Sõjaline abi Ukrainale

Kõik käimasolevast sõjast
Vasta
an2
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas an2 »

Peeter kirjutas: 01 Nov, 2024 10:27
an2 kirjutas: 01 Nov, 2024 10:12 ehk siis käseb Ukrainal alla anda. Sõjaline abi lõpetatakse kohe.
Kas selle kohta on ka mingitki konkreetsemat infot?

(Seda enam olukorras, kus üha enam paistab välja see juba 2022 läbi kumanud seisukoht, kus ukrainlaste elude ja maa rüüstamise hinnaga lastakse orkil aadrit- nii tehnika, laskemoona, inimmäda, kui ka majanduse vallas. Nii palju või niivähe, kui vaja, et Ukraina ei kaotaks, samas aga, et vene ei tikuks konflikti ei laiendama, ega eskaleerima.
Natuke meelevaldne üldistus minu poolt aga nii palju, kui Trumpi väljaütlemisi olen lugenud, siis ma pigem kalduks uskuma seda väidet. Seda enam, et kui sõda läbi, siis pole vaja Ukrainat ka enam toetada.
Koba
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Koba »

Natuke meelevaldne üldistus minu poolt aga nii palju, kui Trumpi väljaütlemisi olen lugenud, siis ma pigem kalduks uskuma seda väidet. Seda enam, et kui sõda läbi, siis pole vaja Ukrainat ka enam toetada.
Valimiste eelset suunda ja juttu ma kivisse raiuma ei hakaks, sellel ajal tehakse kõik selleks, et selekteerida omale sobiv sihtgrupp ja taguda seda rauda võidu nimel :D . Usa-s on suur tähtsus sellel kuidas kongress jaguneb.
Aga saame seda kõike üsna varsti teada ja pole vaja taro kaarte taguda.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Noh Mart Helme lubas kah kohe RB projekti lõpetada, kui valitsusse saab. Pärast vabandas, et ei saagi lõpetada ja toetajate killast kajas: REETUR!
Sedalaadi poliitikute sõnad pole ülearu kindlad ega tegevused ennustatavad.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
karrvik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas karrvik »

A on üldse mõtet poliitikuraibete sõnu uskuda? Poliitik, see on olemuselt prostituut kes peab end müüma maksimaalselt paljudele. Muidu teda lihtsalt ei valita. Vähemasti mõni lapsesuu on seda ju ka ise ausalt tunnistanud......et pidime ju muinasjutte vestma,muidu poleks valitud! Ja pole vahet mis parteist või erakonnast,üks huultelt lugemise kunst puha! Lõpetatakse valimiseelne muinasjutufestival ja eduka tinistamise tulemusel ollakse valitud,siis algab reaalsus. Ja pole neil see mängumaa sugugi nii avar kui see võib tunduda. Suurte süsteemide kursimuutused on paratamatult aeglased.
voina k voinu, a obeb-po rasparjadku!
an2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas an2 »

Koba kirjutas: 01 Nov, 2024 11:41
Valimiste eelset suunda ja juttu ma kivisse raiuma ei hakaks, sellel ajal tehakse kõik selleks, et selekteerida omale sobiv sihtgrupp ja taguda seda rauda võidu nimel :D . Usa-s on suur tähtsus sellel kuidas kongress jaguneb.
Aga saame seda kõike üsna varsti teada ja pole vaja taro kaarte taguda.
No stabiilse geeniuse taset näitab fakt, millest kirjutas tema rahvusliku julgeoleku sekretär John Bolton, et Putiniga kohtuma minnes vaatas ta euroopa socceri kohtumist selle asemel, et ennast ette valmistada. Pressikonverentsil ei teadnud ta ööd ega mütsi, mille kohta reporterid Putinilt küsisid.
Pence võis saada presidendiks.
P.S. Sõimas Baltimaid sõja alustamises, kuigi teemaks oli Balkan.
nukkel
Liige
Kontakt:

Re: Sõjaline abi Ukrainale

Postitus Postitas nukkel »

an2 sa unustasid panna viited.
Qwerty226
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Qwerty226 »

Peeter kirjutas: 01 Nov, 2024 10:27
an2 kirjutas: 01 Nov, 2024 10:12 ehk [Trump] siis käseb Ukrainal alla anda. Sõjaline abi lõpetatakse kohe.
Kas selle kohta on ka mingitki konkreetsemat infot?

(Seda enam olukorras, kus üha enam paistab välja see juba 2022 läbi kumanud seisukoht, kus ukrainlaste elude ja maa rüüstamise hinnaga lastakse orkil aadrit- nii tehnika, laskemoona, inimmäda, kui ka majanduse vallas. Nii palju või niivähe, kui vaja, et Ukraina ei kaotaks, samas aga, et vene ei tikuks konflikti ei laiendama, ega eskaleerima.
https://www.politico.eu/article/donald- ... tion-2024/

https://www.reuters.com/world/us/trump- ... 024-06-25/

https://www.google.com/amp/s/www.bbc.co ... 533351.amp
nukkel
Liige
Kontakt:

Lugesin kõik 3 viidet läbi aga ei leidnud kus Trump otseselt ütles et abi rohkem ei saa. See tundub nagu 51 praeguse või endiste julgeoleku agentide kiri et Hunter Bideni läppakas on venelaste info. Teadagi kuidas see lõppes.
Huviline78
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Huviline78 »

Tänane USA abipakett sisaldas 211 soomukit Stryker.

https://x.com/front_ukrainian/status/18 ... 6920694221
https://www.defense.gov/News/Releases/R ... r-ukraine/

Prantslased lubasid ühe soomusbrigaadi tehnikaga varustada, andes vajalik kogus tanke ja soomukeid sellele.

https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/18 ... 2106051946
Qwerty226
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Qwerty226 »

nukkel kirjutas: 01 Nov, 2024 22:30 Lugesin kõik 3 viidet läbi aga ei leidnud kus Trump otseselt ütles et abi rohkem ei saa. See tundub nagu 51 praeguse või endiste julgeoleku agentide kiri et Hunter Bideni läppakas on venelaste info. Teadagi kuidas see lõppes.
Toome siis tsitaadi välja.
He just left four days ago with $60 billion, and he gets home, and he announces that he needs another $60 billion. It never ends. I will have that settled
nukkel
Liige
Kontakt:

Ei leidnud " I will stop that " kui lejad sellise ütluse siis usun. Kõik mu on lihtsalt mingi arvamine.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Mine loe Trumpi teemast: viewtopic.php?t=37675&start=5565

Jah, ei öelnud "I will stop that", ütles "It's gotta stop".

Palun nüüd teema juurde tagasi. Ei tee siia uut Trumpi teemat.
sg01
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sg01 »

Huviline78 kirjutas: 01 Nov, 2024 23:29 Prantslased lubasid ühe soomusbrigaadi tehnikaga varustada, andes vajalik kogus tanke ja soomukeid sellele.
Mingeid Leclerc tanke sealt vaevalt seda korda tulemas on. See AMX-10RC on ikkagi ratastel luuresoomuk, sisuliselt 105 mm. kahuriga, vähe paremini soomustatud Pasi, mitte mingi tank.
War isn't a 100-meter dash, it's a marathon. Baseless optimism is a form of self-deception.
tsivi_list
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tsivi_list »

sg01 kirjutas: 02 Nov, 2024 12:57
Huviline78 kirjutas: 01 Nov, 2024 23:29 Prantslased lubasid ühe soomusbrigaadi tehnikaga varustada, andes vajalik kogus tanke ja soomukeid sellele.
Mingeid Leclerc tanke sealt vaevalt seda korda tulemas on. See AMX-10RC on ikkagi ratastel luuresoomuk, sisuliselt 105 mm. kahuriga, vähe paremini soomustatud Pasi, mitte mingi tank.
Kas keegi lubas Leclerce?
105mm kahur on jalaväe tule toetuseks abiks, eriti kui vaja seina auk teha vms kindlustust puruks tampida.
sg01
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sg01 »

Huviline78 kirjutas: 02 Nov, 2024 14:11 andes vajalik kogus tanke
Milliseid tanke plantslastel peale Leclerci veel anda oleks, AMX-30?
War isn't a 100-meter dash, it's a marathon. Baseless optimism is a form of self-deception.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kulgeja, maxi ja 5 külalist