Kokkusaamised

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Oli vägagi mõnus kokkusaamine, Kalle mudelikoda võttis muidugi kadedusest roheliseks, aga eks tuleb edaspidi endalgi millegi sarnase poole püüdlema hakata - nüüd ju siht silme ees olemas... :wall:

Ja kuna Toomase tehtud pildid räägivad ise enese eest, siis ma eriti palju ei lisakski, vahest ehk niipalju, et eile oli ka minu jaoks tähtis päev - kaasa võetud "itaallane" oli seekord juba tehnilises mõttes täiesti valmis, nüüd jääb üle ainult värvida.
Ohooooo.... ja mina olen ennast Tartusse ära sokutanud.
Nojah, aga eks elu nõuab oma osa - vahel lihtsalt peab asumisel olema...

Urmas.
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

selle kergtangi värvimise paneme üldse hääletusele... mina hääletan, et värvimist ei toimu
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Mina väga tänan neid, kes said kohale tulla.. oli väga meeldiv üritus!
Mul läksid suure üles-alla jooksmisega veits vorstid kõrbema ja pooled vajalikud asjad unustasin ka tuua, aga see ei seganud liiast ma loodan:)

Antoni Tu-22 (oli vist) oli muidugi muljet avaldav ja eriti veel see, et autor ise sellisega lennanud... aukartust äratav igatahes!

Jossi macchi muidugi ka imearmas ja lisaks oli hea vaadata, et kunagi mu enda riiulil karbis seisnud Thunder on meister Tomi käes valmis saanud. Urmase töö on muidugi eraldi teema:)

Sho kirjutas:"

Muidu paistab vägev küll.. ainult minu jaoks jääb töölauapinda väheseks. Kuigi selle võib muidugi rohke põrandapinnaga kompenseerida..
Lihtsalt niipalju, et pildil on näha pool laua pinda.. ülejäänu on igasuguse kraami alla hetkel. Aga minu tegemiste jaoks sellest jätkub ja suurema lennuki jaoks saab kraami alt juurde mobiliseerida:)

Igatahes veelkord.. oli tore ja järgmise korrani!

Kk
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
See oli lihtsalt üks pidupäev :D Tuleb ainult kadestada ,et Kallel Selline meisterdamise koht on. Ja nagu alati mõnus seltskond....huvitav teema ...mis veel vaja...sain igal juhul positiivse laengu ja... järgmise kohtumiseni
Taara avitab! ...
Immelmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Immelmann »

Vorstidel polnd häda midagi. Ja üldse oli hää jälle korra kokku saada. Ja juttu jätkus kauemaks.
Antoni Tu22M oli küll muljetavaldav. Võttis endalegi kiheluse sisse oma seismajäänud projektid uue hooga käima ajada. Järgmine kord on ehk siis endalgi miskit ette näidata.
Kasutaja avatar
välihall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas välihall »

Kenad üritused- astuksin ehk teinekord ligi...

Mis üldsus arvab kui nt. 16.paiku?
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Ligiastumise mõttes - igal juhul, see ei ole kellelegi keelatud. Ainult et kui teema algust veidi uurida, siis seal on kirjas, et need kokkutulekud on üsna kindla ajavahemiku järel - iga kuu esimesel kolmapäeval, nii et järgmine kord peaks olema seitsmes oktoober.

Urmas.
Kasutaja avatar
välihall
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas välihall »

Klaar!

Arvasin miskipärast ,et iga kolmapäev.
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Kalle töötuba tegi kadedusest roheliseks.
Vaadates oma pisikest kirjutuslauda, mida peab veel noorema poisiga kahe peale jagama, tuleb ikka masendus peale.
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Ise püüdlen ka sellise töölaua poole vaikselt aga mulle isiklikult teeb muret töönurga juures üks nähtamatu osa - vaba aeg !
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Nujah.. et kaasfoorumlasi mitte veel rohkem traumeerida, ma loobun mõttest oma töökeskkonda fotografeerida.. ;-p
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Mis sa siin ikka traumeerid, ilusti spets (kleepsuga) teemagi olemas "töölaud". Vat kui ma oma põlve pildi kusagile üles riputaks oleks nagu imelik.

Tervitades
Levar, põlve otsas nokitseja :lol:
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Pole kahtluski, et alati on kuskil suurem, parem jne. Mina tegin oma laua vastavalt oma vajadustele ja arvestades seda, et kõrvale jääks ruumi edaspidi ka valmis asju üles panna, sest all toas mul mudelikappe lõputult juurutada pole võimalik. Lisaks sai veel osa ruumist muu kunsti viljelemiseks ära lubatud, niisii tuligi laud selline väiksepoolne ilmselt:)

maja kohta veel, et tegu on 30datel ehitatud majaga, mida nüüd sai renoveeritud ja seni kasutult seinud pööning kasutusele võetud.

no ja liiga roheline ei tasu ka kadedusest olla.. eks selle kõige eest tule ikka rootsi pangaonudele päris pikalt võlgu ka olla... ise olen rahul:)

Kk
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Kas kolmapäeval Kullos?
Uuriksin siis kui paljud bussiga Tuusulasse (11.10.2009) ja kui paljud Kuressaarde (jaanuar 2010) tuleksid.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

kas siis kolmapäeval kohtume kullos?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist