Donald Trump JÄLLE president

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Donald Trump tagasi?

Postitus Postitas Kriku »

Minu arust just vastupidi, tegelik võim jagati sõjapealikute (Hekmatyar jt) vahel laiali.
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

Kriku kirjutas: 18 Juul, 2024 21:20 Minu arust just vastupidi, tegelik võim jagati sõjapealikute (Hekmatyar jt) vahel laiali.
Hekmatyar ei olnud üldse mängus. Endised Põhjaliidu komandörid kõik omale soojad kohad uues hierarhias, seda küll. Aga fundamentaalselt oli poliitiline süsteem struktrueeritud äärmiselt tsentraliseeritult, kus Kabulis istuv president pidigi olema ainus võimukese, ning provintsidele mingit tõsiselt võetavat autonoomiat polnud ette nähtud. Praktikas seda süsteemi muidugi ei saadudki kunagi effektiivselt toimima.
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Kapten Trumm kirjutas: 18 Juul, 2024 8:35
ruger kirjutas: 17 Juul, 2024 22:14
Photos of a cell phone and transmitter found next to Thomas Crooks’ body, the shooter in the Trump assassination attempt.
Crooks had explosives in his car.
Crooks was on the roof for less than 7 minutes before being confronted by police.
Law enforcement sources contradict the Secret Service, detailing a lack of local police presence in the building.
Sources: WPXI
Pilt
https://x.com/MarioNawfal/status/1813489297279898042
Lasu sooritamise väikest kaugust ja ilma/valgusolusid arvestades oleksin väga ettevaatlik sellele jamale ägeda erioperatsiooni tunnuste omistamisega.
Tõenäoliselt on sellise info netti paiskamise taga peamiselt vabariiklaste trollid, loomaks laimekas publikus arvamust, justkui oleks tegu Bideni kästud eriti ägeda salaoperatsiooniga konkurendi kõrvaldamiseks ja seeläbi mobiliseeriks rohkem rahvast vabariiklaste poolt hääletama.

Lolle ja saamatuid on ka USA salateenistuses/politseis ja mida suurem rahvus, seda suurem idiootide protsent üldpopulatsioonis.

Juba katse 5,56st pähe tabada 200 m kauguselt näitab, et tegemist ei olnud "eriväljaõppega" (Rahumägi), vaid isikuga, kes on liigselt vaadand snaiprifilme (filmis American Sniper) tabatakse iraaklasest pahategijat pähe 1800 m kauguselt) ja mänginud Call of Duty't. Kui see aeg oleks kulutatud nt USA rahvuskaardi väljaõppele, siis oleks praegu Trumpi matused.
Distants umbes 130 jardi!
The New York Post: "...From the roof, Crooks had a clear line of sight to the GOP nominee with his AR-style semiautomatic rifle, about 130 yards away..."
https://nypost.com/2024/07/16/us-news/s ... nt-resign/
Miki
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miki »

Kriku kirjutas: 18 Juul, 2024 14:32
Kapten Trumm kirjutas: 18 Juul, 2024 14:29Ma ei tea täpselt, mida USA rahvuskaart õpetab, aga selle põhjal, mida mulle on õpetatud (olen õppinud ka täpsuslaskmise taktikat) poleks ma sinna halli katusele küll läinud.
See võib üsna tõenäoliselt tähendada ürituse ärajäämist. Eks ta töllerdas ringi ja otsis kohta ning ronis sinna, kuhu millegipärast sai.
Töllerdaski ringi ja ilmselt hindas olukorda otsides parimat positsiooni laskmiseks.
Tund enne laskmist jäädvustatud Crooksi liikumine...
https://x.com/amazingvideo01/status/1813676080898662568
seersant Angua
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas seersant Angua »

Viimaks ometi korralik visuaal tulistamisjuhtumi kuulide trajektooridest:

www.youtube.com/watch?v=-w2lVIJc000

Härrasid, kelle kindlad käed on püssi raudses haardes minust oluliselt rohkem pigistanud, palun lahkesti kommenteerima püssimehe laskmisoskusi. Eriti lõpuosa viimased paugud, kas paaniline huupi kiirtuli?
retti
Liige
Kontakt:

Re: Bidenil tuvastati korona

Postitus Postitas retti »

Madis Reivik kirjutas: 18 Juul, 2024 11:48
Kas selline loll tõlkimine on tingitud mingist agendast või lihtsalt lollusest ?
Henkilääkäri on ihuarst, [...].
[/quote]

Selles küsimuses pöördu Google Translate poole.
Minu viga on - et jätsin tõlke korrektuuri tegemata
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Ei saa oma lollusi masina kaela ajada.
Google translate ei anna vasteks "psühhiaater"
sg01
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sg01 »

krijgsvolk kirjutas: 19 Juul, 2024 2:48 Distants umbes 130 jardi!
The New York Post: "...From the roof, Crooks had a clear line of sight to the GOP nominee with his AR-style semiautomatic rifle, about 130 yards away..."
https://nypost.com/2024/07/16/us-news/s ... nt-resign/
-
See laskedistants kõigub enamasti seal 119-135 meetri vahemikus.
War isn't a 100-meter dash, it's a marathon. Baseless optimism is a form of self-deception.
nukkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nukkel »

Madis mida sa nende videodega öelda tahad?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Tahaks ka teada.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Kriku, kas sa erinevust märkasid ?
Mina väga ei märganud, samasugune tsirkus :)
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Madis Reivik kirjutas: 18 Juul, 2024 11:48
retti kirjutas: 18 Juul, 2024 9:40 Reutersi andmetel ütles Bideni psühhiaater, et kolmapäeva pärastlõunal kannatas president hingamisteede sümptomite, nagu nohu ja köha, käes ning tundis end muidu tavapärasest nõrgemana.
Kas selline loll tõlkimine on tingitud mingist agendast või lihtsalt lollusest ?
Henkilääkäri on ihuarst, [...].
Minu arvuti Google tõlkis selles artiklis "henkilääkäri" samuti psühhiaatriks. "Henkilääkäri" eraldi sõnana tõlkides on masina arvates "vaimne arst".
Nojah, ega seda tehisaju vaimuannetega suurt õnnistatud pole.
Mis aga ei tähenda et psühhiaatrid hulgakaupa Bideniga ei tegeleks. Proovitakse ära arvata et kas tal on Parkinsoni tõbi kallal või muidu põdur.
olevtoom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olevtoom »

vanahalb kirjutas: 19 Juul, 2024 23:12 Minu arvuti Google tõlkis selles artiklis "henkilääkäri" samuti psühhiaatriks. "Henkilääkäri" eraldi sõnana tõlkides on masina arvates "vaimne arst".
...
Inimmõistuse ja kunstmõistuse vahe on (vähemalt praegu) selles, et esimene hakkab imestama, miks küll psühhiaater peab kõiki bideeni nohust teavitama.
Kremli troll.
Kasutaja avatar
Magnet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Magnet »

henkilo on vist indiviid vms, sellest võib tulla küll ihuarst või perearst.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], TALUPOEG TALUJA ja 2 külalist