Militaarse väljanägemisega varustus tsiviilis

Kõik mis puutub ülejäänud militaarvarustusse...
Rebane11
Liige
Kontakt:

Re: Militaarse väljanägemisega varustus tsiviilis

Postitus Postitas Rebane11 »

ivo86 kirjutas: 10 Nov, 2025 22:39 see on nüüd OT, aga mina isiklikult olen 2 korda elus seisnud röövpüüdja püssitoru ees. Jah, lugesid õigesti.

Mõlemal korral keegi ei öelnud, et "hakkan sind maha laskma", aga püss käes, raud minu poole suunatud, anti edasi sõnum, et loobi oma lanti mujal ja oma salavõrku kinnijäänud lanti sa tagasi ei saa. Ühel juhul tulistati enne, küll minust eemale, vette, ka lask. Teisel juhul oli isik 100% purjus ja kõndis püssiga oma salavõrgu lähedal siis ilmselt kalda peal ringi.

Ma olin tol hetkel alaealine ja suurt midagi peale vabandamise ja ära minemise teha ei osanud. Ei olnud ka selline aeg, et mobiil oleks kaasas olnud, polnud mul sellist asja.

Minul pole näiteks linnas kunagi tekkinud tunnet, et "püstol võiks kaasas olla". Aga üksi looduses on küll..
Seega olukorrad on erinevad ning ei tasu eeldada, et röövpüüdja on mingi ontlik vend, kes midagi paha ei plaani.
90.aastatel Võrtsjärvel tehti järelvalvet ainult siis kui kaasas oli automaadiga relvastatud politseid. Ajad olid karmid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline