Ei, sa oled valesti aru saanud.Illike kirjutas:Kas ma saan õigesti aru, et EKRE sallib inimeste mõnitamist ja alandamist?
Soosib.
Ei, sa oled valesti aru saanud.Illike kirjutas:Kas ma saan õigesti aru, et EKRE sallib inimeste mõnitamist ja alandamist?
Tarandi tegevuse kohta lähemalt vt. näiteks Kalle Muuli, "Isamaa tagatuba", 186-191.chac kirjutas:Meeldib see kellegile või mitte, Tarand oli EV valitsuse eriesindaja Narvas tollal väga kriitilistel hetkedel. Vene väed olid veel sees, just oli Narva ja Ivangorodi vahele tekkinud piir ja tollid,e nam ei saanud vabalt liikuda, võeti vastu kodakondsusseadus mis jättis 95% narvakaid kodakondsuseta, EV polnud veel ühegi rahvusvahelise organisatsiooni liige nagu täna. Mingid vene pätid käisid piiripunktides valvajaid peksmas, mitte minit turvalisust polnud.
Olla Narvas kohal EV esindajana tollal - oli ilmselt üks raskeimaid asju mida teha.
Just täpselt. Siis sebis Eesti eest, nüüd sotside eest. Siis sebis Narvas, nüüd Toompea lossi ees. Mõnes klounaadis võiks peaosa taotlemata ka jätta.Martin Peeter kirjutas:Ainus küsimus on, kas ta peab samu nippe, mida Narva separatistide suhtes, ka oma rahva mitte just kõige helgemate peade vastu rakendama. Eks kõigi tööajal toimuvate miitingute põhimass ole ju parasjagu tööülesannetega mitteseotud inimesed, kes ei moodusta just rahva intellektuaalset tippu.
Ma ei mäletanud, et sellise vahejuhtumi peale Tarand kinga sai. Siin poleks ka kellelgi teisel vist midagi muud üle jäänudBorja kirjutas:Kunagi ammu, kui minister OJULAND tüübile välismin-ist päevapealt kinga andis, olin selgelt tüübi poolt.. mõtsin, näe kus loll poliittibi tujutseb // naudib võimu // vallandab laheda selli![]()
Täna ajab see meenutus mind lihtsalt naerma - iseenda üle siis.. OJULANDil oli ikka s_taks õigus juba tookord![]()
Lihtsalt niisama.
Häält ei tõsta keegi. Tarand on korralikult valmistunud. Üllatavaid küsimusi talle ei tule. Ta vastab küsimustele rahulikult, isegi aeglaselt. Jah, tal on kahju alkoholiga seotud seikade pärast. Jah, ta teeb kõik, et need enam ei korduks. “Alkohol ja mina oleme edaspidi paralleelsed teemad, mis omavahel ei ristu,” lubab ta isegi. Ta ei taha oma kohta kaotada.
Veel üks trump on varuks. Siseminister Ain Seppik esineb iga politseiniku kõrva rõõmustava ristküsitlusega. Selle eesmärk on näidata, et Tarand oli oma ametiauto roolis mitte põgusaks hetkeks, nagu ta on seni väitnud, vaid juba Valga piiripunktis. Juurdlust toimetasid asjatundjad. Valel on lühikesed jalad, ütleb välisministri ilme.
Tarand lahkub. Omavahele jäädes tuleb valitsus teema juurde tagasi. Sisse kutsutakse järgmine külaline. Tarandi vana võitluskaaslane Väino Reinart tunnistab vastumeelselt Sangaste intsidendi toimumist. “Kas see oli piisav põhjus ministrile solvumiseks?” küsib keegi. Paus järelemõtlemiseks. “Jah, mina isiklikult oleksin ka solvunud.” Meeleolu on piinlik. Rohkem küsimusi ei ole.
Otsus Tarand kantsleri kohalt vabastada tuleb kiirelt. Vastu ei ole keegi.
Mulle ka tundub, lugedes meenutusi Sinu, Borja jt meeste sulest, et tegemist on lihtsalt endast ülimalt heal arvamusel oleva ja edeva indiviidiga.ugandiklubi kirjutas:Paljud julgesid seda teha ja enamus selle aja mehi käis ka Nõukogude armees ära , muideks ka tarand käis . Mingit kangelaslikust seal nüüd küll ei ole ,pigem selline enese upitamine ja lihtsalt uhkustamine . Mina näiteks küll pole kuhugi uhkustama läinud ,et nõukaajal küülaid panin Kuperjanovi hauale .
Oh, seda päris kindlasti. Aga mitte lihtsalt.Kapten Trumm kirjutas:Mulle ka tundub, lugedes meenutusi Sinu, Borja jt meeste sulest, et tegemist on lihtsalt endast ülimalt heal arvamusel oleva ja edeva indiviidiga.
Kahekordselt "olümpiavõitjalt" oodatakse ikka kolmandat võitu ka ... Aga eks see ole inimeses kinni, kuidas kunagise staari ebaedule kaasa elatakse.Kriku kirjutas:Eks tema poliitiline tähelend ole lõppemas ja targa inimesena saab ta sellest ise ka aru. Ilmselgelt ei oleks tal kolmandat korda õnnestunud samamoodi Europarlamenti pääseda.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist