Some kirjutas:Lemet, kas sa siis kahtled et PWA on juba märtsikuust 1200 tunni hoolduses??? Kumba sõnades sa siis kahtled, riigiameti või ajakirjanduse?
Loomulikult kahtlen ma selles, et märtsikuust oktoobri keskpaigani helikopteri ümber tunkedes mehed sibavad ja masinat püüdlikult hooldavad ja et sealjuures siinsed isakesed enesekindlalt seletavad, et nii see peabki käima. Loll ja sinisilmne võin ma ju olla, aga NII loll ja sinisilmne, et uskuda lennumasina hooldusesse märtsist oktoobrini ehk siis kaheksa kuud...Ma võiks uskuda, kui räägitaks, et vaat nendel ja nendel põhjustel venis hooldus pikemaks, nagu austet kaasfoorumlane davidsoniharald siin näiteks tõi
Oli siin üks 737, millel suur check käsil. 26 päeva planeeritud. Välja läks 43 päeva hiljem. Miks? Pöidla suurune laik korrosiooni. Kus? Peateliku tagumise tala kinnituskõrv kere küljes. Korrosioon sai välja lihvitud, Boeingu firma ütles, "et alla limiidi, tuleb detail välja vahetada. 820k taala, meie mehed teevad. Kaheksa päeva tööd pluss teie poolne juppideks võtmine ja siis kokku panemine. "
, aga KAHEKSA KUUD...ja maalida seda asjade loomulikuks käiguks nagu eile Küüt seda tegi on mu meelest üsna maotu.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...