Nii ägedast reaktsioonist oskan teha ainult ühe järelduse, astusin väga valusalt varvastele ehk nagu kahtlustada oli ei ole reaalses lahingus Leo 1 suurt rohkem peale hakata kui Soomlaste taktikas T55ga (ok ma tean küll et need on erinevad masinad).hummel kirjutas:Mulle nagu aitab juba.Kruuda kirjutas:Aga küsin ikka kui kaua hoiab rinnet 45 tanki?
Ja pealegi kas Leo 1 ei ole mitte 105mm kahuriga?
Nii ei saagi antud küsimust üles ehitada. Mis tähtsus sellel on taktikaliselt, kaua 45 või palju veel tanke rinnet hoiab? Ja mis näitaja see üldse peaks olema?
Kui Sind sõjandus tõepoolest nii väga huvitab, uuri&mõtle natuke iseseisvalt ja siis alles hakka küsimusi pommitama. Äkki langevad osad küsimused üldse peale seda ära - säästad foorumlaste ja enda aega (ning ei risusta teemat taktikalise võhiklikkuse raviga).
Tobedad ja seejuures provokatiivsed, kuid mitte eriti asjatundlikud küsimused eeldavad muide samasuguseid tobedaid ja provokatiivseid vastuseid.
Vihjeks veel sarnaseid küsimusi, mida võiksid küsida ja siis ise endale ka enesearengu mõttes vastata, kui huvi militaarfoorumis postitada nii suur:
Kui kaua suudab rinnet hoida 45 haubitsat?
Kui kaua suudab rinnet hoida 45 MILAN-i?
Kui kaua suudab rinnet hoida 45 miinipildujat?
Kui kaua suudab rinnet hoida 45 soomustransportööri?
Veel teemakohaseid küsimus (juhuks, kui militaarvärk arusaamatuks jääb)i:
Kuidas oleks elada majas, kus igas toas on ainult laelamp?
Kuidas oleks sõita autoga, millel on kere sees ainult mootor?
Kaua sööksid lõunaks praadi, mille koostisosaks on ainult maitseained?
Nüüd vabandan kõigi foorumlaste ees! Ei ole soovinud kellegi aega raisata nagu ei soovi ka enda oma raisata. Arvatavalt olen eksinud kohaga
Olen siin leidnud vähe kaasamõtlemist ja pisut rohkem muret võimalike tuleviku ohtude osas. Ja kohanud isegi üllatavalt palju täiesti mõistetamatut eneseimetlust.
Jätan siiski õhku rippuma 2 küsimust:
a) Millise reaalse aja jooksul oleks loota liitlaste sõjalise abi saabumist (eeldusel et see ikka tuleb)?
b) Millised oleksid need reaalsed vahendid mida vajaksime selle aja jooksul vastupidamiseks.
Ehk raputab ajudelt veidi pekki maha sest õpikust teisele küsimusele meie rahakoti juures vastust ei leia