Vormikandmise apsud tänapäeva KV/KL

Vormid, auastmed, auastme- ja erialatunnused. Ja kõike muud, mis ühe "laigulise" või "mitte-laigulise" pealt leida võib.
Vasta
vaad
Liige
Kontakt:

Re: Vormikandmise apsud tänapäeva KV/KL

Postitus Postitas vaad »

drawulf kirjutas: 08 Mai, 2025 16:09 Lubage muheleda :)
Muhele terviseks. Ei pea isiklikult ähvardava sisuga sõnumite kandmist lahingvarustusel õigeks. Minu arust on see ikka mitu suurusjärku suurem probleem, kui määrustikus lubatud tagasihoidlik kõrvarõngas riviplatsil, mis on tänapäeva ühiskonnas tavaline. Tapmisähvardustega loosungite kandmine ei ole, vaieldavalt lausa antisotsiaalne tegevus.

Lahingvarustuse juures peaks lähtuma ennekõike praktilisusest, mitte edevusest. Üldiselt on jäänud silma, et mida edevam on sõdur, seda kehvemad on tema oskused.
Kjen1 kirjutas: 08 Mai, 2025 9:57 See üpris hea jope pole tootja poolt mõeldud Eesti laiku immiteerima, vaid peaks olema nn Kanada laik.
Müüdi kunagi näiteks Reorgis.
Kas mäletad ka tootjat ja võimalusel mingisugust linki? Ka CADPATil jookseb makromuster horisontaalselt ning värvid on pisut teistsugused, kuigi see võib olla põhjustatud ka nt pildi järeltöötluse color correctionist või lihtsalt halvast nurgast, aga pigem ei usu. Tundub ikkagi minu silmale odav airsoftikas olevat. Kas võõra riigi camo on sobilik kanda, on muidugi omaette teema. Mis on "hea" on suhteline, mõned austavad ka mh Condorit ja Mil-Teci, kuigi ise pean neid odavateks Hiina vuhvliteks, mis päris lahingvarustust immiteerivad ning mis tõsisema kasutuse juures üsna pea ilmsiks tuleb.
drawulf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas drawulf »

Vabandan, kui mu muhelemine tundus kuidagi ründav, ma ei mõelnud seda nii. Lihtsalt ma leian, et kõrvarõngaste kohta leitakse üsna täpselt samamoodi vastuseisu - á la mis kuradi ehted ja tilulilud meestel jne.

Lisaks nagu editis mainisin, ei ole see ilmselt mõeldud tapmisloosungina - see on huumor neile kes ca 10 aastat tagasi täitsa noored olid.

Muidugi ei pruugi see olla meeldiv ega sobiv, või "küps" eneseväljendus, nii nagu paljude meelest kõrvarõngadki pole..
nukkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nukkel »

Panen puusalt ja arvan et see nali on siit pärit. https://youtu.be/ssVaMwTYyPc?si=cvKhubo8Nu11HEAf
Täispikk siit. https://youtu.be/GBvfiCdk-jc?si=b1lxQK0PE6pViYU1
Isiklikult minule siiani naljakas.
Kasutaja avatar
mayor
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mayor »

Vaatasin ''Silence, I kill you''' ja irnusin valjult. Tundub, et kodanik ''vaad'' kuulub huumorivaeste klubisse(isegi minu 7 aastane irnus selle luukere peale), kes ei saa sellistest naljadest aru ja kiivritel, vormidel on koguaeg mingeid sõnumeid kantud. Lugedes erinevate riikide vormikandmiseeskirju, siis mehel kõrvarõngad ei ole kuskil akspeteeritud ja ei peaks ka meie kaitseväes seda aksepteerima. Kanna oma rõngaid ilma vormita(Vanasti oli meestest rõngaste kandjate kohta oma ütlemine. Olenes kummas kõrvas oli kas passiivne või aktiivne)
Mis veel puutub igast sõnumitega embleemidesse, siis nüüd on need lubatud ainult lahingvestidel. Vormi peal ei tohi midagi üleliigset olla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline