Venemaa majandus ja sanktsioonid II

Kõik käimasolevast sõjast
Vasta
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid II

Postitus Postitas Kriku »

krizz kirjutas: 15 Okt, 2025 20:55Orban teeb avalikult seda, mida paljud Euroopa riigid teevad ümbernurga. Ungari on ka mugav riik, kes vastu seistes ajab tegelikult ka mitmete teiste EL-i riikide asja, kes avalikult muidugi vastu olla ei julge.
Pole õige. Teemasse on juba postitatud viide, et Venemaa naftat impordivad Slovakkia ja Ungari.

---
USA president Donald Trump teatas eile, et India peaminister Narendra Modi lubas lõpetada nafta ostmise Venemaalt. Trump ütles, et püüab järgmisena saada ka Hiinat sama tegema.

India ja Hiina on kaks suurimat merd mööda Vene nafta importijat, kes kasutavad ära soodushindu, millega Venemaa on olnud sunnitud leppima pärast Euroopa ostjate äralangemist ning USA ja Euroopa Liidu sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters. Trump on viimasel ajal India Vene nafta ostmise pärast sihikule võtnud, kehtestades tolle India ekspordile USA-sse. „Niisiis ei olnud mul hea meel, et India ostab naftat, ja ta [Modi] kinnitas mulle täna, et nad ei hakka Venemaalt naftat ostma,“ ütles Trump eile Valges Majas ajakirjanikele. „See on suur samm. Nüüd kavatseme me saada Hiina sama asja tegema.“

Hiljem teatas USA rahandusminister Scott Bessent, et ütles Jaapani ametivennale Katsunobu Katole, et Trumpi administratsioon ootab, et ka Jaapan lõpetaks Vene energia impordi.

[...]

Trump ütles, et India ei saa kohe Vene nafta ostmist lõpetada, sest see on „väheke nagu protsess, aga see protsess saab varsti läbi“.
https://www.delfi.ee/artikkel/120410649 ... e-lopetada
ekacariya
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda III osa

Postitus Postitas ekacariya »

olavsu1 kirjutas: 15 Okt, 2025 22:45
PaganHorde kirjutas: 09 Sept, 2025 20:40 Ei usu et Hiinakad ka suudavad mingeid eriti häid laagreid teha. Kui vaadata mis saasta nad maailmale müüvad siis vaevalt et neil omalgi midagi head on.

Laagrid kui sellised peaks ma meie kaitseväes olema mingi kõvema varuga.
Ära alahinda hiinlasi. Mul oli kunagi asja ühe hiina kuullaagritootjaga, ütles et kõik mis SKF müüb teevad tegelikult nemad.
SKF logo kuullaagri peal tõstab hinda 20 korda, kuullaager on ikka see sama.
Müüs mulle kinniseid vabriku pakendis FUSHI BEARING laagreid. Mu daiwa crossfire käib nendega viiendat aastat.
Ja selle Hiina suure kuullaagrifirma esindajaga (et oma spinningurullile uusi laagreid osta) suhtlesid sa muidugi Aliexpressi vahendusel? :lol:
Oh seda naiivsust!
Internetis on üsna lihtsalt leitav info et SKF-il on laagrite tehased üle maailma-Prantsusmaa, Saksamaa, India...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: mäger ja 5 külalist