Nõrganärvilistel paluks mitte vaadata
Seda ma ikka vaatasin nüüd lõpuni.
Kui esimestest kaadritest üle saab, kus mahalastavad kukuvad vist kokku mitte surmast, vaid neisse lastud tina raskusest, siis läheb huvitavaks. Kokku on kogutud igasugu ekstreemkaadrid mässudest, sõjast, spordiõnnetustest, õhuvalla õnnetustest jne. Läbiv joon vägivalla koha pealt paistab olema: mida tumedam nahavärv, seda jõhkramad vägivallatlejad.
Kui esimestest kaadritest üle saab, kus mahalastavad kukuvad vist kokku mitte surmast, vaid neisse lastud tina raskusest, siis läheb huvitavaks. Kokku on kogutud igasugu ekstreemkaadrid mässudest, sõjast, spordiõnnetustest, õhuvalla õnnetustest jne. Läbiv joon vägivalla koha pealt paistab olema: mida tumedam nahavärv, seda jõhkramad vägivallatlejad.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Ma vaatasin ka mitu korda, ikka selle eesmärgiga et aru saada kas on fake või mitte. Ütleksin et ca 90% tõenäosusega on õige, omalgi jahimehena tulnud paljudel haavatud loomadel kõrisid läbi lõigata ja pärast peagi sama noaga maha võtta (loomulikult ootad sellisel puhul ikka kuni on surnud verekaotusest ja siis toimetad edasi). Lavastamine on põhimõtteliselt võimalik, aga väga töömahukas.
Ps. Noaga kaelakondist läbisaamine on isegi metskitse puhul (kes on inimesest hulga väiksem) asjatundmatule inimesele paras pähkel ja võtab tublisti aega. Või öelda et selle filmi lihunik oli ASJATUNDMATU, vahelt oli välja lõigatud raudselt vähemalt 5-10 minutiline lõik nüsimist ja vandumist, enne kui pead lõpuks võidukalt demostreeriti.
Ps. Noaga kaelakondist läbisaamine on isegi metskitse puhul (kes on inimesest hulga väiksem) asjatundmatule inimesele paras pähkel ja võtab tublisti aega. Või öelda et selle filmi lihunik oli ASJATUNDMATU, vahelt oli välja lõigatud raudselt vähemalt 5-10 minutiline lõik nüsimist ja vandumist, enne kui pead lõpuks võidukalt demostreeriti.
Antud video sai siia foorumisse koos Postimehe artikliga ülesse pandud. Suht kiiresti võeti maha. ehk mõne mode närvid on vahepeal karastust saanud
Sõda on ikka kole olnud. Alati! http://www.hot.ee/crisman/sja.htm
PS! Kes vähegi maaeluga kokku puutunud, see on isegi veristanud (mitte muidugi inimesi).

Sõda on ikka kole olnud. Alati! http://www.hot.ee/crisman/sja.htm
PS! Kes vähegi maaeluga kokku puutunud, see on isegi veristanud (mitte muidugi inimesi).
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Hakkasin ka mõtlema, mis värk siin toimub... Küll pasandusmeetodid, küll kõrilõikusmeetodid. Kohe näha, et olukord idarindel ei ole ärev, keegi pole mingeid tükke teinud, mis rahva elama paneks.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
Kas militaarsus on ainult mingi träni kogumine või metsas püssiga jooksmine? Vat ei ole. Kõige taga on väga verine, julm ja võigas tapmine. On alati olnud. See on muidugi tore, kui seda eitada...Kui need kaadrid kellegil põhja alt löövad, ongi hea. Varem või hiljem peab romantilised illusioonid sõja ja sõjanduse koha pealt lõppema. Mida varem, seda parem.gnadenlose kirjutas:Ma ei hakka keerutama- haiged olete, kes neid linke otsite ja siia üles riputate!!! Vaadake omaette, aga ärge mingit ila a la "kes maal eland, see seatapuga harjund".
Jah, pistame pea liiva alla ja elame ilusasti pilvedes edasi. Inimesed ei tee ju kunagi midagi ebainimlikku. Ega ju?

Liiva all on nii mõnus ja soe. Või nagu Sõpruse Puiestee laulab - Ma usun, et kõik inimesed on nii ilusad ja head...

Tasub ka nendest meestest lähemalt lugeda, keda niimoodi tapetakse - http://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Rodionov
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
see video muutis kaardinaalselt minu suhtumist venelastesse asi kisub vist mõningates perverssetes ringkondades sealkandis tõeliseks natsismiks nn. lambatapuks - barannide tapmiseks- ometi on neil emad- õed vennad naised pruudid ja ilmaelusse suhtumine võibolla ka lapsed

Ajalugu kirjutavad alati võitjad, ja kaotanud poolte ajalugu kuulub osalejate kahanevale ringile.
(Joachim Peiper)
(Joachim Peiper)
- Selleks, et sarnases reaalses olukorras mitte oksendama või minestama hakata peaks neid videosid siiski vaatama. Iseasi, et kuidas seejuures terve mõistus jonksus hoida. Rõve, aga selliseid pussysid, kes lahtise reieluu murru või miinist-mürsust väljas sisikonna peale pildi eest ära viskavad meil ka vaja pole. Rämeda arteriaalse verekaotuse juures võivad esimesed 10 sekundit mehe elu päästa.
- Kas Eesti sõjaväelased näiteks tulevases võimalikus Vene-Eesti sõjas peaks sarnaseid meetodeid kasutama või sellistele meetoditele samaga vastama?
- Milline on selliste videomaterjalide propagandistlik mõju vastaspoolele (hirmu kultiveerimine, kättemaksu õhutamine) ja psühholoogiline mõju (julmuse treenimine, kättemaksu rahuldamine) täidesaatjatele
- Kas Eesti sõjaväelased näiteks tulevases võimalikus Vene-Eesti sõjas peaks sarnaseid meetodeid kasutama või sellistele meetoditele samaga vastama?
- Milline on selliste videomaterjalide propagandistlik mõju vastaspoolele (hirmu kultiveerimine, kättemaksu õhutamine) ja psühholoogiline mõju (julmuse treenimine, kättemaksu rahuldamine) täidesaatjatele
-
- Liige
- Kontakt:
ma lugesin selle teema lõpuni läbi, vaatasin klipid ka ära.. (ise neid siia ei postita, sest vahet ple, kas seda kõri lõikab tšetšeen, iraaklane või mõni muu. nähtud on igasuguseid)
aga osade kommentaaride autorid võiksid ravile milla küll kuhugi... eriti teema keskelt. ei ole selles midagi õpetlikku ega vaatamist väärivat. veel hullem on arutada teemal, kuidas ikka inimese kõri niisugust häält teeb ja kas peaks teravamat nuga kasutama. HAIGE.
aga osade kommentaaride autorid võiksid ravile milla küll kuhugi... eriti teema keskelt. ei ole selles midagi õpetlikku ega vaatamist väärivat. veel hullem on arutada teemal, kuidas ikka inimese kõri niisugust häält teeb ja kas peaks teravamat nuga kasutama. HAIGE.
Šokk võib ka ära tappa. Mõelge - kaaslane saab lahingus kuuli ja kaks tüüpi lükkavad kabjad sirgeks niisama suurest hirmust, et verd nägid. Küll vasja võib siis pärast uhkustada, et kolm ühe hoobigaaraterl kirjutas:- Selleks, et sarnases reaalses olukorras mitte oksendama või minestama hakata peaks neid videosid siiski vaatama. Iseasi, et kuidas seejuures terve mõistus jonksus hoida. Rõve, aga selliseid pussysid, kes lahtise reieluu murru või miinist-mürsust väljas sisikonna peale pildi eest ära viskavad meil ka vaja pole. Rämeda arteriaalse verekaotuse juures võivad esimesed 10 sekundit mehe elu päästa.

aga nüüd kui asjad nähtud, arutletud siis niisama off-topicuna tuletan siis meelde, et loomad päävad iga päev sellist vatti saama, et meil toit laual/perse paks taga oleks, nii et hinnake siis toitu rohkem ja ärge vinguge söögi pärast et see ei meeldi ja too on liiga soolane. noorem põlvkond jah teie

Algklassis tegime me ka poistega midagi sarnast, et punnitasime verd pähe nii et nägu siniseks läks. Eesmärk oli siis "neegri nägu" teha, mitte laksu alla jääda. Ühe korra siiski toimus kokku kukkumine ja nii palju ma võin öelda, et igasugune ajuverevarustuse häire nullib reaalsustaju ja loogilise mõtlemise koos emotsioonide ja mina-tunnetusega. Nii et keha võib küll tõmmelda, pikiaju sunnib kopse kinni lahti voltima aga vaevalt seda tüüpi enam inimese kujul eksisteeris.. targemad teadjamad võivad mu jutu ümber lükata, aga nii, kui katkevad need suured unearterid siis on ajudega pizdets.Soobel kirjutas:Kuskil krimiuudistes olnud jutuks, et keskid litsid, kellel doosi jaoks raha polnud, ajasid teineteist pilve nii, et pigistasid vastastikku kõrisooni sõrmedega kinni. Krimiuudistesse läks asi seepärast, et üks sai sellega üledoosi ega saanud enam pilvedest alla tagasi.
arvata võib nii ja arvata võib ka naa.marksman kirjutas:aga osade kommentaaride autorid võiksid ravile milla küll kuhugi... eriti teema keskelt. ei ole selles midagi õpetlikku ega vaatamist väärivat. veel hullem on arutada teemal, kuidas ikka inimese kõri niisugust häält teeb ja kas peaks teravamat nuga kasutama. HAIGE.
tegelikult arvan mina, et tee, mida tahes - aga tee seda hästi!
muus osas jään külmale, asjade ratsionaalse vaagimise teele ja erilistesse emotsioonidesse laskumist vajalikuks ei pea.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline