SS?

Väeosadest, nende ajaloost ja traditsioonidest. Nii Eestist kui välismaalt.
Vasta
napoleon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas napoleon »

Just ja STALIN oli meie suur juht ja õpetaja, ning kõigi rahvaste heategija. Muide, osa meie rahvast elas Uuralite taga just Stalini ja mitte Hitleri armust. SS oli lasteaed NKVD kõrval.
aga mina olen Moskvas käinud ;)
Dietrich
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dietrich »

Sm. Stalin polnud suur juht ja õpetaja,vaid koletuim massimõrvar peale Hitlerit.Ei tea,kes meil siin õige kommar on? :P Temal lasub süü,et meie velled Siberimaale saadeti.Kuid väitega nagu olnus SS lasteaed NKVD kõrval ma ei nõustu.Pigem olid nad ühe pulga peal.
napoleon
Liige
Kontakt:

Mille poolest see Stalin teise koha sai? Hitler oli kohe kindlasti Stalini kõrval poisike. Stalini impeerium elas kauem ja hävitas inimesi kordades rohkem. Stalini armee aga oli Liitlaste poole peal. Minu väide ju ongi see, et kui tuleb juttu Saksa SS-i metsikutest siis tuleb rääkida ka sama siiralt teise poole omadest.
Kui on taunitav Saksa poolel võidelnute ülistamine, siis sama taunitav on ka ju liitlaste kiitmine. Kui ühe poole veteranid võivad oma sündmusi tähistada ja teised mitte siis on ju asi tõsiselt mäda. Saksa poole veteranid lükatakse koos oma ausammastega kõrvale ja teise poole sõdurid rõkkavad siiamaani oma ausammaste ümber. Kui õiglus siis kõigile aga mitte nii, et mina võitsin ja mina võin. Mille poolest see okupeeriv Punaarmee okupeerivast Saksa armeest parem oli? Meie omad Eesti poisid käisid ju samuti Nõukogude armee kahurilihaks.
Dietrich
Liige
Kontakt:

napoleon
Mille poolest see Stalin teise koha sai? Hitler oli kohe kindlasti Stalini kõrval poisike. Stalini impeerium elas kauem ja hävitas inimesi kordades rohkem.
Kes tappis 6miljonit juuti,kes tappis lugematul hulgal mustlasi ja teisi "alamrasse"?Kes päästis valla Teise maailmasõja?Stalin?Ei see oli Hitler ja tema riik.Järelikult oli Hitler hullem.
Minu väide ju ongi see, et kui tuleb juttu Saksa SS-i metsikutest siis tuleb rääkida ka sama siiralt teise poole omadest.
Ei viitisi neid iga kord kõrvutama hakata.Kui juttu tuleb SSlastest,siis ka neist räägimegi,pole tarvis võrrelda neid punastega.
Mille poolest see okupeeriv Punaarmee okupeerivast Saksa armeest parem oli? Meie omad Eesti poisid käisid ju samuti Nõukogude armee kahurilihaks.
Mina pole sellele vastu vaielnudki.Loomulikult olid sundmobilseeritud kahuriliha.Milleks võõras riik neid veel tahtis?
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Dietrich kirjutas:napoleon
Mille poolest see Stalin teise koha sai? Hitler oli kohe kindlasti Stalini kõrval poisike. Stalini impeerium elas kauem ja hävitas inimesi kordades rohkem.
Kes tappis 6miljonit juuti,kes tappis lugematul hulgal mustlasi ja teisi "alamrasse"?Kes päästis valla Teise maailmasõja?Stalin?Ei see oli Hitler ja tema riik.Järelikult oli Hitler hullem.
Dietrich, väidad, et oled "Gulagi Arhipelaagi" lugenud? Kes organiseeris 30.-ndatel aastatel Ukraina näljahäda, mille tagajärjel suri nälga (erinevatel andmetel) 7-15miljonit inimest? Kes organiseeris mitmete väikerahvaste (krimmitatarlased, tšetšeenid, karatšaid, volgaskslased) täieliku küüditamise? Kes organiseeris eestlaste (ja ka lätlaste, leedulaste) enne-ja pärast sõda küüditamise, mis protsentuaalselt rahvaarvu suhtes oli eestlastele umbes sama suur õnnetus kui juutidel? Kes organiseeris terve Gulagi impeeriumi, kus laagritolmuks hõõruti kümneid miljoneid inimesi? Kes sõlmis enne sõda Hitleriga pakti, mille tagajärjel sõda üldse lahti läks? Kes laskis maha Poola ohvitserid, kuigi polnud ametlikult Poolaga sõjajalal?
Ühinen täielikult napoleoni ütlusega - Hitler oli poisike Staliniga võrreldes.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Dietrich
Liige
Kontakt:

Troll
Kes sõlmis enne sõda Hitleriga pakti, mille tagajärjel sõda üldse lahti läks?
Selle ettepanekuga tuli välja Aadu ise.Loomulikult võttis kurjam Stalin selle vastu.Hitler ütles selle teate peale."Nad on mul peos" ja lajatas rusikaga vastu lauda.Huvitav,mida ta sellega mõtles?Eks ikka seda,et terve maailm on tema peos.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Dietrich kirjutas:Troll
Selle ettepanekuga tuli välja Aadu ise.Loomulikult võttis kurjam Stalin selle vastu.Hitler ütles selle teate peale."Nad on mul peos" ja lajatas rusikaga vastu lauda.Huvitav,mida ta sellega mõtles?Eks ikka seda,et terve maailm on tema peos.
Täpselt sinu moodi, Dietrich, väänata tõde 180 kraadi! Selle kohta on piisavalt dokumentaalseid tõendeid, et lähenemise Saksamaale algatas Nõukogude Liit, lõplik ettepanek tehti 19.augustil Molotovi poolt. Ja sinu poolt toodud Hitleri ütlust pole üheski ajalooteoses kohanud. Küll on aga teada Stalini reaktsioon pakti allakirjutamise järel, kus ta rõõmust karjus: "Petsin Hitleri ära"!

Mis puutub Hitleri reaktsiooni, siis hunt arvas ka peale seda, kui kastlõksu uks tema järel kinni kukkus: "Nüüd saan rahus lamba ära süüa!" :D
Viimati muutis Troll, 25 Sept, 2005 14:27, muudetud 1 kord kokku.
napoleon
Liige
Kontakt:

Kas me räägime siis SS-st kui sõjaväe osast või SS-i kuritegudest. Sina ju alustasid sellega, et ütlesid SS-s on kurjategijad. Juttu peaks ikka olema nende sõjalistest tegudest. Iva selles, et kui me räägime ühe poole tegudest ei tohi me unustada ka teise poole tegusid. Sõja valla päästmist ainult Hitleri kaela ka ajada ei saa.Uuri näiteks millega tegeles rahuarmastav NSVL enne 1. septembrit 1939. Igale sõjale eelneb ka poliitika ja põhjus. Ja jälle oleme 6-e miljoni juures. Kas mustlased ja muud olid peale või koos 6-e milliga? Matemaatikast nii palju, et 4miljonit kirjutati Auschwitzi arvele. HETKEL on Auschwitzi väravas silt, kus kirjas 2miljonit (mine ja kontrolli järgi).
Võrdluseks võiksid ennast kurssi viia mitu miljonit hukkus Gulagis, mitu miljonit Liitlaste vangistuses ja kui palju hukkus linnade pommitamisel.
Dietrich
Liige
Kontakt:

Troll
Dietrich kirjutas:
Troll
Tsiteerin::

Täpselt sinu moodi, Dietrich, väänata tõde 180 kraadi! Selle kohta on piisavalt dokumentaalseid tõendeid, et lähenemise Saksamaale algatas Nõukogude Liit, lõplik ettepanek tehti 19.augustil Molotovi poolt. Ja sinu poolt toodud Hitleri ütlust pole üheski ajalooteoses kohanud. Küll on aga teada Stalini reaktsioon pakti allakirjutamise järel, kus ta rõõmust karjus: "Petsin Hitleri ära"!
'

Nimeta palun see allikas kust antud väide on võetud.Mina võtsin oma väite Alan Bullocki raamatust "Hitler".
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Dietrich kirjutas:Troll
Dietrich kirjutas:
Troll
Tsiteerin::

'

Nimeta palun see allikas kust antud väide on võetud.Mina võtsin oma väite Alan Bullocki raamatust "Hitler".
Sellest kirjutas V.Suvorov ühes oma teoses (peast ei mäleta, millises). Ta tsiteeris Hruštšovi, kes oli üks nõukogude poole tunnistajaid.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Trolli allikas õige, olen ise ka seda lugenud. Muuseas raamatu põhieesmärk on tõestada, et II maailmasõda planeeris ja alustas N-Liit. Saksamaa koos Hitleriga tehti lihtsalt lolliks ja mis kõige ironilisem Saksa armee hoidis ära N-Liidu rünnaku euroopasse ja päästis sellega euroopa kommunistide küüsist.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Dietrich
Liige
Kontakt:

See oli vist "Jäälõhkuja"

Samas on Suvorovi raamat kogunud ka negatiivseid arvamusi.Paljud ei tea,kas võib üldse Suvorovi teese tõestena võtta.

Hugo
II maailmasõda planeeris ja alustas N-Liit.
Kuidas alustas 2 maailmasõja N-Liit :?: :shock: Või tungis 1.septembril Venemaa Poolale kallale?
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Dietrich kirjutas:See oli vist "Jäälõhkuja"

Samas on Suvorovi raamat kogunud ka negatiivseid arvamusi.Paljud ei tea,kas võib üldse Suvorovi teese tõestena võtta.

Hugo
II maailmasõda planeeris ja alustas N-Liit.
Kuidas alustas 2 maailmasõja N-Liit :?: :shock: Või tungis 1.septembril Venemaa Poolale kallale?
Selle üle pole mõtet siin vaidlust uuesti alustada, loe see teema läbi: http://www.militaar.net/viewtopic.php?t=496 ja postita sinna.
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

napoleon kirjutas:Sel juhul oli ju juutide tapmine Sakslaste poolt ka õigustatud.
Kas see ei hakka mitte minema antisemitismi valdkonda?
Lihtsalt, kuskohast sa kindlalt tead, et võitjad olid head ja kaotajad pahad? Mina näiteks kahtlen, et see maailm peale teist maailmasõda parem sai. Äkki oleks näiteks meie käsi Saksa võimu all paremini käinud?
Sulle siis meeldiks elada okupeeritud riigis?! Kas sinule siis ei meeldiks elada vabas Eestis? :roll: :evil:
Dietrich
Liige
Kontakt:

Marissa
napoleon kirjutas:
Sel juhul oli ju juutide tapmine Sakslaste poolt ka õigustatud.

Kas see ei hakka mitte minema antisemitismi valdkonda?
Selle jutu eest pandaks sm.Napoleon Prantsusmaal vanglasse.Eestis on aga taolised sõnavõtud lubatud
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline