Militaar.net'i omad üritused

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Vasta
Kasutaja avatar
Merepura
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Merepura »

Üritus ületas enda kõik ootused- ilm pidas, seltskond väga tore, metsast sai pea kõik asjad kätte (soomusdivisjonile 3x hurraa), puukidega ise ei kohtunud (küll aga metsseaga :) ja ka sääsed pidasid end tegelikult suht mõistlikult üleval- ei tulnud päeval metsas aktiivselt tüütama, ülihea supp (PW) ning õhtuse programmi meelelahutuse eest tunnustus peaesinejale ja õhtujuhile (soadf) - kes nägid ja kuulsid, need kommentaare ei vaja :lol:

Mis veel, Ajalootuba sai head reklaami - pühapäeva pealelõunal, kui Metatroniga end ära minema sättisime, tuldi uudiste peale Kuressaarest spetsiaalselt tanki vaatama - eks nähti lisaks tankile ka kõike muud!
Igal juhul tänud kõigile kes ei peljanud praamisabasid, putukaid ja füüsilist tööd ning võtsid vaevaks oma panuse anda!
brunner

Postitus Postitas brunner »

Tänusönad selle möllu orgunnikomandole.
Eriti tänan oma "tankikomandör" soodfi! Ümber Kaali sai siis ikkagi tiir ää tehtu 8)
brunn ja kati
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

No nii. Ega ma surnud ole. Pean vaid ajuti tööd ka tegema, et raha teenida ajaloo säilitamiseks.

Minu tagasihoidlikust plaanist paar juppi vanarauda metsast välja vedada, kasvas välja üritus, mis minu meelest oli võrdne Lagedi üritustega, mida Saaremaa mees Tõrs korraldanud on.Ja selleks ei olnud minul vaja praktiliselt midagi teha. Militaarnetis on lihtsalt nii fantastilised inimesed koos, et lausa imesta.

Erilised tänud ASuurele ja teistele rasketehnikameestele, tänu kellele hulk juppe metsast välja toodi.PW ja Astrid (?) keetsid palju maitsvat suppi, mida aitas teine päev veel tuukritele jagada.
juss tegi sildid rinda , et nägu ja nimi kokku viia. Ning johnbull võttis kõik videosse. Seltsi inimesed aitasid vedudel.
Horst aitas pressiga suhelda jne
Ma ei tea kas maaomanik ka meiega rahule jäi, sest ta kiirustas enne lõppu praamile.Lahkudes andis kätt ja ütles, et huvitav oli.

Mis rattajälgedesse puutub, siis Suurel on õigus. Kõrvalkrundi kanal oli hulka jõhkramalt maasse lükatud ja täidetud haisva sodiga. Kooritud pinnas, mis vabalt võib luid ja lõhkekehi sisaldada oli sahaga kuhja aetud.
(Raha teeb ikka imet küll ja võtab mõnelt ametimehelt silmanägemise hoopis ära.) Muinsuskaitseametnik Tõnu Sepp ei ole minuga siiamaani ühendust võtnud. Kas peaks talle kondid ehk postiga saatma?

Demineerijad tegid oma töö ära.

Viimastel päevadel on mul tulnud pidevalt vastata küsimusele, et mis te siis leidsite. Tegelikult mitte midagi. Tõime tanki osad välja. Mõni püssiraud ja mäda kiiver. Ei kulda, ei palme ei leidu me maal, aga vesist muda ...

Järgmine aasta siis uuesti. Järge ootab Mäebe lennukiraam ja ehk leiame midagi veel, kui kohalikud mehed nagu Meelis Õigemeel kõike vanarauaks ei vea.Issanda loomaaed on äraarvamatu.
Horst
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Horst »

Tarmo Männard kirjutas:... Eks püüdsin siis kodus tõestada siis ilma nendeta, et kuskohas me koos poisiga need kaks päeva ikkagi olime.
...
Kas sa mõne fotoseeria peale ei jäänud, et alibi oleks olemas? :)
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
Horst
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Horst »

tõnuv kirjutas: ...Kooritud pinnas, mis vabalt võib luid ja lõhkekehi sisaldada...
See oli minu esimene mõte, kui neid hunnikuid nägin, et mis roomikutega kamikaadzed siin tegutsesid - sahaga üle võimalike lõhkekehade künda!:shock:
...Demineerijad tegid oma töö ära...
Tuli nende meie ohtlike leidude poolt ka pauguvõimendust või lendasid niisama ribadeks?
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
olavik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olavik »

Muideks, kuhu see nimekiri lõpuks sai, kus kirjas, kes kohal olid :) Et palju meid siis lõpuks kohale jõudis ja nime kirja pani? :) Kuigi samas vist ega kõik ei registreerinud end...
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Metatron »

olavik kirjutas:Muideks, kuhu see nimekiri lõpuks sai, kus kirjas, kes kohal olid :) Et palju meid siis lõpuks kohale jõudis ja nime kirja pani? :) Kuigi samas vist ega kõik ei registreerinud end...
Nimekiri on minu käes. Püüan selle lähiajal digitaalseks teha ja soovijatele laiali jagada.
Kes soovib koopiat saada?
E pluribus unum!
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

Paljudel oli sõber või keegi foorumiväline kaasas. Mul oli ka. Nimesildi sai ta sellegipoolest.
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

Ega selleski midagi halba ei olnud. Üsna mitmed inimesed ei küsinud Juss000 käest silti. Ilmselt teadmatusest või viitsimatusest.
Thnx Juss000 siltide eest! Kuigi siltidest oli palju kasu, suutsin ma reede öösel Horsti ja Iccta segamini ajada... olite ju ühtemoodi heleda laiguga :wink:

Nimekirjas oli üle 40 inimese, neist osad foorumivälised. Platsil ja metsas nägin mitmeid, kes minu teada nimekirjas ei olnud, st. ma ei mäletanud, et nad end kirja oleksid pannud.
Need, kes laupäeva hommikul enne operatsiooni algust kohal olid, peaksid enamuses paberi peal ülestähendatud olema.
E pluribus unum!
Kasutaja avatar
Põrgust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Põrgust »

Ei ei. Ma ei väitnudki, et seal midaig halba on :D Just vastupidi! Tänud Juss00 siltide eest!

See et sa Horsti ja Iccta öösel sassi ajasid oli juba õlletagajärg mina arvan :D
Kasutaja avatar
Metatron
Liige
Kontakt:

Tjah, seda võimalust välistada ei saa :D
E pluribus unum!
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

Alguses ma ei teadnud kellelt silti küsida, aga pärast unustasin küsida.
ASuur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ASuur »

Metatron kirjutas: Nimekiri on minu käes. Püüan selle lähiajal digitaalseks teha ja soovijatele laiali jagada.
Kes soovib koopiat saada?
Soovin nimekirja.
Kasutaja avatar
suurpomm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas suurpomm »

Sooviks ka!
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt: