Kokkusaamised
-
- Liige
- Kontakt:
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Selge jutt.
Tulen kohale ja arvatavasti lähen ka Kullost läbi.
Toomas
Tulen kohale ja arvatavasti lähen ka Kullost läbi.
Toomas
Viimati muutis Tsiknat, 01 Sept, 2010 7:58, muudetud 1 kord kokku.
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kes ütles, et grillimiseks on liiga külm? Mina nägin kahte meest lühikestes pükstes ja tean, et üks neist tuli jalgrattaga.
Täitsa vahva suvelõpu kogunemine oli, ilm täitsa ok ja tööl oleva Meelise juhitud lennukid, mis üle Kalle maja tõusma suunati, poleks siseruumides mõjule pääsenud.

Tagavara lennuväli Kalle tagahoovis. Üksik tank on ka pildi servale pugenud.

Sergei koolitus kuidas suitsukatet teha. Natukene seda suitsu sai ka Kristjani tankimudelile realismi tõstmiseks lisatud.

Tankist keeldus viisakalt meie pakutud vorstidest ja veetis aega koju kirja kirjutades. Oli teine väga tagasihoidlik ja vaikne mehikene.

Kahvel on muideks väga ohtlik relv. Dva udara vosem dõrok.

Vastupidiselt muljele mis piltidelt jääb sai siiski enamus aega mudelitele pühendatud.

Sellel vaesel mehikesel pole õrna aimugi teda varitsevast spioonst.

Oktoobris jälle.
Toomas
Täitsa vahva suvelõpu kogunemine oli, ilm täitsa ok ja tööl oleva Meelise juhitud lennukid, mis üle Kalle maja tõusma suunati, poleks siseruumides mõjule pääsenud.

Tagavara lennuväli Kalle tagahoovis. Üksik tank on ka pildi servale pugenud.

Sergei koolitus kuidas suitsukatet teha. Natukene seda suitsu sai ka Kristjani tankimudelile realismi tõstmiseks lisatud.

Tankist keeldus viisakalt meie pakutud vorstidest ja veetis aega koju kirja kirjutades. Oli teine väga tagasihoidlik ja vaikne mehikene.

Kahvel on muideks väga ohtlik relv. Dva udara vosem dõrok.

Vastupidiselt muljele mis piltidelt jääb sai siiski enamus aega mudelitele pühendatud.

Sellel vaesel mehikesel pole õrna aimugi teda varitsevast spioonst.

Oktoobris jälle.
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
-
- Liige
- Kontakt:
Igati vahva oli. Ilm oli ju nagu tellitud ilus ja tuntavalt sügisene.
Kristjani tank...... nojahh, ma tegelikult täitsa ootasin et millal see tankistihärra seal seletama hakkab, aga jah , istus oma soomusel ja oli vait nagu sukk. Ühesõnaga foto pealt pole pooltki seda mis reaalis.
Kalle lennuk, vat see on üks tummine tükk. Ainuke häda et vaatamata suurele tiivale olid inglased unustanud lennukile mootorid panna. Olemasolevad 2 tk ju ei kvalifitseeru. Aga mulje oli vägev.
Minu seebikarbi plõkse näeb siit:
http://album.ee/album/296223/50116329
tasuks kiigata sept2010_xx faile
Jõudu kõigile
Levar
Kristjani tank...... nojahh, ma tegelikult täitsa ootasin et millal see tankistihärra seal seletama hakkab, aga jah , istus oma soomusel ja oli vait nagu sukk. Ühesõnaga foto pealt pole pooltki seda mis reaalis.
Kalle lennuk, vat see on üks tummine tükk. Ainuke häda et vaatamata suurele tiivale olid inglased unustanud lennukile mootorid panna. Olemasolevad 2 tk ju ei kvalifitseeru. Aga mulje oli vägev.
Minu seebikarbi plõkse näeb siit:
http://album.ee/album/296223/50116329
tasuks kiigata sept2010_xx faile

Jõudu kõigile
Levar
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist