Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid
Postitatud: 27 Juul, 2016 12:26
See pläga tuleb sellest, et konservi sisus on liha tegelikult vähevõitu, täite moodustab kamar, pekk, rasvad, hullemal juhul on tegu kondilihamassiga. Selleks, et see saast kuidagi söödav oleks, lisatakse sellele maitsetugevdajat ja kuna ersats kipub kergemini riknema, siis ka säilitusainet. Sellel vahel on selline ebapatriootlik põhjus, et tollal oli sellist solki, nagu purki pannakse, keelatud inimestele sööta. Normaalsed konservid tehti ikka I sordi sealihast või isegi kõrgemast.aest kirjutas:Vahest on see noorusaja nostalgia aga veneaegsetes lihakonservides oli vähemalt liha sees, aga mitte säherdune valge pasteedisarnane läga, nagu praegustes ja milledest üks vägagi hea toiduainete testija ja nimelt kass, ennast kõrvale hoiab. Ning mitte ainult lihakonservides. Näiteks hapukapsakonserv koos lihaga - seal oli sihuke lihakäntsakas sees et löö selle kättesaamiseks või purk puruks: kõva kolmandik konservi 700 grammisest üldmahust. Vahest ise süüdi ja pole viitsind korralikke "lääne tehnoloogiate" järele tehtud lihakonserve otsida aga siiamaani on küll isiklik kogemus säherdune et kui tahad säärast lihakonservi saada, kus ka midagi lihasarnast sees, tuleb osta mõni venelaste tehtu.