Shoguni urgas..
Re: Shoguni urgas..
Võrreldes maailma parimaga - AB miniatuuriga.. arenemisruumi on küllaga..

Võtke teed ja tulge homme jälle..
Te sindrinahad ahvatlesite oma tankimudelitega mind ka kapi kallale minema. Võtsin sealt välja Trumpeteri Tiigri ning nüüd kõigun kahevahel, kas kulutada oma väärtuslikku aega selle kokkupanemisele või mitte..
Vau! Mis mõõtkavas see isend siis tuleb? Küsin, sest ei tea eriti ei 1:72, ega ka väiksemate skaalade kohta suurt midagi... 
Aga mis puudutab neid figuure:

Aga mis puudutab neid figuure:
..siis ei oleks sugugi nii pessimistlik, sest peale ümbervalamist (hetkel mõjuvad erinevd materjalid häirivalt) võivad sinu omad "maailma parimatele" ka silmad ette teha..Võrreldes maailma parimaga - AB miniatuuriga.. arenemisruumi on küllaga..
No ma otsisin võrdlemiseks ka spetsiaalse figuuri, et minu omad väga mannetud ei paistaks.
Tegelikult on mul ikka hiiglapikk tee minna..
Ja Tiigri mõõtkava on 1:72.. 1:100 tanke mul veel pole (ja vaevalt tulebki).
Tegelikult on mul ikka hiiglapikk tee minna..
Ja Tiigri mõõtkava on 1:72.. 1:100 tanke mul veel pole (ja vaevalt tulebki).
urrr-siit tuleb kuri asi!
ja peaasi-väike tiiger on nunnu!
ja peaasi-väike tiiger on nunnu!

https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

-
- Liige
- Kontakt:
Näikse vahva tiiger tulema.
Aga kas dragoni kvaliteet on tõesti nii hea et värvid kohe restis jupid ära? Pärast juppide , ütleme näiteks tornipoolte, omavahel liitmist pole pahtliliivapaberit vaja pruukida ? Ratastest ma saan aru, nii on mugavam , aga just kerejupid.
Jõudu igastahes, ootan huviga lõpptulemust.
Aga kas dragoni kvaliteet on tõesti nii hea et värvid kohe restis jupid ära? Pärast juppide , ütleme näiteks tornipoolte, omavahel liitmist pole pahtliliivapaberit vaja pruukida ? Ratastest ma saan aru, nii on mugavam , aga just kerejupid.
Jõudu igastahes, ootan huviga lõpptulemust.
-
- Liige
- Kontakt:
väga äge.
Kas tegu on krundiga?
Detailide lahtilõikamisel on värvikahjustused kerged tekkima ja küllap on hilisem värviparandus kohustuslik.
Kas tegu on krundiga?
Detailide lahtilõikamisel on värvikahjustused kerged tekkima ja küllap on hilisem värviparandus kohustuslik.
See pole Dragon vaid Trumpeter, krundiga kaetud, et näpujälgi peale ei jääks. Kui mudel on koos, on teda juba pagana raske ja ebamugav kruntida. Pintsel ei paindu igale poole ligigi.
Ja eks vaadake ise.. siiani on vaja läinud kolme tööriista - lõiketange, skalpelli ja pintsette.

Ja eks vaadake ise.. siiani on vaja läinud kolme tööriista - lõiketange, skalpelli ja pintsette.

ma hakkan ka juba enne koostamist osaliselt värvima, sest
jutt on jumala õige.Kui mudel on koos, on teda juba pagana raske ja ebamugav kruntida. Pintsel ei paindu igale poole ligigi.
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

Vahepeal sai alguse ka lahing, mida ma wargameritele internetimänguna organiseerin..
Kuus mängijat kummalgi poolel.
http://www.boki.ee/Wargame/Erfurt2012/Erfurt.htm
Kuus mängijat kummalgi poolel.
http://www.boki.ee/Wargame/Erfurt2012/Erfurt.htm
Mu esimene täielikult õnnestunud vorm ja valu.. vasakul võrdluseks Eureka miniatuurid.

-
- Liige
- Kontakt:
Mitte eureka miniatuurid vaid tikk peaks kõrva olema, kui aga figuure omavahel võrrelda siis häbeneda pole kuskilt otsast miskit. Tubli töö !
Lahing kah jätkub.. järjekordne 10-minutiline käik..

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline