Meelsus Venemaal

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
_dumbuser_
Liige
Kontakt:

Re: parim okupandi lend, naljakaim clip, vägevaim pauk jne?

Postitus Postitas _dumbuser_ »

Urams kirjutas: 30 Dets, 2023 13:51 Olen kümneid videosi Venemaale saatnud aga putja pee lakkujad ikka ei usu,enda naabri mees sai surma aga putja
on jumal.Toitetakse neid milegiga mina aru küll ei saa.
Seal ei ole ka mingi geenivga. Seal peab juba terve kromosoom või paar kuidagi kadunud olema.
Urams
Liige
Kontakt:

Re: Meelsus Venemaal

Postitus Postitas Urams »

Mees pani sevastopools mereväes kolm aastat ja ei usu,
et Moskva küna põhja lasti ,tema oli küna peal käinud.
Moskva ja dessandi küna sõdivad ja putja on kaval ,ametlikult ei ole neid kaotusi ju tunnistatud.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Re: Meelsus Vene Wunderlandias

Postitus Postitas Fucs »

_dumbuser_ kirjutas: 30 Dets, 2023 14:02
Urams kirjutas: 30 Dets, 2023 13:51 Olen kümneid videosi Venemaale saatnud aga putja pee lakkujad ikka ei usu,enda naabri mees sai surma aga putja
on jumal.Toitetakse neid milegiga mina aru küll ei saa.
Seal ei ole ka mingi geenivga. Seal peab juba terve kromosoom või paar kuidagi kadunud olema.
Eks nad neid pädevamaid kromosoome ja geene ole ka süsteemselt oma riigis hävitanud alates 1917 revolutsioonist.
Need kromosoomid ja geenid mis kõlbas ja sobis alles jätta, nende järglaste-järglased ka täna ruulivad.
Rebane11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebane11 »

Seal see mis igast purgist tuleb. Mu exi vend seadis ennast kunagi sisse Viiburi lähedale. Tütar käis külas ja rääkis, et onuga ei kannata üldse rääkida. Sündinud ja kasvanud Eestis. 9.. läks Soome, sealt edasi Venesse. Putinoid täielik. Ema tal poolatar, isa soomlane. Sellisel peaks juba sündides olema puuko hammaste vahel. Nii et Gena jätaks üheks võimaluseks, aga mitte ainukeseks.
Kasutaja avatar
paadikapten
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas paadikapten »

Vene passi põletamine.

Vist mingi kohalik ööklubi? Ja äksi täis noored.

https://twitter.com/AlbertSam786067/sta ... 6409063543

Kusagil õues:

https://twitter.com/i/status/1741805317875282106
Vaatame siis, mis siin toimub...
_dumbuser_
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas _dumbuser_ »

Mõnedel orkidel on ikkagi kopp ees. Videojupike putleri uusaastakõnest jekaterinburgis. https://twitter.com/VictorKvert2008/sta ... 7078525384
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

orkistanis elatakse paremini, kui Euroopas... :lol: :lol: :lol:
Vene elanik: Euroopa on meie peale kade. Nad on solvunud, et me elame nii luksuslikult.
Seda kuulevad venelased iga päev televiisorist – et nende elu on palju parem kui kellelgi teisel ja ülejäänud maailm on kade.
https://twitter.com/Gerashchenko_en/sta ... 1808511103
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Meenub nali Kalevi korvpallimeeskonna filmist, kus leegionär ütles, et, ma tulen Detroidi getost ja arvasin me elame vaeselt aga teie siin. Eestlased vastasid, et oota kuni me venemaale jõuame.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Urams
Liige
Kontakt:

Venemaa majandus ja sanktsioonid II

Lihtsam on liiter viina võtta kui mingi vee välja laskmisega
tegeleda kui vahetus fondi ei ole siis virutame kuskilt.Putja
ütles ju zap-zarap ,juhile ei saa ju vastu minna.
Urams
Liige
Kontakt:

Vene-Ukraina sõda II osa

Minu sugulane on veendunud Putinist kes salvestab kõik Solovjovi ja skabejevi jura ja ta ütles 20 aastat tagasi ,et see
cccr tuleb taastada . Euroopa tuleb uuesti jagada ja selliseid
lambaid on seal miljoneid,poliitikast temaga rääkides saab
hästi ropendamist harjutada,ta on aktiivne helistab ise ja siis on hea teda nahhui saata.
OhYeah
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas OhYeah »

Urams kirjutas: 06 Jaan, 2024 18:43 Minu sugulane on veendunud Putinist kes salvestab kõik Solovjovi ja skabejevi jura ja ta ütles 20 aastat tagasi ,et see
hästi ropendamist harjutada,ta on aktiivne helistab ise ja siis on hea teda nahhui saata.
Ma arvan, et päris huvitav oleks paljudel lugeda nendest vestlustest, äkki küsid adminide käest kus oleks õige alamfoorum sellise teema jaoks. Ma arvan, et siin paljud hea meelega loeks, et paremini mõista Vene hinge ja maailmavaadet.

:arrow:
Urams
Liige
Kontakt:

Kahjuks seisneb see vestlus ropendamiste najal sest vestlevad endine stroibatt ja mere vägi,militar.net läheks punaseks.Dessandi küna uputamist ta ei usu ,saatsin video
kus laeva jupid vedelevad linnas aga putja pole midagi ütelnud,sellisele ainult ankruga vastu pead.
mihkelo77
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas mihkelo77 »

Urams kirjutas: 06 Jaan, 2024 18:43 Minu sugulane on veendunud Putinist kes salvestab kõik Solovjovi ja skabejevi jura ja ta ütles 20 aastat tagasi ,et see
Kui ta tihti helistab siis saab ta aru, et asi on p.. s. Kuid ei saa ju seda tunnistada. :wall:
andrus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrus »

mihkelo77 kirjutas: 06 Jaan, 2024 20:08Kui ta tihti helistab siis saab ta aru, et asi on p.. s. Kuid ei saa ju seda tunnistada. :wall:
Ta äkki räägib pärast oma tutvusringkonnas, kuidas ta tsuhnaast sugulase nii närvi ajab, et too teda nahhui saatma kipub.
Ja ühtegi argumenti see tsuhnaa muidugi ka ei kuula, nii pindostani käpa all :) Ainult ankruga vastu pead aitaks.
Urams
Liige
Kontakt:

Vanal on rekka firma ,4 masinat,käisid Euroopa vahet aga nüüd enam väikesi ligi ei lasta ja elu on sitemaks läinud .See jama hakkas Krimmi ära võtmisega siis mindi härga täs , neli aastat ei suhelnud.Sõda algas siis hakati helistama ,taheti Eestisse tulla ,saatsin Moskva küna juurde ,teenis sevastopoolis mere väes.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: TALUPOEG TALUJA ja 3 külalist