Troll kirjutas:Ma ütlen veelkord, et ma ei tea, mis põhjusel PiS kaadrimuudatusi läbi viib, kuna juba keeleprobleemi tõttu on raske otseallikatest infot leida, kõiksugu tõlkematerjale aga avaldatakse sageli läbi vasakpoolsete euroliberaalide filtri, mis toob kaasa nii moonutusi kui ka tahtlikke võltsinguid, eriti Poola opositsiooni poolt levitatavad materjalid. Sul on see pooltõdede/poolvalede levitamine hästi käpas, on juba sinu varasematest postitustest silma jäänud.
Kedagi ei huvitagi, mida sina tead või ei tea ja keegi pole seda sinu käest ka küsinud. Erinevalt sinust on maailmas kahjuks veel ka neid, kes poola keelt valdavad ja on ka neid, kes lisaks poola keelele valdavad veel ka juhtumisi inglise keelt, tihti ongi nende autorid poolakad ise. Küllap poolakad ise teavad sinust ikka vähe paremini, mis Poolas tegelikult toimub? Sinu meelest on vist terve lääne ajakirjandus vasakpoolne euroliberaalne filter, mis tahtlikult moonutub ja võltsib tegelikku tõde, ainult kremlimeelsed parempopulistlikud PiS, uueduudised jt. sarnased alternatiivsed allikad on sinu meelest vist see tõde? Need on ju näeruväärsed väited...see on ainult opositsioon, kes vigiseb...algallikaid ma ei saa kontrollida sest poola keelt ei oska ja lääne ajakirjandus tegeleb vaid parempopulistlike kremlimeelsete liikumiste vastase alusetu laimuga.
Troll kirjutas:Ja kui see riigikaitse oli varem nii halb, on siis midagi imestada, et PiS kaitseväes muudatusi teeb ja mittesobivaid ohvitsere välja vahetab?
Nagu näha siis tegelikult olid hoopis sina siin see, kes tšehhide kriitika baasilt asus PiSi tegevusi õigustama...