"Tankid EKV-le"

Vasta
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Borja kirjutas: 2007.a aga sellist texti pohiargumendina valja kaia - no kamoon :oops: :oops:
Aga samas - ilma tausthariduse/kogemuse/teenistuse/ilma millegita - lihtsalt grafomaani :roll: kombel loputult targutades ja viljatuid fantaasiaid kedrates... why not. Peaasi, et igav ei hakka.
Sa pole siia ise midagi mõistlikku suutnud välja käia peale enesekeskse pläägutamise?
potentate
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas potentate »

Oma eelmise postitusega (eelmisel lk lõpus) mõtlesin seda, et miks üldse sõdida?
Võiks ju lihtsalt Olla, ei ole vaja halvasti öelda, kellegil soolikaid välja lasta ega relvi toota.Päris ebameeldiv on ju kuuli saada või kedagi lasta. Metalli kasutame kasvuhoone raamina või millegi muu kasulikuna, teeme teleskoope ja mikroskoope, arendame teadust ja kolime kaugetele planeetidele!
On siis nii võimatu rahulikult olla ? Ma arvan, et asi on nagu koolis, vanemad kursused enam ei kakle ju! Ülikoolides ei käi enam keegi rektori juures seletamas miks ta Allanile nahapeale küttis!
Oleks aeg kõigil suureks kasvada!
http://www.youtube.com/watch?v=jEOkxRLz ... ed&search=

Kuulake mis MEHEL öelda!

Pilt
Pilt

Mis sellisest ilusast kodust sõja käigus saaks ?
Martään
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Martään »

Prääksu vähem :evil:
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

kaklus

Postitus Postitas hillart »

Vanemad kursused kaklevad kull. Ainult et teistsuguste vahenditega. Mida vanemaks saadakse, seda rafineeritumaks ja karmimaks lahevad vahendid ning enam ei piirduta nii lapsikult naiivsete kaeparaste instrumentidega, nagu rusikad.
Ehk oled kuulnud vaga ilmekat utlust - "Tahad rahu, valmistu sojaks!"
Selle ilusa humaansusejutuga void minna ikka selle teise poole juurde, kes paneb oma tegevusega meid siinseid jutte ajama. Ja kogu siinnne jutt on reeglina siiski sekundaarne ja sellest, kuidas paremini ennast kaitsta ja sedasamust paljunemisprotsessi ning edasikestmist siin Laanemere kaldal jatkata.
Nii, et - selle jutuga otsejoones teise foorumisse!! (neist teistest on ka selles foorumis juttu olnud ja kullap ka kaasfoorumlased oskavad juhatada). Ma ise kull kahtlen ettevotmise edukuses, kuid - kes teab. Voib-olla on sinu naol toesti tegemist tanapaeva messiasega.
potentate
Liige
Kontakt:

Naljakas, et inimestele ei mahu rahu ja rahulikkus isegi ettekujutusena pähe :S
Kurb!
http://www.youtube.com/watch?v=uVFeVYFs-40

Noobeli rahupreemiale pretendeerinud multikas... kes aru saab on hea... kes ei saa... saab ka pildist aru :D Vaadake 9 min. Avardab teie maailmavaadet sihikust kaugemale :D
Martään
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Martään »

OK, paistab et mõnele ei jõudnud kohale.

Paar vihjet:
Foorum -> Tehnika
Teema -> Tankid EKV-le

Tea mis mutreid ja polte sellesamuses patsifismuses siis kasutatakse kah?
Kas töötab diisli- või turbiinmootoriga?
Kruuda
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kruuda »

potentate kirjutas:Oma eelmise postitusega (eelmisel lk lõpus) mõtlesin seda, et miks üldse sõdida?
Võiks ju lihtsalt Olla, ei ole vaja halvasti öelda, kellegil soolikaid välja lasta ega relvi toota.Päris ebameeldiv on ju kuuli saada või kedagi lasta. Metalli kasutame kasvuhoone raamina või millegi muu kasulikuna, teeme teleskoope ja mikroskoope, arendame teadust ja kolime kaugetele planeetidele!
On siis nii võimatu rahulikult olla ? Ma arvan, et asi on nagu koolis, vanemad kursused enam ei kakle ju! Ülikoolides ei käi enam keegi rektori juures seletamas miks ta Allanile nahapeale küttis!
Oleks aeg kõigil suureks kasvada!
Kui nüüd õelutseda siis kas sa arvad, et see tegevus mis sa mikroskoobiga bakterite vastu ette võtad on ikka vägivalla vaba? :lol:
Aga mis puutub niisama olemist siis seda ei saa.. naabril on ikka liiga ilus naine temasuguse vinninäo jaoks, ja mammuti kintsust sai ka kuidagi hoopis parema tüki kui mina. Õiglus tuleb ikka jalule seada ja üks laks kirvega oleks igati sobilik sellise teiste arvelt elamise eest nagu see naabrimees teeb
potentate kirjutas:Mis sellisest ilusast kodust sõja käigus saaks ?
Vastus väga lihtne. Kellegi teise ilus kodu kes selle sinult ära võtab (ikka õigluse nimel :D ) või kui ära võtta ei õnnestu siis põletatakse maha, et kui minul ei ole nii ilusat kodu siis sinul ka ei oleks.
hillart kirjutas:Vanemad kursused kaklevad kull. Ainult et teistsuguste vahenditega. Mida vanemaks saadakse, seda rafineeritumaks ja karmimaks lahevad vahendid ning enam ei piirduta nii lapsikult naiivsete kaeparaste instrumentidega, nagu rusikad.
Ehk oled kuulnud vaga ilmekat utlust - "Tahad rahu, valmistu sojaks!"
Selle ilusa humaansusejutuga void minna ikka selle teise poole juurde, kes paneb oma tegevusega meid siinseid jutte ajama. Ja kogu siinnne jutt on reeglina siiski sekundaarne ja sellest, kuidas paremini ennast kaitsta ja sedasamust paljunemisprotsessi ning edasikestmist siin Laanemere kaldal jatkata.
Nii, et - selle jutuga otsejoones teise foorumisse!! (neist teistest on ka selles foorumis juttu olnud ja kullap ka kaasfoorumlased oskavad juhatada). Ma ise kull kahtlen ettevotmise edukuses, kuid - kes teab. Voib-olla on sinu naol toesti tegemist tanapaeva messiasega.
Kahjuks ei jõua sellistele humanitaaridele (TÄPSUSTUS ei ole mõeldud hillart vaid potentatet) kohale, et paljunemisprotsess jätkub igal juhul, ainult humanitaar jäätakse sellest välja. Aga ehk on see ka põhjuseks üritada nende poolt kehtivat maailmakorraldust muuta :D
Aga selleks võiks avada omaette teema, põhjused/vajadused sõdida.
Oleks väga huvitav lugeda sellel teemal arutlusi. Minu piiratud haridus on siiani takistanud aru saamast inimese vajadusest sõdida veel millegi muu kui lobi ja seksi (järglaste saamiseks) pärast.
Viimati muutis Kruuda, 23 Veebr, 2007 6:56, muudetud 1 kord kokku.
karrvik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas karrvik »

Vaidlen vastu, Kruuda!! Just lobi ja seksi pärast EI PEAKS sõdima!!! Võta 1 MS-arenenud, jõukas ja kultuurne Euroopa pööras ära ja terve kontingent paisati viletsusse! Või arvad et kusagil kaevikuporis suurtükitule all on lobi ja seks eriti head? Kahtlen. Häda ongi selles et....sõjad päästavad valla KURITEGELIKUD TÕPRAD ja LOLLID tormavad surema. Miks peaks talumees Pommeri kandist minema tapma Pariisi taksojuhti? Lobi või kepi pärast? Siin teised motivaatorid minuarvates-,,isakeste,, eneseteostamine võimu läbi. Ja olgu see demokraatia nii vilets kui ta on, ikka parem kui mingi muu valitsusvorm. Mitu sõda on meie kontinendil valla päästnud demokraatlik riik? Siit ka venemaa ohtlikkus-iial ei tea mis piss valitsejatele pähe lööb. Olgu näiteks kasvõi sisenemine Afganistaani või esimene Tsetseenia sõda-hullumeelsus et surevad tuhanded sõjas mis päästeti valla....PUDELIST!
voina k voinu, a obeb-po rasparjadku!
Kruuda
Liige
Kontakt:

karrvik kirjutas:Vaidlen vastu, Kruuda!! Just lobi ja seksi pärast EI PEAKS sõdima!!! Võta 1 MS-arenenud, jõukas ja kultuurne Euroopa pööras ära ja terve kontingent paisati viletsusse! Või arvad et kusagil kaevikuporis suurtükitule all on lobi ja seks eriti head? Kahtlen. Häda ongi selles et....sõjad päästavad valla KURITEGELIKUD TÕPRAD ja LOLLID tormavad surema. Miks peaks talumees Pommeri kandist minema tapma Pariisi taksojuhti? Lobi või kepi pärast? Siin teised motivaatorid minuarvates-,,isakeste,, eneseteostamine võimu läbi. Ja olgu see demokraatia nii vilets kui ta on, ikka parem kui mingi muu valitsusvorm. Mitu sõda on meie kontinendil valla päästnud demokraatlik riik? Siit ka venemaa ohtlikkus-iial ei tea mis piss valitsejatele pähe lööb. Olgu näiteks kasvõi sisenemine Afganistaani või esimene Tsetseenia sõda-hullumeelsus et surevad tuhanded sõjas mis päästeti valla....PUDELIST!
Sinu tekst ei lähe loogiliselt kokku. Väga lihtne põhjus 1MS puhul miks Pommeri kandi talumees läks tapma Pariisi taksojuhti on selles, et ta uskus selle vajaliku olema (nii oli selgitatud tema jaoks) ja muidugi selleks et Rockefeller saaks kogu pulli finantseerida. Inglismaal on siiani Rockefelleri ees tasumatta võlgu 1MS ajast. Mis puutub jõukasse ja kultuursesse Euroopasse siis mainitud ajal oli sellest Euroopast ~80% suht kaheldavalt haritud ja ka muidu väga piiratud silmaringiga "töölised ja talupojad". Loe vähem haritud seltskonna kirjutadud mälestusi samale seltskonnale.
Sinu teksti teine pool näitab maailmakorralduse juba reaalsemat tajumist. Mis puutub demokraatja ülistamisse siis ka kõige paadunumad demokraadid peavad seda sitaks elukorraldus viisiks ja pealegi veel ressursiraiskavaks tõsi see on peale kristuse sündi väljamõeldutest kõige stabiilsem. Demokraatja põhi joon on igasuguste muutuste kui just mitte välistamine siis väga pika aja peale hajutamine (vastasmõjude ja huvide paljusus).
potentate
Liige
Kontakt:

(Miks ei lähe teemasse, TANKID EKV - le, tankid on selleks et tappa, mina küsin aga kas on vaja tappa ?)

Loen just raamatut, "Augustikahurid", räägib I MS eelnenust ja selle puhkemisest! Esimese 120 lk puhul ütlen, et inimene on ikka eriline debiilik!

Kõik riigid kes üksteisega sõdisid, nende riikide juhid olid enamuses sugulased või eriti head perekonnasõbrad! Mindi põhimõtteliselt kaklema nagu koolilapsed ja tõmmati miljonid endaga kaklema! Inimene on LoLL!

Miks ma ei ole liitunud...

...Punamustaga? Nende meelsusega olen ma ju nõus. Ühiskond on sigatsemist, vihkamist, ebaõiglust ja lollust täis. Seda tuleks muuta. Ilgelt tahaks.

Eks natuke ju muutub ka - Nõukogude Liit oli igal juhul sitem variant kui praegune kapitalistlik ühiskond. Samas on ilmne, et sotsialistlikumates maades (Soome, Belgia) on parem elada kui varakapitalistlikus-postsovietlikus-natsionalistlikus Eestis. Ning isegi Soome ega Belgia pole ideaalsed. Vigu on palju ning osa neist põhimõtteliselt. Karjamõtlemine, minnalaskmine, ülbus...

Aga lahendust ju ei ole, poisid. Te räägite anarhiast ja vastastikusest abist. Ilus. Kui ma olin 15, arvasin ka, et inimkond on selleks võimaline. Hui. Ei ole.

Inimkond on kõnts ja võimetu rahumeelseks, viljakaks organiseerumiseks. Vägivald on meil veres. Mul ka. Punamusta foorumis räägiti, kuidas Vennaskonna kontserdil peksid natsivärdjatest lipakad anarhisti/punkarit. Millised oleks variandid, seltsimehed? Minu esimene mõte - lüüa noaga, poohui, mis tuleb. Kräšš. Perses. Ei mingit vastastikust abi ja rahumeelset anarhiat. Teine variant, õigem/mõistlikum - kutsuda politsei. Kräšš. Perses. Kõik. Kolmas variant on pöörata teine põsk, kuid see teadupärast ei vii kuhugi. Saad rohkem peksa ja kogu lugu.

Asi ei ole kitsa maailmanägemisega valdavalt põhiharidusega ja majanduslikult perspektiivitus surutises elavate inimestega, kes vaenlast otsides juute ja intelligente peksma hakkavad. Isegi, kui kuidagi õnnestuks kõik kõlupead korraga maha tappa, ei saabuks Lennoni unistus. Kui ma saaksin, tapaksin ikkagi. Päriselt. See ei ole vaimuinimese tundeline avaldus. Ma olen ohtlik ja vägivaldne... ehk täiesti tavaline inimene.

Võib-olla tulevad suured muutused aastatuhandetega. Hea algus oleks, kui juuritaks välja füüsiline vägivald. Kes juurib? Punamustad? Ei jäksa. Inimhinge opereerimine pole võimalik ei skalpelli ega sõnadega. Inimesed jäävad närakateks.

Aga ma soovin jõudu kõigile, kes püüavad ühiskonda otsese tegevusega muuta. Eks ma kah proovin. Jõudumööda. Käega lüüa ei tohi, muidu on veel sitem.

Kes suudab veel Lennoni "Imagen'i" tõsielustumist uskuda või viitsib niisama midagi ära teha, vaadaku:
http://www.punamust.org

Kasutasin Vahur Afanashev´i sõnu!
Mina olen igatahes kurb sellise asja peale mõeldes!
Kruuda
Liige
Kontakt:

Sa loe Tuchman-i peale veel paar Remark-i ja mine siis nööri seebitama :D
Vali endale sobivat kirjandust! Näiteks Pratchett-i Mort või Võlukunsti värav oleksid täitsa sobivad.
See et inimene ei ole just märkimisväärselt arenenud peale koopast lahkumist ei ole kellelegi eriline saladus aga eks me püüa kuidagi hakkama saada meie muutunud maailmaga.
Mis puutub Soomesse, Belgiasse, siis viimases Flaamid küll ülearu õnnelikud sellise näilise sotsialismi üle ei ole (miskil arusaamatul põhjusel ei meeldi neile teisi toetada ja kiruvad, et maksavad 2/3 Belgja maksudest ehki neid on ainult 1/3).
Kui sulle Eestis ei meeldi hakka astuma! Loodan, et leiad endale ka sellise paiga mis meeldib. Lihtsuse pärast üritavad kõik TEISI muuta mis siis et ainus keda nad muuta saavad on nemad ise (aga see on ju mulle ebameeldiv nii et parem muudan kõiki teisi :lol: ).
potentate
Liige
Kontakt:

Ok!
sry OT eest!

On üldse olemas eestil plaan tanke osta ?

Tankis sõdida küll ei tahaks:S Mul tekiks klaustrofoobia, kui mind keegi tinakarbis olles tulistama hakkab!

Metsas roomata oleks julgem... vähemalt kõik torud ei sihiks mind :D
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

tankid

Postitus Postitas hillart »

Kuhu kull on joudnud jutt Eesti Vabariigi kaitsevoimest ja selle seotusest soomustehnikaga !!!!!
Mingi hullunud patsifist ajab iba ja seltskond on nii uksmeelselt selle provokatsiooniga kaasa lainud.
Imeparane!!!!
Kruuda
Liige
Kontakt:

Tuleks siis tagasi Eesti kaitsevõime tugevdamise juurde. Juba tsiteeritud „usaldusväärse heidutuse loomine” praegusele kaitsevõimekusele paarikümne tanki lisamisega just mitte märkimisväärselt ei suurene. Kapten Trummi poolt „seksikaks” TT relvaks nimetatud M-388 Davy Crockett oleks juba hoopis enama hirmutava faktoriga (nii selle välja laskjale kui ka sellele kelle suunas lastakse). Selliste relvade ostu ei pea just reaalseks müüjate puudumise tõttu ja samuti puudub meil erinevalt Rootsist võimalus ilma karjuva tähelepanuta uraani rikastamiseks. Tänu raudteele mõlemas oletatavas ründe suunas võiks peaaegu sama efekti saavutada Orza likvideerimise eeskujul aga see oleks rohkem sõjas kasutatav ühekordne trikk kui püsiv heidutus. Kas on veel kellelgi ideid?
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Ärge nüüd patsifistide pärast ka erutuge, neid on läbi ajaloo risti löödud tuhandeid. Nagu ka sõjas võidetud füürereid.
Muidu inimkond ikkagi areneb ühtsuse suunas, pakun, et tuhatkonna aasta pärast on siin midagi kommunismisarnast, kus kogu inimkond suudab mõelda kui üks mees. Alles mõnisada aastat tagasi oli EuroopaLiidu koha peal mitusada väikest vürstiriiki, kes peaaegu et muud ei teinudki kui röövisid ja sõdisid teineteise kallal.
Aga las see asi läheb oma loomulikku evolutsiooni isevoolu rada. Karju, ole vait, seisa kätel või situ lauale - jõgi voolab ikka mere poole.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist