cabslock kirjutas: ↑01 Juul, 2024 7:49
Geniaalne on see stsenaarium seetõttu, sest see näitab, et Trump tõmmati haledalt lõksu. Praegu oleks Trumpi ja ta toetajate parim lahendus see, et Biden jääb edasi, sest vaevalt ta ka järgnevatel debattidel kuidagi tugevamalt esineb. Lõksu tõmbamine demokraatide poolt seisneb selles, et esimene debatt üldse nii vara toimus. Selle toimumiseks kasutati ära Trumpi lõputut vajadust olla tähelepanu keskpunktis ja teadmist, et debatist ta kindlasti ei keeldu. Sellega näidati ka oma vailjatele ja partei liikmetele ära, et Biden on vaja noorema vastu ära vahetada ning hetkel on veel aega seda teha. Demokraatide kongress on alles augusti keskel, selle ajaga jõuab veel uue kandidaadi leida küll.
USA presidendivalimistel ei käi asjad nii, et "leiame kellegi teise". Need nimed, kes siit on läbi käinud, on naeruväärsed igale inimesele, kes jälgivad USA sisepoliitikat.
cabslock kirjutas: ↑01 Juul, 2024 10:18
Ise pakuks praegust transpordiministrit Pete Buttigieg-i.
2020. aastal osales ka demokraatide eelvalimistel. Jutt mu meelest jookseb tal väga soravalt ja tema kõrval Trump näeks ikka puhta seniilne välja.
Samas viimaste uudiste järgi Bidenil perekond ikka arvab, et tuleb lõpuni minna maksku, mis maksab.
Null karismat, olematu "stage presence". Trump sööb ta elusalt. Tema praegune ametipost on tema isikuomadusi arvestades absoluutne maksimum, mida ta elus saavutab.
diesel kirjutas: ↑01 Juul, 2024 10:23
proua obamast räägiti ka alternatiivina.
Ma arvan, et tema pidi olema demokraatide kandidaat 2028 valimiste jaoks, vähemalt sellised kõlakad on käinud ja kuna kulisside taga on Obama perekond senini väga suurt rolli mänginud, siis tundub see loogiline. Väga ohtlik oleks praegu viimasel sekundil tulle hüpata ja siis endale kaotaja silt külge saada. Obamade perekonnal on siit palju rohkem kaotada, kui võita.
ekacariya kirjutas: ↑01 Juul, 2024 11:26
Keegi juba diagnoosis mu täielikku võhiklust...aga noh viisaka inimese suund võiks olla ikka targemaks saada- Mis on peamine põhjus, miks ei sobi kuidagi asepresident Kamala Harris? Üldiselt ju sobivas vanuses kena naisterahvas, tõenäoliselt ka värvilistele meeldib. Jah, toetus väike aga miks?
Sest oma partei inimesed vihkavad teda vaat et rohkemgi veel, kui vastased.