SuslikKriku kirjutas:Jah, muidugi ei ole tasakaalus. Tarandit tuuseldati, kedagi teist mitte.

Avatar kirjutas:...kui amet soovib pingeid maha võtta - siis olgu. Aga see peab olema tasakaalustatud.
SuslikKriku kirjutas:Jah, muidugi ei ole tasakaalus. Tarandit tuuseldati, kedagi teist mitte.
Avatar kirjutas:...kui amet soovib pingeid maha võtta - siis olgu. Aga see peab olema tasakaalustatud.
See kolakaandmine käib üle kogu ilma.vanahalb kirjutas:Väike kolakaandmine on alati euroopaliku väitluskultuuri juurde kuulunud.
Esimene kättejuhtuv näide
https://www.ohtuleht.ee/407113/euroopas ... ja-tanaval
kuid tapeldud on ka konservatiivse Suurbritannia parlamendis, rääkimata Prantsusmaast.
Just, see jalaga löömine oli liiast. Oleksid nad ta lihtsalt minema lohistanud, oleks punkt olnud Ekrele. Kujutage ette ajalepealkirju,, Loata mikrofoni haaranud europarlamendi liige lohistati rahvakoosolekult minema,,Runkel kirjutas:Väga õige mõttekäik muu meelest. Me ei saa selle rahvakogunemise negatiivset juhtumit otse ja üheselt ühe erakonnaga siduda. Avalik üritus, korraldaja küll üks Riigikogu erakond, kuid osalemise vaba. Kompakti vastu oli mitmeid erakondi, ja miks ei võiks ka poolt olijad osaleda (mitte küll nii nagu Tarand). Nüüd intsidendist, EKRE poliitikud, kes teada tuttavad, käitusid korrektselt, Mart Helme mõistis hiljem vägivalla hukkagi. Teised püüdsid Tarandilt mikrofoni käest võtta, madalalt püünelt alla tõukamine/surumine on mu arvates ka igati okei. Nüüd edasi, rahva seas sai eurosaadik tuuseldada, too kaugelt tulnud mees, kes Tarandi rõiva kapuutsi tuuseldas, sai päeva kirja - pikk tee, Tallinna virvatuled ja lõpuks sots kah paika pandud. Kui ma oleks showmees Tarand, ma annaks tollele saarlasele andeks. Nüüd too kehvem moment - käpuli ukerdava eurosaadiku jalaga löömine - see on midagi, mis sobituks pigem kuhugi mujale "komberuumi". Tollele ma annaks seaduse mõttes kõige karmimalt. Vormistaks vastavalt. See mees saab tuvastatud, see, et ta oleks seetõttu ekrelane või EKRE poliitilise joone elluviija on suur liialdus. Eks uurimine anna paremaid selgitusi juhtumile.krizz kirjutas:Pronksiöid mäletate? Siis küll ükski poliitik üldistavalt venelasi süüdistada ei julgenud. Nüüd on EKRE süüdi, kuigi tõugelnud olid tavalised protestijad.
Ma olen veidike eriarvamusel. Võibolla tahtis tüüp Tarandil kätt suruda aga kuna käsi jäi lühikeseks, ulatas jala. Paraku oli saadik selleks hetkeks juba selja pööranud.ArdiS kirjutas: Just, see jalaga löömine oli liiast. Oleksid nad ta lihtsalt minema lohistanud, oleks punkt olnud Ekrele. Kujutage ette ajalepealkirju,, Loata mikrofoni haaranud europarlamendi liige lohistati rahvakoosolekult minema,,
Ei saa mitte vaiki olla.Kurjam kirjutas:Asi läheb huvitavaks, et mitte öelda inetuks http://www.delfi.ee/news/paevauudised/k ... d=84574085
Algul ei suuda pollarid tuvastada joovet, seejärel kuritegu. Täiskasvanud ja täie aruga inimesed vist saavad aru kuidas sellist olukorda nimetada.
Akf Kurjami arust peaks siis need meile eeskujuks olema. Nagu öeldud, mul on konservatiivsusest teistsugune arusaam. Kaklemine on ükskõik mis suuna radikaalide hobi.Kurjam kirjutas:See kolakaandmine käib üle kogu ilma.
Venemaa Riigiduumas - kakeldakse
Ukraina Raadas - kakeldakse
Iisraeli Knessetis - kakeldakse
Jaapani Parlamendis - kakeldakse
Esimesed mis meelde tulid, kindlasti on neid veel.
Ei või - kuid selline tegevus pole kriminaalkorras karistatav.krizz kirjutas:Aga tore on muidugi see, et nüüd võib igal pool lavale ronida, mikrofoni rebida ja lällama hakata. Ikkagi sõnavabadus! Jätkem meelde ja kasutagem seda vabadust!.
Ei Tarand, Ojuland ega sina ise ole 16 aastat hiljem needsamad inimesed, kes tollal.Borja kirjutas:Kunagi ammu, kui minister OJULAND tüübile välismin-ist päevapealt kinga andis, olin selgelt tüübi poolt.. mõtsin, näe kus loll poliittibi tujutseb // naudib võimu // vallandab laheda selli![]()
Täna ajab see meenutus mind lihtsalt naerma - iseenda üle siis.. OJULANDil oli ikka s_taks õigus juba tookord![]()
Aga kui näiteks Paide arvamusfestivalil oleks mõni ekre liige sarnase mikrijooksu teinud ning keegi rahva seast oleks sama füüsiliselt reageerinud. Kas ka siis nõutaks festivali pidajatelt vabandamist, kuna raffas tegi mahtrat?Viiskümmend kirjutas:EKRE arvab, et see on mingi "Mahtra sõda 2" või 1905. a revolutsioon aga ei ole, mõistlik on hoopis vastutus võtta ja esimesena vabandust paluda, küll andestatakse... ja siis suudaksime 21. sajandi ühiskonnana sellest "vägivallakeerisest" õnnelikult väljuda
Mitte ainult ei kiitnud heaks, vaid kiitlesid, et oleks veel hullemat kolakatki saanud. See ei ole kusagilt otsast normaalne.Vahetult pärast Tarandi tuuseldamist kiitis mitu EKRE poliitikut selle heaks.
Jaak Madissoni sõnul oli Tarand purjus ja agressiivne ning tuli nende koosolekut segama ja provotseerima. «Kui poleks olnud Ivari Padarit, kes teda oma kehaga kaitses, siis oleks ta siit ära läinud mitte valge inimese näoga,» ütles ta kõnet pidades.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline