Shoguni urgas..
Seda teist firmat pole isegi veel registreeritud.
Aga jutt jäi selline, et mina voolin figuure nende brändi jaoks ja nemad vormivad-valavad minu brändi figuurid.
Minu figuuridega jäädi rahule, nüüd on minu kord oodata-vaadata, kuidas nemad vormivalamisega hakkama saavad.
Mina olen igati rahul.. harjutan kätt oma esimeste vasikate peal ja saan selle eest veel makstud kah..
Aga jutt jäi selline, et mina voolin figuure nende brändi jaoks ja nemad vormivad-valavad minu brändi figuurid.
Minu figuuridega jäädi rahule, nüüd on minu kord oodata-vaadata, kuidas nemad vormivalamisega hakkama saavad.
Mina olen igati rahul.. harjutan kätt oma esimeste vasikate peal ja saan selle eest veel makstud kah..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
-
von manstein
- Liige
- Kontakt:
Kui nad tinasse valavad ja mulle autorieksemplarid saadavad.. siis reklaamiks värvin nad ära muidugi. Aga sinna läheb vähemalt kuu aega..
Poosid on sellised nagu telliti.. taheti kõva dünaamikat ja ebaproportsionaalselt suuri päid ja jäsemeid. Tankimiini heitja (ilma feldmütsita) asend on vastavast saksa õppefilmist, ülejäänud nii nagu karkassitraadid paindusid.
Poosid on sellised nagu telliti.. taheti kõva dünaamikat ja ebaproportsionaalselt suuri päid ja jäsemeid. Tankimiini heitja (ilma feldmütsita) asend on vastavast saksa õppefilmist, ülejäänud nii nagu karkassitraadid paindusid.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
-
Joss Metsast
- Liige
- Kontakt:
tuu põle tankimiin, vaid Geballte Ladung. ehk siis tavaline Mudel 24 käsigranaat, millele on ümber paigutatud veel täiendavalt sama granaadi lõhkepead. ilma varteta...Tankimiini heitja (ilma feldmütsita) asend on vastavast saksa õppefilmist, ülejäänud nii nagu karkassitraadid paindusid.

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
tunnistan ausalt:mina olen loll 

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
et kui sellist punti pole välja panna, siis mängida ei tohi ? 

Vaatasin seda sõjamuuvit ja mind hakkas häirima see, et lahinguväli jäi selliseks steriilseks - kõik kes surma said, koristati kellegi nähtamatu käe poolt kohe ära. Mitte, et ma nüüd mingi sadist oleks ja koledal kombel verd ja soolikaid näha tahaks, aga lahinguväljale maha jäänud laipade hulk annaks pealtvaatajaile küllaltki olulisel määral aimu tapluse suurusest.
Samas ei jäta koos ühe ruutmeetri mullakamaraga pikali lükatud sõjamees mingit muljet langenust, lahinguväljal vedelevate laipade markeerimiseks tuleks valmistada sobivates poosides ja ilma aluseta mehikesed...
Samas ei jäta koos ühe ruutmeetri mullakamaraga pikali lükatud sõjamees mingit muljet langenust, lahinguväljal vedelevate laipade markeerimiseks tuleks valmistada sobivates poosides ja ilma aluseta mehikesed...
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
hehh, ega sellist soolikatega dioraami ei olegi eriti tihti näha jah, inimõiguslased tõuseks kohe tagajalgadele!
kujutage ette spets fooruminurgakest, kus tüübid omavahel uurivad millest ikka verd ja soolikaid kõige ehtsam teha oleks, võrdleks üksteise diokatel jäsemete vedelemisdraagikat. see oleks mingi nime nekromantia all vmt! 
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 
Narva näituse ülespanekult tagasi kodu poole sõites (nagu kõik geograafiat tundvad inimesed teavad, kulgeb tee Narvast Kuressaarde läbi Viljandi) otsustasin Viljandi lossimägede juures väikese peatuse teha ja lasta hobustel puhata. Ajaviiteks põikasin korra Sho juurest läbi. No seda kaifi siit foorumi piltidelt ikka kätte ei saa, mis kohapeal tekkis - pühkisin kogu aeg käeseljaga suud, et mehikesi ära ei ilastaks!
Ja pole see Sho ka nii teravate sarvedega nagu avatari pildi pealt näha - hoopis täitsa muhe sell, kellega võiks lausa tundide kaupa juttu puhuda.
Kahju, et mul naispere kaasas oli, ei saanud pikemaks jääda...
Ja pole see Sho ka nii teravate sarvedega nagu avatari pildi pealt näha - hoopis täitsa muhe sell, kellega võiks lausa tundide kaupa juttu puhuda.
Kahju, et mul naispere kaasas oli, ei saanud pikemaks jääda...
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline