5) Kommentaar küsimusele: Kas see mäng kaasas ka need võimekused, mis kolm korda suuremal vastasel lahinguväljal on? Minu teada mitte. Kuid see näide ei pidanudki rääkima "suurest lahinguväljast".
Järelikult siis ka antud näide ei räägi ka CV-st kui näitest, kuidas kvaliteet kvantiteeti võidab?
Ma ise lihtsalt arvan, et kui see 3 korda suurem vastane oleks need viled, mis neil on, käiku lasknud, siis vaevalt seal kaua A3 lehti käigult lasta oleks õnnestunud.
Lahing ju päriselt ei pidavat käima, et Adazis vastased üle põllu üksteist vastastikku lasevad. Loomulikult laseb CV paremini kui Scoutsi Browningu mees. Anname järgmine kord igale Pasile kaasa ühe termokaamera ning ühe Javelini meeskonna, huvitav, mis siis juhtub...?
OK,
dont get me wrong, masin on suurepärane, ainult mitte hõbekuul ja veel enam nii väikses koguses.
6) Kui kellegile Daeshi näide ei meeldi, võtke Tshetsheenia. Sobib ka. Või võtke siis teised Süüria mässulised. Ja ma ei kavatse sel teemal vaielda. Lihtsalt selline küsimus tekib peas
Siin toetan - VF õhujõud pole lihtsalt piisavalt arvukad ja tasemel, et nende kasutus annaks taolisi operatiivseid efekte nagu nt Lahesõjas, kus terved üksused viskasid peale mitmepäevast täpsuspommitamist püssid maha ja alistusid helikopteritele.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.