Või sitt moonkalleb kirjutas:hea puhvaika-vist seest soomustatud

Ma olen seda juttu juba ei tea mitu korda lugenud.Kutt kirjutas:Teema nimelt selles, et selle aastaga mis ma olin ajateenija keerati mu põlveliiges pehmelt öeldes tuksi. Nimelt kägarkõnniga. Hommikuti hakkas unepealt jooksmine täistempoga ja vahepeal kägarkõnd u. 500m. Igal sammul oli pisar silmis, aga arsti juurde minna ei saanud, sest siis poleks linnaluba antud. Tagantjärele mõeldes ei oleks tasunud linnaluba tervise vastu vahetada. Tegelikult teema püstitatud selleks, et teada saada kas kellelgi veel foorumlastest on jaoülemad tahtlikult või tahtmatult(lollusest) tervist rikkunud.
Minu arust piisab, et sa seda lugu ühe korra - aga korralikult oled lugenud, et aru saada milles on point. Ma mitte ei halise vaid räägin milline oli süsteem sellel ajal ja küsimus oli, et kas kellegi tervis on veel ajateenistuse jooksul kannatanud. Või umbes nii. Aga nüüd see, et kui palju mina peale HALINA oma kodumaa kaitseks välja panen või olen pannud või kui isamaaline ma olen, siis see ajab mul küll harja punaseksLuuraja kirjutas:Ma olen seda juttu juba ei tea mitu korda lugenud.Kutt kirjutas:Teema nimelt selles, et selle aastaga mis ma olin ajateenija keerati mu põlveliiges pehmelt öeldes tuksi. Nimelt kägarkõnniga. Hommikuti hakkas unepealt jooksmine täistempoga ja vahepeal kägarkõnd u. 500m. Igal sammul oli pisar silmis, aga arsti juurde minna ei saanud, sest siis poleks linnaluba antud. Tagantjärele mõeldes ei oleks tasunud linnaluba tervise vastu vahetada. Tegelikult teema püstitatud selleks, et teada saada kas kellelgi veel foorumlastest on jaoülemad tahtlikult või tahtmatult(lollusest) tervist rikkunud.
Ei usu oma silmi: kas meie allohvitserid või Sina ise on lauslollid.
Kutt, äkki Sa ei osanud oma häda veenvalt selgeks teha? Ka see on omamoodi oskus.
Mul on kaks õpilast, kes kukkusid mõlemad põlve tõttu välja. Kusjuures mõlemad tahtsid ise hirmsasti edasi teenida, ja kumbki neist ei saa arstliku komisjoni otsust enam kuhugi edasi kaevata. Nemad nutavad. et ei saa kägarkõnniga tegeleda. Mõlemad on ajudega poisid ja üldse mitte sini-must-valgetes värvides kasvanud. Aga niivõrd isamaalised kui vähegi annab
Ma ei taha öelda et sa vigised, kuid ma tahan öelda, et Sa peaksid oma isikliku pisikese kodumaa kaitseks natuke rohkem välja panema kui tühipaljas halin.
Sõjavägi jätab kõigile jäljed. Vene kroonu lõhkus näiteks minu hambad.
No-noh, sellises suhtumises probleem peitubki - meid n...ti noore ajal ja meie n...me järgmiseid noori, sama ka paljudes kohtades rebaste ristimisega.Sõjavägi jätab kõigile jäljed. Vene kroonu lõhkus näiteks minu hambad.
No kui ise Eesti Kaitseväes käinud ei ole, siis pole vist mõtet KURADEID ka loopida. Igas sõjaväes on kellegi jaoks midagi ebainilikku. Minu jaoks oli see, et ma raiskasin 7 kuud oma elust. Need 5 kuud, mis toimus õpe, läksid asja ette, aga need ülejäänud 7 on riik mulle "võlgu".Luuraja kirjutas:KURAT, ma ei kannata enam halisemist teemal - eesti sõjavägi keeras mu elu persse.
Teine KURAT tuleb teemal - eesti kaitsevägi on NII ebainimlik - sundis mind tegema seda ja seda ja seda.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline