võhik kirjutas:See et nüüd need valged autod
sada protsenti 
laskemoona veavad,
mina ka hästi ei usu.
Viide 100%-dile

(kes veel usub?)
võhik kirjutas:
Et kui valged veavad laskemoona - siis miskid autod peavad toitu vedama - mida on lahingutegevuseks samamoodi vaja. Miks ei või siiski ikka nii olla - et laskemoonaveoautod veavad laskemoona ja valged autod toitu.
Ma arvan, et pole olemas (kui VF armee leivaautod välja arvata

) "laskemoonaveoautosid" ja "toidumoonaveoautosid", vaid on varustusautod elik varustustransport. Küsiks vastu, et miks peaks toitu valgete autodega vedama, kui nagunii rohelised ja laigulised ja täpilised ja triibulised jne autod veavad laskemoona samast lähtepunktist samasse sihtpunkti ?
võhik kirjutas:
Aga mine seda vene bürokraatiat tea. Et pole tähtis - mis värvi on kass, peaasi, et hiiri püüab (olid vist hiina suure seltsimehe Mao sõnad?)
Minu teada ei kehti VF-s veel EU nõuded toiduainete käitlemisele (eriti sõjaseisukorras), seega vene bürokraatiat ma kardan oleks siin patt süüdistada
võhik kirjutas:
Tegelikult see valgete autode teema tekitab veits huvi (sest ülimalt silmakirjalik sõda käib) - kui esimene vene "humkonvoi" hakkas sisenema Venemaalt Dombastani, siis Vene poolsesse piiripunkti olid kutsutud ka ametlikud U. piiri-tollitöötajad ja see tollimine käis minu mälu järgi mitu päeva - kuni venelased vihastasid ja saatsid konvoi poole pealt sisse Luganski poole.
Just-just. Ja ära jäta n.ö. "kahe silma vahele" seda, kuidas see esimene "konvoi" mitmeks päevaks VF-s erinevatesse baasidesse äkitselt kõrvalpõike tegi ja sinna toppama jäi pärast seda, kui tekkis oht, et ukrainlased va kuradid hakkavadki äkki UKR piiril miskit veel vahtima ja tollima seal.
võhik kirjutas:
Ka hiljem - miskise nr x konvoi saatmise puhul hakkas mulle silma uudisenupp (kui leian aega, proovin uuesti üles leida linki - seni on see minu mingi mäluheiatus, mis ei tarvitse tõsi olla), et jälle ei jõutud ukrainlaste tollimist ära oodata. Tegelikult ma üldse ei imestaks, kui selline formaalne jantimine käib veel seniajani.
Tegelikult siis ka võiks asjast huvitatud teha sellest eraldi teema. Koguks sinna kokku teemakohase materjali ja analüüsiks ning avaldaks seal oma arvamust sellel teemal kõik asjast huvitatud kodanikud. Siia see kaob ja upub lihtsalt ära.