Uusi trende kohalikust propagandast

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
Kasutaja avatar
1uudistaja
Liige
Kontakt:

Re: Uusi trende kohalikust propagandast

Postitus Postitas 1uudistaja »

Kriku kirjutas:
seroi kirjutas:Mulle isiklikult väga sümpatiseerib, et akf Herem siin foorumis just nimelt oma nime alt ja otse kirjutab. Loodan, et nii jääb.
Ühinen. See on suur asi ja väga äge.

Ühinen samuti. Eesti on saanud õige mehe riigikaitse etteotsa. Kasvaks vaid nii tublisid ja kindlameelseid ka peale.
Ei ela ma majas, ei tänaval, mu aadress on Eesti Vabariik.
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

Õõnespuit põmmpeadest hanerasvase rinnaga parteifüürerid kasutavad järjest alatumaid trikke, et vaigistada tõtt rääkivaid asjalikke inimesi.
Mulle isiklikult väga sümpatiseerib, et akf Herem siin foorumis just nimelt oma nime alt ja otse kirjutab. Loodan, et nii jääb.

Ühinen, on ülipositiivne, et EKJ Herem on siin foorumis kommentaare andmas.
Unforeseen consequences
mäger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mäger »

Jah, olen tänulik, et KVJ minusuguse harimatu peale aega ja energiat kulutab (seda see harimine ju on).
otsin puude taga metsa
Liige

Postitus Postitas Avatar »

Loodan, et õpib ka...aga üldiselt Eesti mehed, kes teiste Eesti meestega samale põllule kusema ei mahu on sitad mehed...
Kasutaja avatar
1uudistaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 1uudistaja »

Vaatan, et venemeelne propaganda on igasuguste ajalehtede (Postimees, Delfi jne) artiklite FB kommentaaride all korralikult lahti läinud. Igasugused trollid ja ka päris inimesed, kellel pilte georgi lintidega jne on välja ilmunud. Huvitav oleks teada, kas KAPO või KV ka kuidagi asjal silma peal hoiab? Peaministri sõnumeid Venemaa suunal tehakse räigelt maha ja sõimatakse sõnu valimata. Tundub, et Objektiiv ja EKRE on oma kasuliku idioodi ametiga hästi hakkama saanud.
Ei ela ma majas, ei tänaval, mu aadress on Eesti Vabariik.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

seroi kirjutas:Mulle isiklikult väga sümpatiseerib, et akf Herem siin foorumis just nimelt oma nime alt ja otse kirjutab. Loodan, et nii jääb.

Ühinen iga kandi pealt.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Vandenõuteooriate levitamisega silma paistva portaali Makroskoop peatoimetaja, kullamüügiettevõtte Tavid investeerimiskulla valdkonna peaanalüütik Adrian Bachmann on põneva taustaga mees – tal on seljataga kümneaastane teenistus Eesti välisluureameti analüütikuna. Töötanud NATO peakorteris Brüsselis – näinud „süvariiki“ lähedalt.

Sellise taustaga inimese sulest tulevad teooriad tunduvad ju usaldusväärsed.

Bachmann on katoliiklane ning Eesti vaktsiinivastaste suurimaks staariks tõusnud Varro Vooglaiu sõber. Vooglaid omakorda toetub Bachmanni autoriteedile: „Ma olen rääkinud Eesti luurestruktuuride endiste töötajatega,“ kinnitab Vooglaid Postimehes oma väidete paikapidavust. Just Bachmanni vaadete ja analüüside jagamine on toonud Vooglaiule kaasa süüdistusi Kremli jutupunktide levitamises.

Jääb mulje, et vandenõuteooriaid levitav tontlik võrgustik ei asu idapiiri taga, vaid pigem kullaärimeeste pungil taskutes.
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/9577 ... riate-taga

Cui bono? nagu ikka.
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

Cui bono? nagu ikka.

Minul tekib pigem küsimus, et kuidas sellised šarlatanid üldse taolistele vastutavatele kohtadele on sattunud? Nüüd ma isegi ei imesta, et välisluure vahepeal "aiateibaid" näitas.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Miks siis kohe šarlatan? Inimene teeb oma tööd ju hästi, $$$ voolab.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Uusi trende kohalikelt äärmusliberaalidelt. Isikuvabadustega on olukord Eestis äärmiselt kehvasti. Rohkem liberalismi, seltsimehed katoliiklased!

Varro.JPG
Mägi.JPG
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
alfa hotel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alfa hotel »

Ja Vooglaid ise sealjuures rõhutas, et tema pole selle konvoipull korraldaja, temals lihtsalt seal
Samas kohas juhuslikult samal ajal oma registreeritud meeleavaldus. Huvitav, kas varsti saabub hetk, kus selle Venemaa kasuliku idioodi (või mõjuagendi) tegevust kuidagi piirama ka hakatakse. See, mida ta teeb ei ole enam ammu nali ja sellest kujuneb lõpuks tõsine oht omariiklusele.
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

Pean ka tunnistama, et üldiselt ei saa aru, milles Varro probleem on. Kui ta seda homo asja ajas, siis arvasin, et asi on selge, härra käis ju katolikus poistekoolis või koolides, kui mälu mind ei peta ja äkki pidi ka preestrile flööti ette mängima. Nüüd jääb mulje, et need preestrid olid vist ikka eriti jälgid molkused ja lisaks flöödimängule käidi ka Varro põllul igapäevaselt nisu külvamas. :D
Unforeseen consequences
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Varro Vooglaid teatas eelmisel nädalal saates «Lobjakas vs Vooglaid», et tema hinnangul on siinsed NATO väed Eestile ohtlikumad kui see, mida me võiksime Venemaalt karta. Samasugust juttu räägitakse ka Vene propagandakanalites. Vooglaid aga kinnitab, et ta isegi ei jälgi Vene meediat.

Mis sa teed sellise moraalse värdjaga ? Laseme iga laupäev tund aega otse eetris rääkida ! Tubli, kuku ;)
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Ega Lobjakas palju parem ole. Minu arvates teatud kogustes on kasulik lasta neil lobiseda. Kust me muidu teaksime, mis loomad nad on.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Kriku kirjutas:Ega Lobjakas palju parem ole. Minu arvates teatud kogustes on kasulik lasta neil lobiseda. Kust me muidu teaksime, mis loomad nad on.

See on sul loogiline järeldus aga siinkohal loogika ei tööta.
Loll inimene, kellele varro jutt suunatud, ei oma kriitilist mõtlemist. Kuulab ainult märksõnu ja pröökab kaasa. Ja Lobjakas võib ükskõik mida vastu argumenteerida, tema jutt on ikka "sorosliberasti jora". Oma korrektse prantsuse keele hääldusega aitab ta sellele ainult kaasa.

Ma ei usu et mõtlemisvõimeline inimene seda saadet pikalt kuulata suudaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Georges ja 1 külaline