Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Mina Tarandi asemel seaksin eeltingimuseks ühinemise Vabaerakonnaga. Teraval konkurentsil ähmaste prillide sektoris puudub absoluutselt igasugune mõte ja ma ei näe põhjust, miks ta just sellele pühenduma peaks.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kui juba Mäggile sõnad peale loeti presidendi proua poolt, siis ma küll ei kujuta ette kuidas midagi muud ollaViiskümmend kirjutas:Patt tunnistada aga ka mina ootaksin poliitikasse pigem koloriitseid liiderdajaid, kui lihtsalt järjekordset nohkarite halba ja surmigavat taidlust.
saaks kui "surmigav taidlus". Kus aegajalt puhkeks mingi täiesti X hüsteeria u nagu "ühtima" sõna eri tähenduste üle jauramine oli.
[i]“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.” [/i]
200 pärast on korralik õiendamine lahti läinud: https://arvamus.postimees.ee/4485230/av ... 1512076513
Keegi akf siin eespool juba märkis ära fakti, et vabu numbreid on palju rohkem kui ärinimedes sisalduvaid või kaubamärgina kaitstuid. Maadlus 200 pärast üsna arusaamatu, kui vabad on nii 88, 404 kui 666. Omaette tähelepanu tuleks pöörata imaginaararvudele, mille kasutamine võiks demonstreerida visionäärsust - Eesti √-1 poolt juba lausa kisuks hääletama.
Keegi akf siin eespool juba märkis ära fakti, et vabu numbreid on palju rohkem kui ärinimedes sisalduvaid või kaubamärgina kaitstuid. Maadlus 200 pärast üsna arusaamatu, kui vabad on nii 88, 404 kui 666. Omaette tähelepanu tuleks pöörata imaginaararvudele, mille kasutamine võiks demonstreerida visionäärsust - Eesti √-1 poolt juba lausa kisuks hääletama.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Pangu nimeks Eesti 1488. 

Loone on rohkem mööda, kui Eesti venekeelsed poliitikutel. Tema jaoks siis 23 juunit siis ei eksisteeri.
Unforeseen consequences
Puhas valimiskampaania kõigi poolt. Toom on piisavalt intelligente inimene, et kogu oma möla põhiseaduslike väärtuste raamidesse paigutada ja ükski kohus ei kiidaks temalt kodakondsuse ära võtmist heaks. Kõik asjaosalised saavad sellest ka suurepäraselt aru.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Euroopa parlamendi saadik Yana Toom: „Yana Toom
20 tundi tagasi
Hea Hanno! Ega ma ei arva, et maailm keerleb minu ümber) Ma sain eelnõust teada, kui mulle helistas ERR-I ajakirjanik, ega ma oravate seadusloomet væga ei jælgi. Kuid Jürgen Ligi kommentaar oli päris selge, mis seal ikka. Samas - selge see, et eelnõu ei lähe läbi, nii et muretsemiseks põhjust pole.
Te murrate sisse lahtisest uksest, Kodakondsuse seaside par.28: Eesti kodakondsuse äravõtmine
(1) Eesti kodakondsus võetakse ära Vabariigi Valitsuse korraldusega isikult, kes on:
1) astunud Eesti kodanikuna välisriigi riigi- või sõjaväeteenistusse Vabariigi Valitsuse loata;
2) astunud välisriigi luure- või julgeolekuteenistusse või relvi valdavasse ja sõjaväeliselt korraldatud või sõjalisi harjutusi harrastavasse välisriigi organisatsiooni;
3) püüdnud vägivaldsel teel muuta Eesti põhiseaduslikku korda;
4) Eesti kodakondsuse saamisel või taastamisel varjanud valeandmete esitamisega asjaolusid, mis oleksid välistanud talle Eesti kodakondsuse andmise või taastamise;
5) mõne muu riigi kodakondsuses, kuid ei ole vabastatud Eesti kodakondsusest.
(2) Kelleltki ei tohi veendumuste pärast võtta Eesti kodakondsust.
(3) Käesoleva paragrahvi 1. lõige ei laiene isikutele, kes on omandanud Eesti kodakondsuse sünniga.“
https://www.facebook.com/yana.toom/post ... 9136754634
20 tundi tagasi
Hea Hanno! Ega ma ei arva, et maailm keerleb minu ümber) Ma sain eelnõust teada, kui mulle helistas ERR-I ajakirjanik, ega ma oravate seadusloomet væga ei jælgi. Kuid Jürgen Ligi kommentaar oli päris selge, mis seal ikka. Samas - selge see, et eelnõu ei lähe läbi, nii et muretsemiseks põhjust pole.
Te murrate sisse lahtisest uksest, Kodakondsuse seaside par.28: Eesti kodakondsuse äravõtmine
(1) Eesti kodakondsus võetakse ära Vabariigi Valitsuse korraldusega isikult, kes on:
1) astunud Eesti kodanikuna välisriigi riigi- või sõjaväeteenistusse Vabariigi Valitsuse loata;
2) astunud välisriigi luure- või julgeolekuteenistusse või relvi valdavasse ja sõjaväeliselt korraldatud või sõjalisi harjutusi harrastavasse välisriigi organisatsiooni;
3) püüdnud vägivaldsel teel muuta Eesti põhiseaduslikku korda;
4) Eesti kodakondsuse saamisel või taastamisel varjanud valeandmete esitamisega asjaolusid, mis oleksid välistanud talle Eesti kodakondsuse andmise või taastamise;
5) mõne muu riigi kodakondsuses, kuid ei ole vabastatud Eesti kodakondsusest.
(2) Kelleltki ei tohi veendumuste pärast võtta Eesti kodakondsust.
(3) Käesoleva paragrahvi 1. lõige ei laiene isikutele, kes on omandanud Eesti kodakondsuse sünniga.“
https://www.facebook.com/yana.toom/post ... 9136754634
See nüüd on küll puhas jama:
KV maksu võib ju teha, aga võrreldes tööjõumaksudega jääks see ikkagi marginaalseks tuluallikaks. Ma ei saa aru, kuidas neid kaht ühte lausesse niimoodi kokku öelda saab.Vabaerakond valis täna endale uue esimehe, kelleks sai Andres Herkel. Oma kõnes lubas ta, et Vabaerakond seisab tööjõumaksude langetamise ja kinnisvaramaksu kehtestamise eest.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Veel toredamate mõtete maailmast: Noorsotsid: Eestis tuleks viivitamata kehtestada neljapäevane töönädal, palgad jäägu aga muutumatuks.
Kui aga vaadata isikuid, kel niisuguseid septimanaalseid rütme ei esine, siis on ammu ära tõestatud, et inimese efektiivsus on kõige kõrgem iga päev teatud kellaaegadel. Selle kohta on tohutu hulk teaduskirjandust.
Noorpoliitik Vimm peab nähtavasti silmas siniseid esmaspäevi“Inimese efektiivsus ei ole kogu 40-tunnise töönädala jooksul ühtlaselt kõrge. Kui me aga lühendame töönädalt jättes palgad samale tasemele, kasutaksime ära selle osa tööajast, mil inimene tegelikult efektiivne on. Vaba aega saaks igaüks aga investeerida õppimisse, tervisesse, peresse ja kogukonda,” selgitas Noorsotside president Joosep Vimm.

Kui aga vaadata isikuid, kel niisuguseid septimanaalseid rütme ei esine, siis on ammu ära tõestatud, et inimese efektiivsus on kõige kõrgem iga päev teatud kellaaegadel. Selle kohta on tohutu hulk teaduskirjandust.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kuidas see lause nüüd oligi - "Joome poole vähem!"?Kui me aga lühendame töönädalt jättes palgad samale tasemele
Aga see eest kangemat.

Toomilt saaks kodakondsuse ära vötta, kui kindlaks teha, kas tal tegelikult ka mingeid "erilisi teeneid" oli. Kahtlen sügavalt. Toimus tavaline diilitamine Keski ja Reformi vahel.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Talvik ikkagi läkski minema: https://poliitika.postimees.ee/4487717/ ... 1526208634Kurjam kirjutas:Vabaerakonnaga paistavad asjad ühel pool olevat http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=81917371
See, kui valimistel lüüa saanu ära läheb, on nõme. Sellega demonstreeritakse, et demokraatiat peetakse ainult siis toredaks asjaks, kui ise valimisi võidetakse.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Alustav poliitik Vimm on selle mõtte ilmselt vendadelt prantslastelt sisse vehkinudKriku kirjutas:Veel toredamate mõtete maailmast: Noorsotsid: Eestis tuleks viivitamata kehtestada neljapäevane töönädal, palgad jäägu aga muutumatuks.Noorpoliitik Vimm peab nähtavasti silmas siniseid esmaspäevi“Inimese efektiivsus ei ole kogu 40-tunnise töönädala jooksul ühtlaselt kõrge. Kui me aga lühendame töönädalt jättes palgad samale tasemele, kasutaksime ära selle osa tööajast, mil inimene tegelikult efektiivne on. Vaba aega saaks igaüks aga investeerida õppimisse, tervisesse, peresse ja kogukonda,” selgitas Noorsotside president Joosep Vimm.
https://www.aripaev.ee/borsiuudised/201 ... al-arritab
Üldiselt kasutatakse selliseid lahendusi siis kui riigis on suur tööpuudus - põhimõttel, et tööd on vähe kuid et jaguks igaühele. Eestis on minumeelest vastupidi - karjuv tööjõupuudus, mis küll ei puuduta "sotsiaalbakasid". No aga eks lapsepõlve taha igaüks pikendada...
-
- Site Admin
- Kontakt:
Hm, "karjuva tööjõupuuduse" juures esineb Eestis endiselt ka töötus. Ehk inimesed, kes pole omale rakendust leidnud.
Protsent küll väheneb, aga ikkagi - miski kala?
Protsent küll väheneb, aga ikkagi - miski kala?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist