Ja kui politsei ühisjõud oligi seda tegevust läbi viies liiga hooletu, siis mul pole vähimatki kahtlust, et nad analüüsivad toimunut väga tõsiselt ja teevad omad järeldused.
Ning üldsaldo on ka igal juhul plussis: politseinikutapja on mullatoidul, tema pojuke võeti Vene piiri ääres rajalt maha, seitse pätti istub tsemendi peal, hulka relvi ja muud staffi on võetud.
Miinuspoolele jääb hukkunud kaitsepolitseinik. Minu respect talle ja kaastunne omastele.