Ma pakun, et kõik need uued-vanad väiketulijad a la jäänukVE, rohelised, list200 ja Talviku punt saavad küll need maagilised 5% hääli täis - täpsemini, kamba peale kokku saavadki

Vikerraadio intervjuust käis läbi et soov RK saada võiks olla ajendatud soovist omale riigimehe märk külge saada, mida Jaapanis jt. idamaades kõrgelt hinnatakse. Teeb ta seda oma äri eduks või Eesti hüvanguks eks seda näitavad (kui näitavad) tuleviku teod.Kriku kirjutas:Baruto liitus Keskerakonnaga: https://poliitika.postimees.ee/6399456/ ... 1530278500
Eks neid sportlasi ole ikka omajagu, kes pärast tipptasemel võistlemist ei oska endaga midagi peale hakata.
Hakkas sotsiks hoopiski: https://parnu.postimees.ee/6399910/indr ... 1530278500Kriku kirjutas:Ma arvan, et see Tarandi pinnakompamine EKRE-s on lihtsalt väljamõeldis. Arvan seda sellepärast, et esiteks puudub sel igasugune seos Tarandi varasema tegevuse või sõnavõttudega ja teiseks, nagu akf-id eespool märkisid, riskiks sellise ühenduse mõlemad pooled osa seniste valijate kaotusega. Selles lihtsalt ei ole loogikat.
Asi, millest on räägitud aastakümneid ja mida ka vene rahva intelligentsemad esindajad (Anna Levandi näiteks) on obligatoorseks pidanud, aga mille teokstegemiseks pole ühelgi poliitilisel jõul piisavalt mune olnud.
Siin ei ole kokkuvõttes muud lahendust, et tuleb täielikult üle minna mitte ainult eestikeelsele koolisüsteemile (säilitades soovi korral nt vene keele ja kirjanduse süvaõppe), vaid ka eestikeelsetele lasteadadele...
Nojah.Kuidas kõik alguse sai?
Kõik algas Tartu Rahu loovutamise kavast. Siis tuli see „reil baltika“ ja ma sain aru, et asjad on siin riigis ikka väga hulluks läinud. Rail Baltic hävitaks kogu Eesti! Mille jaoks see üldse tehtud on? Et kõik aatomijäägid üle maailma siia tuua!
Mind häirivad veel paljud asjad. Näiteks kakskeelne õpe koolides. Jällegi üks asi, mis täielikult hävitab ära Eesti riigi ja rahvuse. Isegi meie pealtnäha rahvuslikes ajalehtedes on sees rahvuslikkuse hävitamise kava.
Milles see kava täpsemalt seisneb?
Selles, et kirjutatakse, kuidas riik ja rahvus on oma aja ära elanud. See on alati kuidagi kavalasti sisse torgatud. Keegi õieti ei saagi aru, mille jaoks see artikkel tegelikult tehtud on. Iga „mina“ maailmas on seotud rahvusega. Muidu ei saa „tema“ olla. Tuleb mingi Nõukogude, Euroopa või maailma inimene!
Millised on teie poliitilised eesmärgid?
Me tahame teha ühe radikaalse patriootide erakonna!
Me nõuame erakorralisi Riigikogu valimisi, mis toimuksid uue valimisseaduse alusel!
Tühistada tuleks kõik lepped, mis ei ole kooskõlas Eesti huvidega, nagu Rail Baltic ja kavatsetav Eesti-Vene piirilepe.
Lõpetada tuleks igasugune immigratsioon!
Seadustada presidendi otsevalimise õigus.
Luua Eesti oma pank ja hakata maksustama kõiki Eestis asuvaid ettevõtteid võrdselt. Väikeettevõted tuleks maksudest vabastada!
Viia kõik Eesti lasteaiad, koolid ja kõrgkoolid üle riigikeelele.
Ju siis leiab, et seksuaalvähemuste õigused ja feminism on Eestis kõige rohkem kaitset vajavad väärtused. Minu jaoks suur pettumus. Ma kunagi valisin teda Europarlamenti.Kriku kirjutas:Hakkas sotsiks hoopiski: https://parnu.postimees.ee/6399910/indr ... 1530278500Kriku kirjutas:Ma arvan, et see Tarandi pinnakompamine EKRE-s on lihtsalt väljamõeldis. Arvan seda sellepärast, et esiteks puudub sel igasugune seos Tarandi varasema tegevuse või sõnavõttudega ja teiseks, nagu akf-id eespool märkisid, riskiks sellise ühenduse mõlemad pooled osa seniste valijate kaotusega. Selles lihtsalt ei ole loogikat.
Mu arust parima hinnangu sellele põhulõuale andis aastakene(-oli vist) tagasi teine eesti eurosaadik - Vilja SAVISAAR-TOOMAST.. see oli seoses TARANDi miski järjekordase sõnavõtuga, selline ühelauseline ja äärmiselt hävitav - tasub guugeldamistMartin Peeter kirjutas:Ju siis leiab, et seksuaalvähemuste õigused ja feminism on Eestis kõige rohkem kaitset vajavad väärtused. Minu jaoks suur pettumus. Ma kunagi valisin teda Europarlamenti.
Kas sa siis pole kursis aabitsatõega, et enne kui uppujat päästma hakata, tuleb päästjal tagada iseenese turvalisus?Martin Peeter kirjutas:Ju siis leiab, et seksuaalvähemuste õigused ja feminism on Eestis kõige rohkem kaitset vajavad väärtused. Minu jaoks suur pettumus.
Ee, selleks kutsus ta ju Ojulannat?Lemet kirjutas:Sellel naesel on ju SELLE taadi kohta eriarve... kui sind ikka avalikult ministrina blondiks ja vene "madala sotsiaalse vastutustundega" naisterahvaks kutsutakse...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist