K: Konserveerimise-restaureerimise workshop 28-29.03.2009?

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Kasutaja avatar
sibul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sibul »

Sai siis see lennukitoru ära toodud.Sinimäel juba kaks säärast olemas aga kuidas kaks ikka ilma kolmandata...
Sai ka Hundinurgas käidud aga nagu oli arvata kohta üles ei leidnud.Lumi ja mälu petavad vist.Samas aga oli ilus kaitserajatise liin ja betoonalused, mida me varem ei teadnud.Lume alt ikka tuli ka mõned kolad ja kaasatoodud retkejuht sai ka ühe vaskhülsi suveniiriks kaasa.Kevadel leiab selle lihtsa vaevaga üles arvan.
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ktamm »

Vabandan, mehed, aga ma olen tööasjus Soomes need päevad ja ei saa üritusega tegeleda.

Kui huvilisi on, võite sellegipoolest asja läbi viia. Ma saan aidata rahaliselt, kui vaja, leidsin sponsori.
Kasutaja avatar
sibul
Liige
Kontakt:

Tere
Kuidas tundub?Mis siis selle üritusega saab,mis teeme?Talv pole just palju järgi andnud,kas lükkame edasi? Mis arvamused on,Katja ka praegu ära:(
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

Arvan, et lükkame edasi, sest reedeks lausa -16 kraadi kohati lubatakse. Teeme suve poole, siis saab vähe lõkke ääres ka sumiseda.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Kasutaja avatar
sibul
Liige
Kontakt:

Ok! Teeme jah,siis saab väljas mööda minnes samal ajal ka midagi grillile visata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline