relvadest ja seal kasutatavast moonast.. erinevustest jne.. siinseid poste lugedes on igatahes selline mulje jäänud...Satakas kirjutas:palun vabandust, mida ma tean?marksman kirjutas:9x19 trasserit on ka olemas ja muud tüüpi, a see ei tähenda, et seda näiteks USB-le sisse topid. teadjamad võiks siin sõna võtta.... satakas näiteks teab sellest palju. minu tagasihoidlikud teadmisesd piirduvad sellega, et kuul on antud ajahetkel teistsugune vmsIndrek kirjutas:A4, paranda mind kui ma nüüd eksin aga kas mp40 mitte 9X19 moona ei kasutanud, mida endiselt toodetakse?
vaadake..
-
- Liige
- Kontakt:
Täiesti EODga nõus. Illegaalsed relvad tavakodanike käes (v.a. kurjategijad) on oht agressorile, kel sel juhul puudub täielik ülevaade kui palju relvastatud jõudusid neil vastas on. Hetkeseisuga relvastuse osas on nad minu arvates küllalt hästi kursis?
Huvitav, kas meie esivanemad, relvi läbi erinevate võimude hoides ja peites ei teadnud, et leidmise korral on karistused karmid. Palju karmimad kui tänapäeval. Sellest hoolimata riskiti. Loomulikult leidus ja leidub neid, kes lahkarvamusi eraelus üritavad relva abil selgeks teha. Kas keegi on uurinud palju nendest on relvalubadega, paljud kriminaalse taustaga. Olen kindel, et valdav enamus.
Huvitav, kas meie esivanemad, relvi läbi erinevate võimude hoides ja peites ei teadnud, et leidmise korral on karistused karmid. Palju karmimad kui tänapäeval. Sellest hoolimata riskiti. Loomulikult leidus ja leidub neid, kes lahkarvamusi eraelus üritavad relva abil selgeks teha. Kas keegi on uurinud palju nendest on relvalubadega, paljud kriminaalse taustaga. Olen kindel, et valdav enamus.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
KL ajalugu on kahjuks täis relvadega seotud pahandusi - mis oli EW ajal suhteliselt tundmatu teema. Niiet ärme neid 30ndaid ja praegust aega omavahel võrdle.
Loomulikult on rünnaku puhul parem kui relvad on nagu Shveitsis - igal mehel on isiklik relv ja varustus kodus. Kuid selle vahega, et meil läheb sealse relvakultuurini veel 20 aastat aega.
Niiet teoorias on see tore, praktikas kahjuks meie enda rahvuskaaslastest lontruste pärast teostamatu.
Kui 90ndatel ja 2000ndate algusel selliseid jamasid kodus olevate relvadega poleks olnud, võiks vabalt kogu KL relvastus kodus olla. Kahjuks selle on napsulembesed või muidu kõva meest mängivad "kodumaakaitsjad" ise ära rikkunud.
Loomulikult on rünnaku puhul parem kui relvad on nagu Shveitsis - igal mehel on isiklik relv ja varustus kodus. Kuid selle vahega, et meil läheb sealse relvakultuurini veel 20 aastat aega.
Niiet teoorias on see tore, praktikas kahjuks meie enda rahvuskaaslastest lontruste pärast teostamatu.
Kui 90ndatel ja 2000ndate algusel selliseid jamasid kodus olevate relvadega poleks olnud, võiks vabalt kogu KL relvastus kodus olla. Kahjuks selle on napsulembesed või muidu kõva meest mängivad "kodumaakaitsjad" ise ära rikkunud.
ee...ma tean vaid suht kitsast valdkonnast. kui jääb silma, mida tean, sis ütlen. muidu püüan võimalusel suu kinni hoida ja jätta mulje, et olen rumal, selle asemel, et midagi öelda ja hajutada viimasedki kahtlusedmarksman kirjutas:relvadest ja seal kasutatavast moonast.. erinevustest jne.. siinseid poste lugedes on igatahes selline mulje jäänud...Satakas kirjutas:palun vabandust, mida ma tean?marksman kirjutas: 9x19 trasserit on ka olemas ja muud tüüpi, a see ei tähenda, et seda näiteks USB-le sisse topid. teadjamad võiks siin sõna võtta.... satakas näiteks teab sellest palju. minu tagasihoidlikud teadmisesd piirduvad sellega, et kuul on antud ajahetkel teistsugune vms

Kellel vaatamata jäi, siis siin on ta olemas
www.tv.ee/static/manager/pildid/console ... 048619CF9}
video kestab 30 minutit, alates 7:30 hakkab relvalaost rääkima.
www.tv.ee/static/manager/pildid/console ... 048619CF9}
video kestab 30 minutit, alates 7:30 hakkab relvalaost rääkima.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist