Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

toomas tyrk kirjutas:Mis meie jaoks selles avalduses meeldivat on - seltskond, kus meid mainitakse ühe võimaliku partnerina. Mitte koos Ungari ja Poolaga..
Kui tyrk tarvitaks selles lauses sõna "mina"(-ja mitte "meie"), oleks see lause ehk isegi Ok :lol:

Praegu ei ole - no paratamatult :|
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
ArdiS
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ArdiS »

Peavoolumeedia ikka kruvib pingeid üles. Vähe sellest, et Tarandi kõnepuldist ära lohistamist peksmiseks nimetati, nüüd süüdistatakse Martin Helmet, et vähe ei puudunud kui ta oleks Vakrale kallale läinud.
https://www.ohtuleht.ee/909515/video-te ... e-kallale-
Ja video. https://tvplay.tv3.ee/seitsmesed-klipid ... PvefCIfjd8
Ukraina sõjväelased helistavad Zelenskile: Härra president, teie käsk on täidetud. Kreml on vabastatud.
Zelenski: Krimm, ma ütlesin, et Krimm on vaja vabastada.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

No ma ei tea Borja, mis välispoliitika küll Sulle võiks meele järgi olla. Tõesti ei tea.

Kui aga Belgia peaminister väidab, et "konsulteerib Politico teatel Eesti, Taani, Suurbritannia, Norra ja veel mitme Euroopa riigiga", siis on see kohe kindlasti Eesti senise välispoliitika väga kõrge tunnustus.

Meeldib see sulle või mitte.

Mulle loomulikult meeldib.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

ArdiS kirjutas:Peavoolumeedia ikka kruvib pingeid üles. Vähe sellest, et Tarandi kõnepuldist ära lohistamist peksmiseks nimetati, nüüd süüdistatakse Martin Helmet, et vähe ei puudunud kui ta oleks Vakrale kallale läinud.
https://www.ohtuleht.ee/909515/video-te ... e-kallale-
Ja video. https://tvplay.tv3.ee/seitsmesed-klipid ... PvefCIfjd8
Tasub lugeda ka Delfi artiklit http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=84626551
Kallaleminekust oli asi ikka kaugel
Tsitaat:
Refereeritud lugu loe Õhtulehest.

Vaadates videot, siis kallale tormamisena see siiski ei tundu. Küll aga läks mees endast välja ning ütles "ma ei viitsi nii lolli juttu taluda," ja väljus keset saate salvestust.

Kui Vakra sellest püksi tegi on see tema mure. Pehmode värk :mrgreen: .
Martin Peeter
Liige

Postitus Postitas Martin Peeter »

Postitan selle lolli intsidendi peale meelega siia, et näidata, kuidas meil on võimalik ikka veel tükk maad lollimaks minna.

https://www.err.ee/881571/prantsusmaa-p ... iikumiseks

Ma ei tahaks seda ja ma arvan, et ka teised akf mitte, seepärast võiks kõik kirglikud natuke mõelda enne kui mingisse topakasse võitlusse söösta. Kaotama peaks mõlemad!
Dona nobis pacem!
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Borja, kui sul midagi asjalikku rääkida pole, siis lõpeta möla ajamine.

Viimane mõttetu post kustutatud.
tommy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tommy »

Vaadates videot, siis kallale tormamisena see siiski ei tundu. Küll aga läks mees endast välja ning ütles "ma ei viitsi nii lolli juttu taluda," ja väljus keset saate salvestust.
Ja see on selle partei üks juhtpoliitikuid..?? :roll:
Hunnik pussy-sid, ütleks.
Vähene pingetaluvus, kehv enesevalitsemine, suutmatus dialoogiks.
Mida sellised siis tegema hakkavad, kui peaks võimupoliitikuna istuma vastakuti tõsiseltvõetava vastasega, ka välismaisega.
Aga sõnades "annavad tormihoiatusi ja löövad korda majja".
Liige

Re: Nali

Postitus Postitas Avatar »

Kriku kirjutas: Tarandi tegevuse kohta lähemalt vt. näiteks Kalle Muuli, "Isamaa tagatuba", 186-191.
Mõtlesin osta Muuli raamatu, aga sattusin sellise bakatöö peale. https://www.digar.ee/viewer/et/nlib-dig ... 154/page/1
Ma arvan Tarand oli üks väga paljudest, ja oma kunagise tegevusega "väljateenitud puutumatuse krediidi" on ta juba ammu ammendanud.
chac kirjutas:Meeldib see kellegile või mitte, Tarand oli EV valitsuse eriesindaja Narvas tollal väga kriitilistel hetkedel. Vene väed olid veel sees, just oli Narva ja Ivangorodi vahele tekkinud piir ja tollid,e nam ei saanud vabalt liikuda, võeti vastu kodakondsusseadus mis jättis 95% narvakaid kodakondsuseta, EV polnud veel ühegi rahvusvahelise organisatsiooni liige nagu täna. Mingid vene pätid käisid piiripunktides valvajaid peksmas, mitte minit turvalisust polnud.
Tarand sai Narva palga peale 93 suvi. Sinu eelnevatest õigustavatest väidetest vastab 93 aasta kontekstis tõele vaid üks. Vana asi juba - vabandust.
Fucs kirjutas:
Nagu ma olen korduvalt öelnud, viis, kuidas seda asja aeti, on palju häirivam kui asi ise.
+10
Jah just see, ja see ei ole viimaste aastate jooksul esimene kord.
tommy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tommy »

Poliitikul peab ennekõike sisu olema. Julgust ja enesekindlust.(kes selles Tarandi keissis just seda õigemat ideoloogiat esindab, on mulle hetkel täiesti ebaoluline)
Minna sinu suhtes vaenuliku(või vähemalt ebasoodsalt meelestatud) rahvahulga ette teistsugust agendat ajama, just see on see, mis mulle selles juhtumis imponeerib. Tarandil "on vähemalt munad", tema oponendid aga, suudavad vaid poisikese kombel mikrofoni nurka visata ja stuudiost välja tormata.
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gideonic »

Umbes see mus Lemetki ütles, aga tiba põhjalikumalt:

https://kultuur.err.ee/881211/martin-oj ... mise-vahel
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

toomas tyrk kirjutas:Kui aga Belgia peaminister väidab, et "konsulteerib Politico teatel Eesti, Taani, Suurbritannia, Norra ja veel mitme Euroopa riigiga", siis on see kohe kindlasti Eesti senise välispoliitika väga kõrge tunnustus.
Heade liitlaste vahel on konsulteerimine normaalne. Jah, muidugi on see tunnustus Eesti välispoliitikale, et need riigid on meie liitlased. Konsultatsiooni fakt mitte eriti.
Martin Peeter kirjutas:Ma ei tahaks seda ja ma arvan, et ka teised akf mitte, seepärast võiks kõik kirglikud natuke mõelda enne kui mingisse topakasse võitlusse söösta. Kaotama peaks mõlemad!
Prantsusmaal ongi selline poliitiline kultuur, et iga jama peale sõidavad põllumehed traktoritega või teetöölised koppadega tänavale või pannakse metroo seisma või muud sellist. Revolutsiooni häll ikkagi :)
Avatar kirjutas:Ma arvan Tarand oli üks väga paljudest, ja oma kunagise tegevusega "väljateenitud puutumatuse krediidi" on ta juba ammu ammendanud.
Mina isiklikult ei arva, et kellelgi üldse peaks mingit "puutumatuse krediiti olema". Eespool aga hakati lausa väitma, nagu ta polekski kunagi midagi kasulikku teinud.
Liige

Postitus Postitas Avatar »

Gideonic kirjutas:Umbes see mus Lemetki ütles, aga tiba põhjalikumalt:https://kultuur.err.ee/881211/martin-oj ... mise-vahel
Rituaal rituaaliks. Puht elementaarne tavakäitumisreeglistik eeldab, et sa ei hakka teiste korraldatud koosolekul korraldaja loata sõna võtma. Ilma igasuguse semiootikata. Sellised munad haisevad sita lastetoa järele... kahju küll Andres. Ja kuna näib et avalikus seda siiski ei kipu üheselt ja selgelt hukka mõistma (eri poliitilistel/maailmavaatelistel põhjustel), siis ilmselt on uus pretsedent sündinud, ja küllap juba neid leidub, kes edaspidi sama oskavad.
Kriku kirjutas:Mina isiklikult ei arva, et kellelgi üldse peaks mingit "puutumatuse krediiti olema". Eespool aga hakati lausa väitma, nagu ta polekski kunagi midagi kasulikku teinud.
Ma arvan ka, et ei peaks. Aga samuti hakati siin eespool väitma, nagu oleks Tarandi teene, et Ida-Viru Eestile jäi. Ei kõla kergelt isikukultuslikut?
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

toomas tyrk kirjutas:Borja, kui sul midagi asjalikku rääkida pole, siis lõpeta möla ajamine.

Viimane mõttetu post kustutatud.
Mjah, seda postitust ei jõudnud lugeda, aga saan ma aru et poliitika teemadel on mõneks ajaks keelatud rääkida?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

krizz kirjutas:
Kriku kirjutas:
krizz kirjutas:Aga EKRE juhid on vägivalla hukka mõistnud
Ei vasta tõele.
Erinevates interviuudes on küll. Näiteks Martin Kuku raadios.
Jama. Õigustab veel lööjaid, et "Teie alustasite vägivallaga..."

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=84626551
Dr.Sci kirjutas:saan ma aru et poliitika teemadel on mõneks ajaks keelatud rääkida?
Kui see nii oleks, siis oleks see teema siin lukustatud.
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

Kriku kirjutas:....
Dr.Sci kirjutas:saan ma aru et poliitika teemadel on mõneks ajaks keelatud rääkida?
Kui see nii oleks, siis oleks see teema siin lukustatud.
Arvestades Borja karistuse mastaapsust , tundub paraku küll.
Mis puutub "vägivalda" (keskmises koolis on keskmisel vahetunnil sellist keskmist tõuklemist kuhjaga) siis ega see ilus polnud. Kuid polnud ka nii nagu Lobjakas oma vihakõnes pühapäevases "Olukorrast riigis" serveeris - piltlikult - esitati asja nii nagu (antud) vägivald oleks EKRE poolt ette planeeritud ja miitingul taga õhutatud.

Täpsemalt siis:
"Uus ajastu Eesti poliitikas - Ekre tõi poliitikasse vägivallatondi - tsitaat otse eetrist: Tarand löödi miitingul pikali, ja pikali olles löödi teda veel - jne, selgitusega kuidas viha õhutamine ja vägivald koos hilisema eitusega oli pikalt ette planeeritud kuni selleni välja, et kui asjad polnud nii, siis on ajakirjanik Rooma paavst (mõte mis iseenesest mulle meeldib kui ma kujutan teda ette pagulaste varbaid suudlemas)
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist