toomas tyrk kirjutas:Kui aga Belgia peaminister väidab, et "konsulteerib Politico teatel Eesti, Taani, Suurbritannia, Norra ja veel mitme Euroopa riigiga", siis on see kohe kindlasti Eesti senise välispoliitika väga kõrge tunnustus.
Heade liitlaste vahel on konsulteerimine normaalne. Jah, muidugi on see tunnustus Eesti välispoliitikale, et need riigid on meie liitlased. Konsultatsiooni fakt mitte eriti.
Martin Peeter kirjutas:Ma ei tahaks seda ja ma arvan, et ka teised akf mitte, seepärast võiks kõik kirglikud natuke mõelda enne kui mingisse topakasse võitlusse söösta. Kaotama peaks mõlemad!
Prantsusmaal ongi selline poliitiline kultuur, et iga jama peale sõidavad põllumehed traktoritega või teetöölised koppadega tänavale või pannakse metroo seisma või muud sellist. Revolutsiooni häll ikkagi
Avatar kirjutas:Ma arvan Tarand oli üks väga paljudest, ja oma kunagise tegevusega "väljateenitud puutumatuse krediidi" on ta juba ammu ammendanud.
Mina isiklikult ei arva, et kellelgi üldse peaks mingit "puutumatuse krediiti olema". Eespool aga hakati lausa väitma, nagu ta polekski kunagi midagi kasulikku teinud.