Der Untergang - Allakäik

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Mul on administraatorile ettepanek: kas ei oleks aeg foorumit neonatsidest (Wiking, hauptmann, haterider) natuke puhastada? Selliste tegelaste pidev "arvamuste" jada ei tee sellele foorumile au.
Kristjan vist läks palju vähema eest, kui Wiking on juba suutnud korda saata?
Piisaks vist jah veidi uurida su laiutavaid kommentaare ja saaks ühest juudi-perselakkujast lahti. Sinu vaadetel ei ole tõega palju ühist. ja kõik, kes sinuga diskustellu astuvad on paugupealt kadakad, neonatsid, jne jne.
Kas poleks sul enesel mitte aeg oma perearsti külastada, kuigi arvan, et sellega asi ei piirdu, sulle vist määratakse mingi tugevam ravi. See maania, mis sind vaevab, küll lihtne ei tundu olevat, kõikjal kiusavad sind kadakad, neonatsid ja kes veel. Kas sa pead ka ennast natsikütiks? :D
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Hea küll, kui Wiking ei lenda, siis mina lähen. Ei pea väärikaks aktiivselt osaleda foorumil, millel taoline element vabalt lõugu laiutada võib. Sarnastel põhjustel ei ole ma tahtnud osaleda ka Vene foorumil VIF2 (seal laiutab lõugu teist värvi element).
Wiking
Liige
Kontakt:

No lefa-lefa :) Olen lugenud, et Wiesenthali keskusel on ka foorum, seal oleks sul lahe ja mõttekaaslasi kõvasti.
Mina pole siin foorumis vastupidiselt sinule midagi propageerinud. Ainus, mida järgin on ajalugu olgu tõene.
Külaline

Ootame ikka ära, mida admin. asjast arvab.
Mina pole siin foorumis vastupidiselt sinule midagi propageerinud. Ainus, mida järgin on ajalugu olgu tõene.
Kogu su jutt on madalalaubalise neonatsi jutt. Ajalugu on sinu jaoks vägistamisobjekt.
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Mehed :evil: ,leppige ära ja ärge koguaeg modedele ja administraatorile apelleerige. Täismehed, :evil: ! Ma siin vahetasin ka Lembetuga "armastusväärsusi" mingi hetk, aga tuleb leppida, et meil on lihtsalt asjadest erinev nägemus. Allajäämist ja viikileppimist tuleb ka õppida. Järeleandmist ka,ehkki see mul endalgi alati välja ei kuku. Kedagi minema ajada foorumist modede abiga on lapsik, kas siis omal on argumendid otsas või jõuetud. Olen kategooriliselt Wikingi, Hauptmanni, Hateraideri või kasvõi oma "vana vimmamehe" eemaldamise vastu! Kes tahab, läheb ise, ei mul ega kellelgi teisel pole keelatud lahkuda. Aga nõuda kellegi väljaheitmist on :evil: ! Moded ja adminn laskem olla omal positsioonil, küll nemad vaatavad, keda korrale kutsuda, kui vaja, neid kallutada pole just mehetegu.
Võtame aja maha, katsume ilma roppsõnadeta ja räägime asjast! :evil: !
Wiking
Liige
Kontakt:

Ikka ootame. Seda ära muretsegi, sest sina kloun siin reegleid ei tee.
Kogu su jutt on madalalaubalise neonatsi jutt. Ajalugu on sinu jaoks vägistamisobjekt.
Jah, ma olen Eesti natsionalist. Olen seda terve oma elu olnud ja ka sinusuguse tõugu solvangud seda ei muuda. Selliseid tühikargajaid ikka on elus üksjagu nähtud. Sinu juutluse propagandas näen ma aga tõepoolest Eesti riigile ohtu, pealegi on siinse foorumi põhirõhk ikka Meie Eesti rahva ajalool.
Wiking
Liige
Kontakt:

Nõus sinuga kamraad Charlemagne. Aga kui vend ise niiväga juba ju ultimaatumit kiskus, et kas visatakse mind või läheb tema :wink: , siis ei saa nagu teda kinni hoida. Siin ühes teemas kõlas analoogne ultimaatum, et kui foorum teema suletakse lahkub selle algataja. Sellised ultimaatumid
ajavad tõepoolest naerma. Oleme ju siin kõik ise, vabatahtlikult liitunud foorumiga, mõnel vo on muidugi siin käimine töö, selleks ka ultimaatumid.
Külaline

Eesti või ükskõik mis natsionalist pole tingimata paha. Paha on nö madalalaubaline eesti või ükskõik mis natsionalist. Sina aga oled peale selle kadakas ja juudiõgija. Topeltpaha, rääkimata sellest, et vastuoluline.

Charlemagne kirjutas:
Moded ja adminn laskem olla omal positsioonil, küll nemad vaatavad, keda korrale kutsuda, kui vaja, neid kallutada pole just mehetegu.
Asi ei ole ainult minu vastuseisus Wikingiga. Asi on selle foorumi olemuses. Kas tegu on ajaloofoorumiga või iga alaealise neonatsi süljepritsimise kohaga või mõlemaga? Esimeses osalen hea meelega, teises ja kolmandas ei kavatse enam. Seega ootan, millised tulevikuplaanid juhatusel seoses foorumiga on.
Wiking
Liige
Kontakt:

Eesti või ükskõik mis natsionalist pole tingimata paha. Paha on nö madalalaubaline eesti või ükskõik mis natsionalist. Sina aga oled peale selle kadakas ja juudiõgija. Topeltpaha, rääkimata sellest, et vastuoluline.
Kle juudipoiss, kes sa oled, et foorumi liikmeid grupeerinugutesse jagad :?: lampilampi vist oli sinu hingesugulane, kes siin ka nagu mingi madalalaubalisuse jutuga välja tuli :lol: :lol: :lol: vaata oma laup üle, arvan, et see on üsnagi pisike su kongus nina kõrval.
Asi on selle foorumi olemuses. Kas tegu on ajaloofoorumiga või iga alaealise neonatsi süljepritsimise kohaga või mõlemaga? Esimeses osalen hea meelega, teises ja kolmandas ei kavatse enam. Seega ootan, millised tulevikuplaanid juhatusel seoses foorumiga on.
See foorum tegutseb ideaalselt ja pole nagu kellegi kriitika ohvriks veel langenud. Mõned sinusugused üksiküritajad, kes nö tõmmeldes ultimaatumeid loobivad ei suuda siiski seda foorumit rikkuda. Sa pole esimene "kuusnurkse tõe" pealesuruja siin. Hea, et saad arvuti taga oma nina nokkida ja ussitada, mujal sul seda võimalust pole.
Külaline

See su juudi kinnisidee väärib psühhopatoloogi tähelepanu.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Mehed ärge minge isiklikuks, nii ainult naeruvääristate ennast.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Wiking
Liige
Kontakt:

See su juudi kinnisidee väärib psühhopatoloogi tähelepanu.
Kas sinu kadakate, madalalaubaliste, neonatside jne jne jutt ei vääri mitte hullukindaid :!:
Kasutaja avatar
hauptmann
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas hauptmann »

Reigo kirjutas:
Minu isikliku arvamuse järele, ei ole teiesugused (Wiking, haterider, hauptmann jne) mitte karvavõrdki paremad kui need punased "venelased" kelle vastu te hirmsasti võitlete. Samasugused piiratud silmaringiga, argumenteerimisoskuseta, väheinformeeritud ja ennast igasugu meeldivate väljamõeldistega ülespiitsutavad lollpead, kes arvavad, et nad hirmus palju teavad ja siis oma nõmedust igal võimalikul silmapilgul demonstreerida soovivad. Inimkonna õnnetus.

Piiratud silmaringi ja oma erilise informatsiooni andega hiilgad hoopiski sina siin.Huvitav,miks küll juudid nii käima lähevad kui nende rahapada holocash kahtluse alla pannakse? Ja automaatselt oled sa kohe nats,väheinformeeritud, madalalaubaline jne.Ajab ikka närvi küll kui õigest asjast õigete nimedega räägitakse,mis?Inimkonna õnnetused on sinusugused juudisöbrad,konksninade kummardajad kes igal võimalikul viisil Zuroffi suguse kintsu kaabiks.Wiesenthali keskus oleks tõesti sulle sobiv koht nagu eespool soovitati.Sinu jaoks on natsionalism kui katk aga üks õige riik ilma selleta pole ka riik ja just need sinu natsid ongi kõige suuremad patrioodid.Sulle kui juudile see pähe ei mahu aga kõik ei käi siin maailmas ainult juutide juhitud poliitika järgi(ameerikast rääkides).
Oma peaga mõtlemine tundub jälle kuritegu olevat nagu vanal õndsal nõuka ajal.
Pole inimest,pole probleemi.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Nii, aitab küll! :evil: Asi on üle igasuguste piiride läinud. Lukku!
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist