Sobib hästi siia teemasse

Sõnad edasi öelda palus mul sink,Передам, что хамон передать вам просил,
Чтобы вы там, в Кремле, рассказали:
Он мечтал, чтоб его волонтёр подносил
Всем бомжам на Казанском вокзале!
Возмутился чиновник: - "Ты что! Боже мой!
Мы своих не меняем позиций!"
Он отрезал от сыра кусочек домой
И отдал его в руки убийцам.
- Жаль, что вашим от вас уже некуда бечь… -
Так сказал пармезан перед смертью,
И с улыбкой шагнул в разожжённую печь,
Не просивши пощады, поверьте.
Külmus, kerjakott, vangla ja varnas hambadМы от голода, стужи, тюрьмы и сумы
По традиции не зарекались,
А вдали за рекой поднимались дымы,
На границе продукты сжигались…
Üks kurvemaid novelle vaimuhaigetest ja vaimuhaiglast on Anton Tšehhovi "Palat nr 6". Kirjutatud on see 1892. aastal.
Lugeda võib seda mitut moodi, nii kuidas keegi tahab: kirjeldusena nõdrameelsetest kui haigetest, kriitikana Tšehhovi-aegsetele meditsiini- ja ühiskonnaoludele, kriitikana lugeja kaasaja ühiskonna oludele jne. On eredaid detaile haigusest, haigetest ja arstidest. On juttu sellest, et arstki võib haigeks jääda. Vaimuhaigla on selles novellis kui ühiskonna, haige ja hullumeelse Venemaa võrdkuju.
"Kui te ei karda nõgeste kõrvetust, siis mingem mööda kitsast jalgrada, mis viib selle ehitise juurde ja vaadakem, mis toimub seal sees."
Aga sees on vahimees Nikita, kes on veendunud, et valvatavaid tuleb peksta. Nõdrameelseid on viis. Üks neist nukrutseb ööd ja päevad läbi; teine kõnnib palatit mööda ühest aknast teiseni või istub oma voodil ja vilistab nagu leevike, loodab autähte saada; kolmas on halvatu; neljas aga nürimeelne talumees, kes on juba ammu kaotanud mõtlemise ja tundmise võime. Veel on seal haritlane Ivan Gromov, kes põeb tagakiusamismaaniat. Tal on ka suur rääkimisiha.
...sellepärast see meri nii must ongiruger kirjutas:Putin käis Mustal merel .....
- Isa, aga misasi on see im porto sameshjaanije?-Папа, что такое импортозамещение?
-Это когда в голландском батискафе - отечественный пассажир
Враги клевещут, что Россия –
Колосс на глиняных ногах...
Не правы супостаты злые-
В ней ватно ВСЁ: в коленях и в мозгах !
"Отэц нации" ВВПутин обратился к "великороссам" по поводу курсКа рубля:
- Да пох..., даже если нефть будет по 10 долларов, сделаем курс 320 рублей за доллар и всё равно баррель будет стоить 3200 рублей! Россияне ничего даже не почувствуют!
- Владимир Владимирович, это ж сколько народу помрёт из-за запрета качественных импортных лекарств!
- Тупой ты, Димон, зато скоко родится из-за отсутствия качественных импортных презервативов!
-Отец, я решил делать карьеру в организованной преступности.
- На госслужбе или в частном секторе?
Ja viimane tõlkega:А вы знаете, что подлые пиндосы накручивают цену на доллар. А у самих даже нет рублей, чтобы их купить. Ну тупые ...
Venemaal on praegu kõigil raske: ühtedel valetada, teistel uskudaВ России всем сегодня стало труднее: одним врать, другим верить
...ja muid pärleid. Neile, kes pole veel "Tarmo Männardi lollidesse küsimustesse" sattunud.Reamees hakkab tunnis magama jääma, silmad pilukil. "Reamees , te hakkaks nagu silmade kaudu sittuma, kiirelt püsti. Kurat, püsti peab tulema nii kiiresti nagu saaksite jalaga perse!"
«Великоросы»-имперцы уверены: если они будут уничтожать тех, кто их не любит и не уважает, то их полюбят и зауважают
...ja viimane tõlkegaРазруха не в клозетах, а в головах! (с)
Парадокс Расеи - Клозет в головах и вокруг разруха!!!
- Mis järts see selline on?-За чем такая длинная очередь?
-За долларом...
-А что - уже наступил крах рубля?!
-Нет! Скоро будет крах доллара! Вот и скупаем на память!!!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist