Smith kirjutas: ↑23 Jaan, 2024 20:16
[...]
Õudne, kus see varro ja tõrvikumeeste propa võin ikka inimesed sapiseks ajada ja sisetülisid põhjustada.
Ma näiteks üldse ei kuula varrosid ja tõrvikumehi. Kaja Kallasest ma ka ei tea, kumb mind tema juures rohkem häirib - kas see, et ta jutte on vahel keeruline uskuda, või see, et sellised lambad, nagu Kalle G. ja Mart(in) H., tema taustal kuidagi mõistlikumana on hakanud tunduma. Ja Priit Sibul.
Mis puudutab Ukraina toetamise ja õpetajatele antud lubaduse täitmise vastandamist, siis see ei ole vajalik. Mis ei tähenda, et neid samas jutuajamises mainida ei tohiks. Kui Ukrainasse on suudetud anda 1% SKT-st ja õpetajatele ei suudeta leida mingit hädist (hädist 1% SKT taustal) 10 miljonit ja selle tulemusel peavad lapsed, kes on suhteliselt hiljuti pidanud korralikust kooliskäimisest pandeemia, mille osas me ise midagi teha ei saanud, tõttu eemal olema, jälle kodus istuma, siis võiks äkki olukorra selleni viijad praeguse koha vabaks jätta ja keskenduda millelegi, mis nendel paremini välja tuleb. Näiteks idavedudele.
Ah persse, see kõik on puhas poliitika ja niikuinii kustutatakse, mis ma ennast vaevan.