Re: Nali
Postitatud: 21 Dets, 2016 12:57
Koppisin selle vestluse ka oma lemmikteemasse: http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... 81#p494281
Tapper kirjutas: https://www.youtube.com/watch?v=_E6JM0Nm8Ms
Vaadake alates 5:20
naersin südamest. eks ta üks vana ekstreemspordi värk ikka ole.lant kirjutas:Rootslaste rahvusroog on vast ikka surströmming.Mitu korda olen mõelnud, et prooviks ära.Aga vist jääb ära...
https://youtu.be/Cqe8iUjmLds
Aga mõtle mitu sajandit ja kui palju inimelusid ohverdati, et see täpne protokoll ilmselt katse-eksituse meetodil välja töötatiSvejk kirjutas:Tegelikult tegu siiski söödava kraamiga ja mõned peavad seda delikatessiks.
Annan väiksed soovitused selle fiski õigeks käitlemiseks:
1. Kui oled selle karbikese kusagilt hankinud ja otsustanud sõpradega pisut strömmida, pea meeles, et seda pommi ei too siseruumidesse.
2. Avamiseks on tarvis korraliku varusrust mis koosneb suurest ämbrist külma veega ja muidugi heast konserviavajast.
Avamisprotseduur on nagu sprottide puhul, erinevus vaid allveetöödes ... Kabi kaas jäta üleskiskumata, lahtilõikamisest esialgu piisab.
3. Peale avamist jäta karp sinna vette umbes kümneks minutiks ligunema, misjärel vaheta vesi. Veel kümme minutit ligunemist ja võib karbi välja koukida, ettevaatusest siiski hoida karpi allatuult !
4. Kui väga hull ei tundu, võib asuda sakummi valmistamise manu. Selleks on tarvis leiba, taluvõid ja sibulat ja pisut sidrunit. Üldiselt tehnoloogia sama, mis kiluleival, ilma munadeta. Kui kandik on leivakestega täitunud, saabub kõige raskem etapp, nimelt tuleb see panna viieks minutiks sügavkülma. Eldan, et külmkapp on õues või verandal.![]()
5. Manustamiseks on tarvis ohtralt viina. Saja grammi kaupa on paras ja see külm strömmfiskiamps on täitsa maitsev.
NII !Svejk kirjutas:Teatan tagasihoidlikult, et nagu minule teadaolevatest andmetest selgus,
siis viibib akf Vuks kõrgenenud vereringe rõhuga hospidaalis, põhjusena väidetavad vägivaldsed muutused tema pannkoogiretseptiravimis,
milledele tema õrn ja akuraatne hing ning vüüsilise ette valmistuse puudus vastu pidada ei suutnud ja sedapsi reageerida võtsivad.
Kuni meie valmistume kõige halvemaks ja ootame tema tagasitulekut tervete kilda, seniks üks lisa nael tema kirstu kaanele......
..aaaga ei osanud õnnetu Boooris (palun mitte segi ajada austet moderaatoriga!) ega ka veelgi õnnetum akf Vuks uneski näha sellist läänegootide vandalismi akti nagu allljärgnevas vidios mis vereringe sootuks seisma paneb...
Boorise "idabloki elegantne randmeliigutus" kahvatab berserkerite poolt ülesklopitud vahu- ja tolmupilve ees.
(akf Vuks langes juba tiitrite ajal teadvuseta olekusse ja tema vererõhu mõõdu aparaat plahvatas ülekuumenemise tagajärjel....)
Rootsi rahvuslik söömaaeg koos toidutegemisega vigases inglise keeles:
Painful Patriotic Pancakes
https://www.youtube.com/watch?v=y463g76MFRw
* kirjaviis muutmata
20.12.2016 Kell 11:41
vanasti tegin pannkooke hapupiimast, aga kuna tänapäeva piim pole enam PIIM ja ei hapne, sis tuleb teha keeeefiiiriga ja sooodaga jne
- ma kuulan suure huviga, kui õpetad tegema viithout nisujahuga
noo ja nisujahu piab ikka olema ma arvan, muidu tuleb kräpp... ja MUNA ei tohi liigapalju panna muidu tulevad nigu kummist, eriti pärast mõningast seismist ja hiljem järeltarbides....
niisiis... tuleb võtta 1 liiter keefiiiiri (soovitavalt siis nt geeefiiliuse 3,5%), 7 detsi jahu, kolm muna, 1TL soodat, 1TL soola, 2supiL suhkrut.... ja SOODA tuleb sisse panna kõikse viimasena, vahetult enne pannile ajamist
- kuda on mugav seda jahu mõõta?
nu 7DL on kolmveerand 1 kilost jahupakki umbes...
7-8 dl võib panna...see on tunde järgi...aga rohkem ei tohiks ja vähem ka mitte, tulevad nigu saapatallad võisiis nigu plötskid
- ma teen täna pannkooke. kas riivjuustu võib kaa panna?
ei mingit riivjuustu krt
see on juba TUUNITUD toode ja mulle absull ei maitse igasugu TUUNITUD tooted, kus ORIGINAALIST on miski saast tehtud !!!!
nn "tootearendus"
on saatanast !
...mikserdad munad laiali ja segad keeeefiiri sisse, sis paned suhkru ja soola ja muudkui mikserdad-klopid ja sis paned jahu ja koogelmoogeldad taignaks ja sis paned lõpuks 1TL söögisoodat sisse ja sis pannile !
see kogus on MINU kõige optimaalsem KOGUS pannkooke kodo toota... kõik süüakse ära enne, kui kaus täis saab rsk
ja need kõlbavad ka sis süüa, kui on juba kaks-kolm või nii edasi päeva seisnud..on endiselt pehmed ja kohevad ja ülihääd
mingil juhul EI TOHI kasutada valmis pannkoogijahu ! see keerab pannkoogid pekki. katsetatud ja garanteeritud !
kusjuures vanad inimesed (vanaemad, vanavanaemad jne) tegid seda asja veel peenemalt....klopsides eraldi laiali munavalge ja kollase ..... a sel pole erilist mõtet, sest lõpptulemus on üsan samalaadne ja äravahetamiseni sarnane
aga kui tahad, sis võid katsetada.... rebud koos suhkruga klopid laiali, munavalge vahustad eraldi ja lisad tainale
teoreetiliselt peaks tulema kohevamad ja õühulisemad niiviisi, a kuna söögisooda ajab koos keeefiiiriga naguni asja kohevaks, sis pole erilist vahet
sellel on sis mõtet, kui teed ilma soodata...mida maisoovita aga absullll
hokkei ma joooksen teise arvuti taha nüüd
- kefiiiiri. Kas võid v õli paneb taina sisse?
EI, ära pane miskit MUUD PALUN !
Pee Ees ! need on ohvkoos need pisikesed ja paksud koogid mitte ülepanni pliinid eksole.... ja kõikse maitsvamad kas pädeva moosi või meega nt. ...krt kõikseparem muuarust veel eriti toormoosiga
maasika toormoos? metsmaasika toormoos??
...
kell 14:48
- sukurt pold...
suhkurt polnud, panin mett, küüslaugusoola, pitsamaitseainet, pipart, 3 muna pool keefirit pool vett - krt vöi oli see keefir oopis pett...
nii, Teie keerasite oma pannkoogid nimelt PEKKI praega seal oma mee, KÜÜSLAUGU!!!SOOLA, pipra ja veega...
ma olin vahepeal mugavalt ära korra.. ja selle ajaga jõudsite TEIE kõik peppu keerata ma vaatan...
- no see on see kõikse keerulisem, eksole.... osa suhkrust asendasin siiropiga. Keefirti kohapealt valetasin, naine alles toob, maitaht oma gefilust raisata
a kas sa tead keemiat niipalju, et võid olla kindel asjaoludes, kuidas see SIIROP reageerib nt. soodaga erinevalt suhkrust, mis tuli segada munadega kokku?
- Kohe hakkan sibulaid allapraadima, see annab sellise tummise maitse pannkoogule
Teie olete HULL !
- ei, miks, rahunege
Teie rikute ära HÕRGU maitseelamuse TÄIELIKULT...kasutades suhkru asemel siirupit ja mingiks aluseks kusagil seal veel SIBULAID...
- siirupi koha pealt valetasin
jõudsin panna teelusikatäie mett, kui alt suhkru üles leidsin...
suhkur ja sool just sellises kombinesoonis, nagu sai esitletud, on maitse juures asja VÕTI
- ja ma arvan et panen veel võid sinna sisse
ja see on TÄIESTI mõistetamatu, kuda siis nüüd EI OLE ühes laevatöökojas SUHKURT ??
VÕI KILLIB SELLE STRUKTUURI ÄRA !
- ma ei joo suhkurt ja kõik kes külas käivad on mu sellise harjumusega püstihädas
sis osta parem valmis pannkoogi jahu ja tee piimaga või veega või midaiganes ja pane VÕID sisse ja saad TOOTE -
pannkoogilaadse toote..
- ma ei pane võid, ma lihtsalt tahtsin tõsta teie vererõhku
TEIE IHKATE meie surma rsk !
aga MEIE ei tee seda HEADMEELT TEIELE MITTE ! ! !
- aga ma annan kindlaste teada, kuidas läks. pliit juba soe ja eila suitsuribikontidest keedetud (Grossi) supp soe
ma tahan et TEIE saadaksite mulle ÜHE pannkoogi OMNIVAGA ja ma sis vaatan seda asja veel, et misasja Teie seal teete...
kurat jaura siin pannkoogiprohvaanidega rsk nii, et munad märjad...
- ma saadan maksimum mingi koduvidiolaadse toote, kuidas me siin matsutame ja mulle selga patsutame, kes niivõrdsellise hää rrretsepti välja mõtles...
....
kell 15:30
- nii, kuidas praadida? kui palju õli, kui kuumaks?
õli maitse järgi.... kui tahad väherasvaseid, pane vähem... mulle maitsevad aga veits suurema õliga tehtult... jäävad krõbedamad
.....
kell 17:30
- kui pliit jahtuma hakkas ja söed all olid, siis tulid normaalsed - kõige viimased reliikviad...
suhkurt soola ja pipat pidi juure panema ja jõle paks taigen tuli. Kallasin kulboga kuhja keskele ja siis öörusin puulabidaga laiali...
naine kiitis, krõbedad kohad...
MISASJA !!!
APPPIIII !
"suhkurt soola ja pipat pidi juure panema ja jõle paks taigen tuli. Kallasin kulboga kuhja keskele ja siis öörusin puulabidaga laiali" - MISASI SEE ON ??
....infarkt..... oht..... tuleb kohe....
- nojah - nii oli - küllaltk täpne kirjeldus. Väikesed kakukesed lässid kohe kõrbema
siis tegin suured
naene ütles et nagu vanaema omad olid
...
kell 18:17
Tere lp. hr. SVEJK. Mina olen härra Vuksi kaastööline ja tulin tema arvutit kinni panema, sest härra Vuks viibib haiglas väga kõrge vererõhu tõttu. Ilusat õhtu jätku.
No siit on Juurele-Kivirähule täitsa tõsiseltvõetavat konkurenstsi tulemasEt lugudegapeetud kaasfoorumlase kogu kuritegelikust plaanist TÄIT pilti saaks, selleks tuleb nüüd lihtsalt kogu vheissbuugi eilne sisu siia ära koppida....
See on lõpp.Pariisi linnavõimude hiljutine otsus puhastada tänavad ja pargid rottidest, on loomakaitseaktivistid tagajalgadele ajanud. Nende arvates peaks rottide massilise tapmise asemel neile rasestumisvastaseid vahendeid tutvustama.