Põgeniketulv Euroopasse 2015-2017

Korea, Vietnam, Lähis-Ida, Afganistan. Kõik konfliktid. Kui seal on olnud eestlasi, siis seda enam.
Vasta
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Kriku »

Taanis anti kaks liiga suurt rändurite abistajat kohtu alla. Süüdistatakse ebaseaduslike immigrantide transpordis ja majutamises. Poliitiliselt punarohelised tädid kirjutasid oma suurest südamest kohalikus ajalehes ning konservatiivne poliitik tegi seejärel nende peale politseisse avalduse.
Sloth kohtus sõna ei võtnud, kuid nii tema kui Hegelund on eelnevalt enda tegevust õigustanud inimõigustele viidates.

«Meil oli majas ruumi ja me ei arutanud, kas tegu oli seaduslik või mitte. Me lihtsalt lähtusime oma südametunnistusest,» selgitasid nad Århus Stiftstidendele. Sel nädalal teatasid nad lisaks, et ei kahetse oma tegu.

«Ma arvan, et inimeste aitamise eest kohtusse andmine on imelik. Ma ei ole kunagi kahelnud, et käitusin õigesti neile siin öömaja pakkudes,» sõnas Sloth.
Need tüübid, kes neegritele bussis pasunasse sõidavad, lähtuvad ka lihtsalt oma südametunnistusest...
kana tagumik
Liige

Postitus Postitas kana tagumik »

http://maailm.postimees.ee/3805105/inim ... ordistunud

ma pakuks, et kui rotsade politsei avalikustaks, mida nad eesriide taga immigrantide/äärmuslaste piiri pidamiseks teevad, parem hilja kui mitte kunagi, siis rotsade vasakpoolne ajakirjandus, muud ajakirjandust seal polegi, saaks šoki - reaalne elu ( sellega jõuametkonnad peavad tegelema) ei vasta kuidagi meedias avaldatavale pildile.
dm7
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas dm7 »

Nojah, nagu meil kohalikke vägilasi ei oleks, kes esimesel võimalusel mõnele näitsikule kotte taha ei tahaks panna. Igalpool ja igas rahvuses on omad mädad õunad. Sama jutt nagu kõik venelased on diblad. Ega ikka ei ole küll. Üldistamine ei tundu väga intelligent input.
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sadist »

dm7 kirjutas:Nojah, nagu meil kohalikke vägilasi ei oleks, kes esimesel võimalusel mõnele näitsikule kotte taha ei tahaks panna. Igalpool ja igas rahvuses on omad mädad õunad. Sama jutt nagu kõik venelased on diblad. Ega ikka ei ole küll. Üldistamine ei tundu väga intelligent input.
Palun, härrased, lõpetage eestlaste ja araablaste ühele pulgale asetamine, kui te ei ole araablastega ühe katuse all elanud ja ühest kausist söönud. Mina olen, sõna otseses mõttes, mõlemat teinud kuude kaupa. Ma ei ole rassist (päriselt), aga nende seas on lausa tähelepanuväärselt palju..kuidas öelda.. veidi infantiilse käitumise ja ellusuhtumisega indiviide. Neil on ka hoopis teine temperament kui eestlastel.
Mis vägistamistesse puutub, siis KESKMISE moslemi või ka näiteks hindu arvates on teatud juhtudel vägistamine väga normaalne tegevus. Ma olen sellel teemal rohkem moslemeid ja hindusid küsitlenud, kui teie- loodetavasti- enda elus nägema saate üldse.

Kindlasti ei pea keskmine eestlane vägistamist normaalseks. Samuti sellega seotud aumõrvu ning sundabielusid.

Eestlased ei pannud peale II MS Rootsis ja Saksamaal pagulastena toime vägivaldseid massilisi märatsemisi, kui võõrustajad kama ning verivorsti kandikul kätte ei toonud, rääkimata terroriaktidest Uku ja Peko nimel.

Ma ei ütle, et kõik moslemid on halvad. Sugugi mitte. Aga kui neid elaks minu linnaosas massiliselt, siis ma oleksin veidi ettevaatlikum ja tähelepanelikum kui muidu. Nii rahvusvaheline kui isiklik kogemus on näidanud, et nalja nendega pole teps mitte.
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

vipu kirjutas: Ma pole ka kusagil arvanud nagu Eesti peaks võtma vastu 10 000 põgenikku vms. Need kes tulevad, need tulevad, käputäis neid tulebki. Lihtsalt see hüsteeria võiks lõppeda, sest see ei muuda midagi ega hoia ka ära midagi.
Ma räägin riigipoolsest ja rahvusvahelisest abist ja seda tuleks rahva poolt toetada kui me ei taha olla mingit võsaneegrid kes ainult endale krahmaks. Kui me aitame teisi, siis aitame läbi selle iseennast ka. Kui see aitamine on raskel ajal põgenike aitamine, siis nii olgugi.

aht0: Kui eestlased veneajal kapitalistlikus riigis kaubanduskeskusesse sattusid, siis osad puhkesid lihtsalt nutma. Saa nüüd aru, et kui ühes kultuuris on nii palju keelatud ja inimene satub sinna kus see kõik pole keelatud, siis tekib ülemineku raskused. Kultuurišokk tekib ja osad teevad kurja kuna nad ei oska käituda. Sinna pole midagi parata.

Mäletan veneaja lugu kahest eesti noorest poisist kes ameerikasse põgenesid. Väliseestlastest paarike andis neile peavaru, kõik andsid ja mida tegid need noored? Tapsid need inimesed ära.

Mina küll usun et ameeriklased ja eurooplased tulevad meile sõja korral appi ja ka meie sõjapõgenikele annavad nad igati head peavarju. Kui sina kõiki teisi nii halvas valguses näed, siis on viga sinus, sest teised rahvad ei tea sinust mitte kui midagi, aga sina tead neist nagu kõike.
Ksf. Vipu jutt on väga sinisilmsest sinisilmsem ja blondiinist blondiinim. Kõige parem ja otsesem allikas oleks ise Euroopas ringi liikuda ja just neis riikides, kus peobleem sisserännanute(tunginute)ga on kõige suurem.

Ah et käputäis tuleb? Neid kes on võimalusel valmis Euroopasse tulema, on ikka miljoneid. On ka neid, kes on valmis neid miljoneid siia tooma. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=20285831 Oleks vaid võimalus. Kolmas maailm on selliseid täis. Iga suur asi hakkab pihta väikesest, nii on ka nende immigrantide invasiooniga. Eriti islam on alati olnud invasionistlik. Tark inimene õpib teiste vigadest ja suudab ohte ette näha, mitte ei looda ainult hea õnne peale. Kui juba selle "käputäie" pärast on Euroopa kihevile löödud ja laibakuhi aina kasvab, siis on viimane aeg riigijuhtidel mõistust tagumikust pähe tagasi kutsuda. Kui nad ise sellega hakkama ei saa, peab rahvas oma abistava rusika ulatama. See on kõigi huvides.

Ah et vaesekestel tekib kultuurišokk? Miks siis rikkad Araabia riigid neid kaasmoslemitest hädalisi ei aita? Naftaraha neil ju jagub. Moslemeid on maailmas 1,8 miljardit! Seal on neil kodune, seal ei teki mingit kultuurišokki. See Euroopa nn "avatud uste poliitika" pole mingi asi iseenesest. Selle taga on teadlikult suunatud poliitika, mis on kellelegi kasulik. Üks sellise poliitika rahastaja ja mahitaja on Soros. http://www.disneylandparis.com//paljastus-sorose-fo ... ate-vastu/ See annab päris hea vihje kogu selle eurooplastele kahjuliku poliitika ajajate kohta. Soros, Schultz, Junker jt. - midagi neid ühendab. Võimujanu, üle rahva peade tegutsemine, maailma vägisi muutmine kellegi-millegi huvides. See kõik ei ole enam demokraatlik. Need illusioonid võiks juba puruneda.

Sõja korral toimub abistamine vastavalt NATO 5 artiklile. See ei sea meie mingeid kolmandaid tingimusi, et me peaksime arutult Süüria desertööre (kes peaks kuuluma mahalaskmisele, mitte toodama EL-i maksumaksjate rahade peale) või Aafrika nomaade sisse tooma.

PRAEGU SAAKS VEEL TARGA POLIITIKA AJAMISEL SAABUVAT SUUREMAT VEREVALAMIST ÄRA HOIDA. SEE ON PEAMINE, KÕIK MUU TEISEJÄRGULINE. PARAKU POLE SEDA TARKUST JA JULGUST ERITI NÄHA. AGA NAD EI SAA ÖELDA, ET NEID POLEKS HOIATATUD. SEDA ON TEHTUD PALJU JA IGAL POOL.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
kana tagumik
Liige

Postitus Postitas kana tagumik »

väide, "mee peame võtma, kui hädas, siis võetakse meid ja peale II ms meie pagulasi võeti vastu" on demagoogiline. Et vastu võeti, on õige väide, aga selle fakti sidumine tänase päeva otsustega on juba demagoogiline. Seda esiteks.

Teiseks. Kui meie omi kuskil vastu võetakse, siis mingitest oma kaalutlustest lähtuvalt, millel pole absoluutselt tegemist sellega, kas eesti kunagi võttis vastu mingeid araablasi või mitte. Ka nende teisemaalimasõja põgenike vastuvõtmisel olid peamised kaalutlused kohalikud olud ja vajadused ja suur poliitika, mida eestlased teinud või tegemata jätsid, polnud absoluutselt oluline.

Ja pealegi - kui sõda juba tõsiselt ukse all, lendavad need araabiapagulased ja muud sarnased "liiga hea olu ühiskonna " mured euroopas kiiresti kuskile väga taha otsa.

Moraali pole mõtet nina alla hõõruma hakata - ühe käega korraldavad suurriigid ja korporatsioonid jamasid ( või vaatavad pealt ja ei sekku, või sekkuvad minimaalselt) ja roogivad väga kapitalistlikult halastamatul moel tulusid kokku, teise käega kraabitud tuludest annetatakse natuke untermenchenitele. Kui pihta ei saa, siis vihjeks - suurkorporatsioonide huvid ja tegevused Aafrika mandril.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

krizz kirjutas:me peaksime arutult Süüria desertööre (kes peaks kuuluma mahalaskmisele, mitte toodama EL-i maksumaksjate rahade peale) või Aafrika nomaade sisse tooma.
1) Süüria põgenike seas on nais- ja meessoost isikuid umbes võrdselt ja mehi vanuses 18-59 ainult 21,6%;
2) suurem jagu Eritrea rahvast ei ole nomaadid.

Lahmimine ei aita kedagi.
dm7
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas dm7 »

sadist kirjutas:
dm7 kirjutas:Nojah, nagu meil kohalikke vägilasi ei oleks, kes esimesel võimalusel mõnele näitsikule kotte taha ei tahaks panna. Igalpool ja igas rahvuses on omad mädad õunad. Sama jutt nagu kõik venelased on diblad. Ega ikka ei ole küll. Üldistamine ei tundu väga intelligent input.
Palun, härrased, lõpetage eestlaste ja araablaste ühele pulgale asetamine, kui te ei ole araablastega ühe katuse all elanud ja ühest kausist söönud. Mina olen, sõna otseses mõttes, mõlemat teinud kuude kaupa. Ma ei ole rassist (päriselt), aga nende seas on lausa tähelepanuväärselt palju..kuidas öelda.. veidi infantiilse käitumise ja ellusuhtumisega indiviide. Neil on ka hoopis teine temperament kui eestlastel.
Mis vägistamistesse puutub, siis KESKMISE moslemi või ka näiteks hindu arvates on teatud juhtudel vägistamine väga normaalne tegevus. Ma olen sellel teemal rohkem moslemeid ja hindusid küsitlenud, kui teie- loodetavasti- enda elus nägema saate üldse.

Kindlasti ei pea keskmine eestlane vägistamist normaalseks. Samuti sellega seotud aumõrvu ning sundabielusid.

Eestlased ei pannud peale II MS Rootsis ja Saksamaal pagulastena toime vägivaldseid massilisi märatsemisi, kui võõrustajad kama ning verivorsti kandikul kätte ei toonud, rääkimata terroriaktidest Uku ja Peko nimel.

Ma ei ütle, et kõik moslemid on halvad. Sugugi mitte. Aga kui neid elaks minu linnaosas massiliselt, siis ma oleksin veidi ettevaatlikum ja tähelepanelikum kui muidu. Nii rahvusvaheline kui isiklik kogemus on näidanud, et nalja nendega pole teps mitte.
Ühe katuse all elanud ei ole, aga 7 aastat kurdidega kõrvuti. Sealt pärineb ka minu nn. "tolerastlik" maailmavaade.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Noh, siis pole teil ju ka millegi üle vaielda - kurdid ei ole araablased :)
herman30
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas herman30 »

About Muslim Terrorists...and how to relate to such individuals.

https://www.youtube.com/watch?v=UfnEKwoUDy0
vipu
Liige

Postitus Postitas vipu »

Kriku kirjutas:
vipu kirjutas:Ma pole ka kusagil arvanud nagu Eesti peaks võtma vastu 10 000 põgenikku vms. Need kes tulevad, need tulevad, käputäis neid tulebki. Lihtsalt see hüsteeria võiks lõppeda, sest see ei muuda midagi ega hoia ka ära midagi.
Hüsteeriast ei ole kunagi abi, nõus.
vipu kirjutas:Ma räägin riigipoolsest ja rahvusvahelisest abist ja seda tuleks rahva poolt toetada kui me ei taha olla mingit võsaneegrid kes ainult endale krahmaks. Kui me aitame teisi, siis aitame läbi selle iseennast ka. Kui see aitamine on raskel ajal põgenike aitamine, siis nii olgugi.
Ma julgen arvata, et humanitaarabi toetab oluliselt rohkem inimesi, kui hädaliste Eestisse elama paigutamist. Ühelt poolt vastumeelsusest immigratsiooni suhtes ja teiselt poolt kaalutlusel, et Süürias või mõnes selle naaberriigis on oluliselt odavam aidata. Sama hulk eurosid aitab palju rohkem inimesi.
vipu kirjutas:Kuidas sina neil vahet teed? Või mis vahet seal üldse on?
See on rahvusvahelises humanitaarõiguses põhjalikult läbi vaieldud teema. Ühed põgenevad vahetu ohu - pommide või kuuli või kividega surnukspildumise või vangilaagri - eest. Teisi ei ähvarda nende asukohas vahetu oht, aga nad elavad seal vaeselt ja tahavad võõrsil paremini elada.
vipu kirjutas:Kõik inimesed kes lähevad teise riiki suurema raha teenimise nimel on majanduspagulased.
Ei ole. EU riigid on kokku leppinud tööjõu vaba liikumise majandusühenduse piires.
Kokku jah leppinud, aga tõesti arvate nagu inglased on rõõmsad nende eestlaste ja poolakate üle, kes nende keskkonnas elavad? Suhtlevad võõras keeles, võõras kohas laaberdatakse rohkem, loomulikult varastatakse, tehakse pisi kuritegusid (oma eestlaste kiidujuttudest ise kuulnud). Poliitikud lõid Euroopa Liidu, mitte rahvad, rahvad ju elaks omaette ja ei taha ükski rahvas teisi oma õuele. Alles oli artikkel kus inglased ütlesid otse välja, et tänu ida-eurooplastele astuvad nemad EUst välja. Ja siis ikka loeme kuidas eesti omad pagulased vahendavad infot kui hull on olukord inglismaal või soomes :D Kuidas saab nii kõvasti eitada iseendale seda et maailm on muutunud globaalseks. Riikide ja rahvuste piirid on ähmastumas ja tähtsaks osutub hoopis koostöö.

Paradoksaalne, pagulane on kõige suurem pagulase vastane. Kõik mu tuttavad kes elavad võõrsil räägivad õuduslugusid, aga koju ei tule ka keegi - eluilmas ei tule.
Kui palju prantslasi või inglasi eestis töötavad, kui suur on suhe? 1:1000 äkki?

Kuidas saab elada koos araablastega kui nad on nii kohutavad? Miks te ära ei tule, miks et arenda Eesti riiki? Miks te konutate seal miinimumpalga eest ja sunnite end mingite pahade poolakate ja mustikute ja muidu halbade rahvustega koos eksisteerima???? Ma ei suuda seda elus mõista, mingi massohism on see?

krizz: miks sa fantaseerid miljonitest kui pooled Vao keskuse põgenikest on ise vaikselt jalga lasknud nii et isegi Eesti riik ei tea kus nad on? Eesti ei ole euroopa, sama hästi võiks aafriklased Somaaliasse miljonite viisi sisse murda, kas me peaks ka siis hullult hüsteeriasse kukkuma?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

vipu kirjutas:Kokku jah leppinud, aga tõesti arvate nagu inglased on rõõmsad nende eestlaste ja poolakate üle, kes nende keskkonnas elavad?
Ei puutu teemasse. Sa väitsid, et kõik, kes Eestist välismaale tööle lähevad, on majanduspagulased. Ühisturu piirides ei ole see väide õige. Mõnda teise EU riiki tööle minna on täpselt sama reeglipärane tegevus kui sinna kaupade eksportimine. Põgenikega pole sel mitte mingit pistmist.
vipu kirjutas:Eesti ei ole euroopa, sama hästi võiks aafriklased Somaaliasse miljonite viisi sisse murda, kas me peaks ka siis hullult hüsteeriasse kukkuma?
Alaväärsuskompleks...?
Viimati muutis Kriku, 19 Aug, 2016 12:04, muudetud 1 kord kokku.
vipu
Liige

Postitus Postitas vipu »

Kriku kirjutas:
vipu kirjutas:Kokku jah leppinud, aga tõesti arvate nagu inglased on rõõmsad nende eestlaste ja poolakate üle, kes nende keskkonnas elavad?
Ei puutu teemasse. Sa väitsid, et kõik, kes Eestist välismaale tööle lähevad, on majanduspagulased. Ühisturu piirides ei ole see väide õige. Mõnda teise EU-sse riiki tööle minema on täpselt sama reeglipärane tegevus kui sinna kaupade eksportimine.
Miks ei puutu, sa täiesti eitad seda mida mõtlevad teised rahvad eestlastest kes on nende õuele elama tulnud. Kui meie liitusime EUga siis vaevalt ükski inglane arvas, et nii palju ida-eurooplasi nende maale elama tuleb. Nüüd siis samad eestlased hoiatavad eestit sama probleemi eest mille nad ise on põhjustanud. Minu tuttavad kes elavad inglismaal, on nüüd hakanud vaikselt vaatame soome poole. Ma ei tea kas nad peavad sealt lahkuma, aga näed, eestisse ei taha nad tulla. Meil pole islamit, araablasi, midagi pole, aga taha tagasi siia tulla.

Kas meie arvamus siis ongi selline, et humaansusest võtsid eurooplased meid liitu ja nüüd on meil kõik õigused minna EU sinna kuhu tahame. Me nagu oleme äkki samasugused nagu need moslemid, tuleme ja nõuame võrdseid võimalusi. Või mida teie arvate?
Alaväärsuskompleks...?
Valesti said aru, eesti pole euroopa selles mõttes et meil pole sellist rikkust mida jagada ega isegi tööd pakkuda. Majandus on väike ja kui keegi uksest sisse ei tungi siis ei tungi.
Viimati muutis vipu, 19 Aug, 2016 12:08, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

vipu kirjutas:Miks ei puutu, sa täiesti eitad seda mida mõtlevad teised rahvad eestlastest kes on nende õuele elama tulnud.
Ei puutu sellepärast, et pagulus, immigratsioon ja tööränne on erinevad mõisted.
vipu kirjutas:Kui meie liitusime EUga siis vaevalt ükski inglane arvas, et nii palju ida-eurooplasi nende maale elama tuleb. Nüüd siis samad eestlased hoiatavad eestit sama probleemi eest mille nad ise on põhjustanud.
Ma ei tea, et ükski eestlane oleks kuidagimoodi põhjustanud praegust põgeniketulva. Veel enam, selle olukorra haldamine on toimunud ka EU õigust (Dublini regulatsiooni) rikkudes.
vipu
Liige

Postitus Postitas vipu »

Kriku kirjutas:
vipu kirjutas:Miks ei puutu, sa täiesti eitad seda mida mõtlevad teised rahvad eestlastest kes on nende õuele elama tulnud.
Ei puutu sellepärast, et pagulus, immigratsioon ja tööränne on erinevad mõisted.
vipu kirjutas:Kui meie liitusime EUga siis vaevalt ükski inglane arvas, et nii palju ida-eurooplasi nende maale elama tuleb. Nüüd siis samad eestlased hoiatavad eestit sama probleemi eest mille nad ise on põhjustanud.
Ma ei tea, et ükski eestlane oleks kuidagimoodi põhjustanud praegust põgeniktulva. Veel enam, selle olukorra haldamine on toimunud ka EU õigust (Dublini regulatsiooni) rikkudes.
Sa hiilid teemast nii mööda kui võimalik.
Kui 48 000 eestlast elab soomes siis on see väga tugev rahvastikuränne. Aga kui sa tahad seda peita millegi taha, eitada, siis eita. Ega see soomlase jaoks ei muuda asja.

Kui tuleb inglane ja ütleb, et neeger pole tema jaoks probleem vaid ida-eurooplane on, siis me peaks tõde aktsepteerima. Me oleme elanud ise vales arvamuses nagu me oleme kõikjale oodatud. Ja mitte neeger pole vastukarva vaid meie ise.
Ma mõistan, et selle tõega on meil raske leppida. Oma kodumaad nagu näha kaitseme kiivalt kui osad ei tahagi eestis kuidagi elada.
Viimati muutis vipu, 19 Aug, 2016 12:13, muudetud 1 kord kokku.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: maxi ja 1 külaline