TUVASTADA suurtükimoon, mürsk, mürsukest
75mm? mürsukorpus
Mis mürsukolakaga täpsemalt tegu, kaliiber vist 75mm, kahjutu.

- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Tänud! Sellel isendil juhtvöö küll juba kümnendeid tagasi küljest ära kadunud aga ostas hakkavad vist metsadest kadunud võrud vaikselt välja ujuma http://www.osta.ee/3181696
Muidugi pole antud teemal ekspert ja osta.ee võru originaalsust või mitteoriginaalsust ma selle postitusega ei kinnita 

Mis hülss
Millega tegu kal35mm ,kõrgus 94mm, alumine rant 44mm.Põhja peal kirjad I.Z(slaavi) 3C-12 all IP(slaavi) 19 ankru kujutis 14.Materjal messing.
pilt ei teeks paha 

VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
[quote="renx90"]pilt ei teeks paha.Kui pilte siis pilte. http://www.album.ee/album/30041434/50103787 Selge see,et venelane ja selge,et seotud mereväega.Lühemaks lõigatud ei ole kuna ülemisest äärest 10 mm allpool on kolm korrapäraselt asetsevat sälku.
Tänud EOD aga mina sain kaliibriks 35 mm vaatamata sellele,et ots on natuke muljutud.EOD kirjutas:37 x 94R. Vene Hotchkiss. Valmistatud Ižorski tehastes. Tõenäoliselt 1914. aastal. Kuna pilt on väga hägune, siis võin eksida.
Selle kaliibri ohutuid mürske on praegu foorumis müüa. Tee kaupa ja komplekteeri ära.
Suurtükiväerelvade (samuti osade laskurrelvade) kaliiber määratakse väikese kaliibrina- vastastikku asetsevate vintsoone harjade vahel. Mürsul on kaks tsentreerivat vööd, eesmine ja tagumine, kus mürsu läbimõõt vastab kaliibrile. Mitte segi ajada juhtvööga (rotation band), mille ülesanne on mürsk ümber pikitelje pöörlema panna ja takistada gaaside möödavoolu.
Tsentreerivate vööde vahel ja tagapool juhtvööd on mürsu läbimõõt reeglina kaliibrist veidi väiksem.
Tsentreerivate vööde vahel ja tagapool juhtvööd on mürsu läbimõõt reeglina kaliibrist veidi väiksem.
Suur tänu EOD väga põhjaliku vastuse eest.Mis ma tast ikka komplekteerin.Võib olla on kellegile vaja seda hülssi?EOD kirjutas:Suurtükiväerelvade (samuti osade laskurrelvade) kaliiber määratakse väikese kaliibrina- vastastikku asetsevate vintsoone harjade vahel. Mürsul on kaks tsentreerivat vööd, eesmine ja tagumine, kus mürsu läbimõõt vastab kaliibrile. Mitte segi ajada juhtvööga (rotation band), mille ülesanne on mürsk ümber pikitelje pöörlema panna ja takistada gaaside möödavoolu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline