Shoguni urgas..
Re: Shoguni urgas..
Varsti valmib kolm uut prantsuse diviisi.. ainult sinist ja musta-halli ongi jäänud lisada.. pluss alusele panek.

Võtke teed ja tulge homme jälle..
Pooleliolev Imperaator kah.. kui juba pildistatud sai..

-
- Liige
- Kontakt:
Jube kiftid, ainuke mis selle kõige juures häirib on peenema palgi jämedusega tääk püssil. Aga siis tuleb vaid mõelda tikk kõrvale ja asi loksub kohe paika. Fotoaparaat on ju armutu.
Igastahes Meistri vääriline töö.
Levar
Igastahes Meistri vääriline töö.
Levar
Ega neid vist eriti peenemaks teha kannata, hakkaksid vist peale hingamisestki murduma
, siiski on meeste küljes ka peenemaid detaile. Igatahes krdi huvitav on sellisel tasemel pisilasi vaadata
.

sitt päev, kellele kurdad
Juhhei! Ma olen nüüd klismograafi õnnelik omanik.
Ainult kasutada ei mõista.. veega proovides pritsib kas sorinal, sahistab ainult õhku või ei lase üleüldse midagi läbi.
Kusagil siin olid lausa fotod ja jutud sellest konkreetsest elukast.. aga üles ei leia.
Kuigi klismo- ja aerograafi teemasid iseenesest on foorumil nii et tapab.
Ainult kasutada ei mõista.. veega proovides pritsib kas sorinal, sahistab ainult õhku või ei lase üleüldse midagi läbi.
Kusagil siin olid lausa fotod ja jutud sellest konkreetsest elukast.. aga üles ei leia.
Kuigi klismo- ja aerograafi teemasid iseenesest on foorumil nii et tapab.
Shalom Sho! võta fosiiliga ühendust, tal üks wordi doc lausa tehtud selle kohta.
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

Vauu..., aga ma nagu ei mäleta hästi, et oleksime sel teemal kontakteerunud...
Kuigi sel pole tähtsust - võta privas ühendust ja eks ma siis üritan niipalju selgitusi jagada, kui oskan.
Aga selline hulk sarnastes mundrites sõdureid on täiesti lummav vaatepilt....

Aga selline hulk sarnastes mundrites sõdureid on täiesti lummav vaatepilt....
See peaks oleme üks neist kahest-kolmest, millised sa aastakese tagasi Kullosse vabamüüki paiskasid. Toodi mulle kingituseks.
Täna ma lülitasin endal mõistuse ka sisse, uurisin seda jubinat põhjalikumalt ning vualaa.. pritsis niiskuspilvi nagu miilenki.
Nüüd on vaja mõni mudel kokku kleepida edasiseks katsetamiseks..
Täna ma lülitasin endal mõistuse ka sisse, uurisin seda jubinat põhjalikumalt ning vualaa.. pritsis niiskuspilvi nagu miilenki.
Nüüd on vaja mõni mudel kokku kleepida edasiseks katsetamiseks..

Muljetavaldav "kiirus".. kuu ajaga olen suutnud lisada need paar vajalikku pintslitõmmet ning nüüd jääb ainult baasidele kleepimine, lakkimine ja muru lisamine.
Vauuu..., no see on küll mania grandiosa, mis paneb armeesid ihalema....
Mitte ei tea, kas diagnoos sai ikka õige...

Mitte ei tea, kas diagnoos sai ikka õige...

-
- Liige
- Kontakt:
Vägev vaatepilt. Mul aga tekkis rumal küsimus et mis naljakad munad neil mütsi peal olid, igaühel veel ise värvi ? Egas ometi selleks et kui imperaatorihärral tekkis soov ehitud kuuse järele tegi mehed talle kibekähku püramiidi 

Need munad on nn pompoonid, igal kompaniil oma värvi. Grenaderidel punane, füsiljeeridel esimesest kompaniist neljandani roheline, sinine, roosa ja lilla ning voltizhööridel kollane.
Poniga mees on lahe!
pilt on parasjagu nii suurelt võetud, et on näha mismoodi on toone oskuslikult üksteise peale pintsliga tõmmatud. Palja silmaga seda muidugi näha pole, (isiklikud kokkupuuted sho vidinatega) ehk siis on see väga hea koolituse pilt, mismoodi meest ja hobust värvitud on. Jepp, ka suured meistritööd nagu ka kõik muu siin maailmas koosneb see lihtsalt täppidest ja juttidest, ning eriti lähedale suumides pikslitest ja kvantidest...

pilt on parasjagu nii suurelt võetud, et on näha mismoodi on toone oskuslikult üksteise peale pintsliga tõmmatud. Palja silmaga seda muidugi näha pole, (isiklikud kokkupuuted sho vidinatega) ehk siis on see väga hea koolituse pilt, mismoodi meest ja hobust värvitud on. Jepp, ka suured meistritööd nagu ka kõik muu siin maailmas koosneb see lihtsalt täppidest ja juttidest, ning eriti lähedale suumides pikslitest ja kvantidest...
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

Minimaailmas väljas olnud platvorm. Minu viimased suured sõdurid.. valmis teenima näitustel.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline