kuido20 kirjutas:
Venelastel on territoorium grupeeringute vahel "ära jaotatud" ja igal grupeeringul piisav tegutsemisvabadus.
Kui vaja minna, siis marsruut antakse ette ja tagatakse "roheline koridor".
Ukrainlased jahuvad/jahusid mingist ATO staabist, millega kõik kooskõlastada tuli.
Paaril videol olen tähele pannud, kus ukrainlastel pole üldse kaarti või kurdavad, et neid ei anta, "kohalikud poisid" teavad isegi.
Ukraina armee = Nõukogude armee jäänuk, arenemisruumi on. Andke mulle "bronik", sõidan kohale ja löön platsi puhtaks.
Kuidas sa operatiivsituatsiooni muutusele reageerid kõrvalsektoris või kus iganes? Postituviga vaevalt. Ma pean silmas, kui väidetakse, et seal tegutsevad regulaarüksusesed, kus eesotsas ohhve. Vaevalt, et mingi suvaline motorola neile stiilis "tule, tule abi vaja" käske jagab? Või kui jagab, vaevalt et see ohhvet kotib. Kui sulle on kodumaa üksuse "usaldanud" ja sa oled seal kui konkreetse VF sõjaväelise üksuse juht, siis ilmselgelt vajad sa korrektseid käske, mis igaljuhul peavad kuskilt tulema kui operatiivsituatsioon muutub. Ühed (motorolad) tegutsevad üsnagi loose positsioonilt, samas kui teistel (regulaararmee üksus) on ikka ustav aluseks millegi teostamiseks. Kui pole, siis on ta endine regulaararmee ohvitser või sõdur, kellele on antud motorolade "volitused". Palgasõdurid ühesõnaga, kes ei peagi po ustavu enam käske ootama.