..ma siiski usun, et niiilolle siin foorumis ei olePeeter kirjutas:Nendele, kes siin kõik usuvad Hiina ametlikku infot..

Ehkki vahest kippus jääma halb maik, et mõni on(gi) hiina saatkonna palgal...
..ma siiski usun, et niiilolle siin foorumis ei olePeeter kirjutas:Nendele, kes siin kõik usuvad Hiina ametlikku infot..
Mul ei pidanud närv vastu. Kohe alguses kui ekraanile tuli see haldusjuhtimist õppinud tola, siis keerasin hääle maha.Fucs kirjutas:...
30:10 Hanna-Kadri Kuusk Õhtulehest esitas küsimuse, et kas eile Hiinast saadud vahendid on OK või on ka seal analoogselt Regionaalhaigla hankega saadetise hulka topitud mingit ebavajalikku jama, aga Terviseameti peadirektor pole RH juhtumist üldse midagi kuulnudki....
Muidugi on laborist lahti pääsemine võimalik ka loodusliku viiruse puhul, mis ei ole mingisuguse tootearenduse produkt (praegusel juhul pole mingit mõtet seda oletada). Aga turul lahti pääsemine on samuti võimalik ning seda on korduvalt juhtunud. Raamat, mida ma teema alguses tsiteerin, on täis lugusid sellest, kuidas maastikul nahkhiirtega kokku puutunud isikud nakatusid. Hendra puhul olid nahkhiirte ja inimeste vahel hobused, kes sõid puu all, mille otsas nahkhiired tavatsesid käia: https://en.wikipedia.org/wiki/Henipavirus . Ühel teisel viiruse puhul Indias saadi nakkus puuviljadelt, mida puu otsast korjamas käidi ja mida nahkhiired ka väga armastasid. Hiina (aga mitte ainult) loomaturgude teemat on ka põhjalikult käsitletud.Peeter kirjutas:Kriku kirjutas:See on sinu väljamõeldis. Sina oled ainus, kes sellest on siin kirjutanud ja sulle on korduvalt selgitatud, et kahest liigist loomi süüa polnud nakatumiseks vajalik.Peeter kirjutas:Seda et keegi sõi nahkhiiresuppi ja haukas kooriklooma peale, ja et sellest sai kõik alguse, seda ma eriti ei usu.
See on minu demagoogiline liialdus, olen nõus. Aga see ei muuda mu seisukohta, et selle jama algus ei ole sealt turult pärit.
Tõenäosus, et Eestisse toodi viirust Lätist rohkem sisse välisreisidelt on küllaltki suur.Kapten Trumm kirjutas:Vägagi võimalik, sest talvistel vaheaegadel vägagi levinud lehvida perega mööda sooje maid. Kuna Eestis oli kriisi alguses koolivaheaeg (mäletan, et lapsed palju käia ju ei jõudnud, enne kui koolid suleti), siis Itaalia suusahuvilised ja muidu Idamaade kultuuri huvilised tõid siia hulgi "kingitusi" kaasa.
Sama siin - madaamist paremal-vasakul istunud PA pealik ja PPA asepealik valdasid teemat aga madaami enda text oli sisuta möga ning ühelegi operatiivse iseloomuga küsimusele tal vastust ka ei olnud..atnekas kirjutas:Mul ei pidanud närv vastu. Kohe alguses kui ekraanile tuli see haldusjuhtimist õppinud tola, siis keerasin hääle maha.Fucs kirjutas:...
30:10 Hanna-Kadri Kuusk Õhtulehest esitas küsimuse, et kas eile Hiinast saadud vahendid on OK või on ka seal analoogselt Regionaalhaigla hankega saadetise hulka topitud mingit ebavajalikku jama, aga Terviseameti peadirektor pole RH juhtumist üldse midagi kuulnudki....
Vassimisele orienteeritud tegelased need TA staažikad karjeristid.
Tegelikult oleks viimane aeg see sealt lahti lasta. Halvemaks ei läheks midagi, paremaks aga küll.
Austraalias, Uus-Meremaal ja ka Soomes saavad Eesti koolilõpetajd suurepäraselt farmitöid tehtudKapten Trumm kirjutas:Veel üks asi, teemal põllumajandus, tööjõud ja võõrtöölised, kellest tahetakse kangesti lahti saada.Olle Horm: käib soojendus suuremaks kriisiks
https://www.pollumajandus.ee/uudised/20 ... ndus.ee%29
Ütlesin seda juba varem ja seda on kaamera ees mõned põllumehed ka kinnitanud - et peene tööga harjunud linnarahval pole lihtsalt häda nii suur minna vähemakstud mustale ja raskele farmitööle, et need asendaksid mitmel pool mustemaid töid tegevaid ukrainlasi. Lihtsalt Siseministeeriumil ja EKRE tegelastel pole sel teemal vaja ise fantaseerida, vaid tasub kuulata, mida sektor ise räägib.
Kui kaks osapoolt on omavahel infosõjas siis see ei tähenda et 1 pool valetab ja teine räägib absoluutset tõtt.Borja kirjutas:..ma siiski usun, et niiilolle siin foorumis ei olePeeter kirjutas:Nendele, kes siin kõik usuvad Hiina ametlikku infot..![]()
https://maailm.postimees.ee/6941192/taa ... muse-tottuTaanis on mitmed haiglatöötajad haigestunud koroonaviirusesse, sest negatiivse testitulemuse saanud patsiendid on siiski osutunud viirusekandjateks, edastas ajaleht Jyllands-Posten täna.
https://parnu.postimees.ee/6941210/tost ... roonahaigeEsmaspäeval marssis Tõstamaa tervisekeskusse halva enesetunde üle kaevanud mees, sisenes omal volil arstikabinetti ajal, kui tohter tegeles pereõega parajasti teise patsiendiga, ja läkastas tere asemel üle ruumi köhida.
Tõstamaa perearst Madis Veskimägi isoleeris mehe viivitamata, pani talle ette maski, vaatas isehakanud patsiendi üle ja saatis kiirabiga Pärnu haiglasse. Tegu oli Läti Vabariigi kodanikuga.
Kirjutasime sellest juhtumist neljapäevases Pärnu Postimehes ja nüüd on teada, et sel tervisekeskusse tunginud lätlasel ei tuvastatud õnneks COVID-19 haigust, ehkki sümptomite põhjal võis seda karta.
Edasi lugemiseks 1EUR kuus
Kui sa räägid nt puuviljadest, aga juurikatest ja köögiviljadest, siis sealne töö ongi enamasti käsitsi tehtav. Või suures osas.Austraalias, Uus-Meremaal ja ka Soomes saavad Eesti koolilõpetajd suurepäraselt farmitöid tehtud
..äi saand ma päris hästi sellest sinu väitest aruDr.Sci kirjutas:Kui kaks osapoolt on omavahel infosõjas siis see ei tähenda et 1 pool valetab ja teine räägib absoluutset tõtt.Borja kirjutas:..ma siiski usun, et niiilolle siin foorumis ei olePeeter kirjutas:Nendele, kes siin kõik usuvad Hiina ametlikku infot..![]()
Infosõda siis Hiina sisene - võimu ja opositsiooni vaheline. Üks näitab asja maailmale võimalikult positiivselt, teinepool jälle võimalikult negatiivselt võimendades võimude saamatust ja vassimist.Borja kirjutas: ..äi saand ma päris hästi sellest sinu väitest aru![]()
Minu point on lihtne:
(a) hiina reaalseid kaotusi selles pandeemias ei saa me MITTE KUNAGI TEADA..
(b) enamvähem sama kehtib ka idanaabrist tsaaririigi kohta..
(c) USA kaotused loetakse aga KOMAKOHA TÄPSUSEGA KOKKU // kantakse kogu maailma üldsusele ette
Suur häda on juba käes ja läheb veel suuremaks !Kapten Trumm kirjutas:Laos mullustel kapsastel mädanud lehti ära lõigata enne poodisaatmist ja neist kasti laduda on puhas käsitöö ja sellega saaks ka küünetehnik hakkama. Aga sellele tööle ta ilma suure hädata (töötuskindlustuse lõppemine, misjärel saab vaid piskut töötushüvitist) keegi minema ei hakka, seega vähemalt see kevad lõikavad neid kapsaid parajaks ikka ukrainlased, kes on valmis taolise pisku palgaga seda tegema.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline