Kuid Janose vastus õige.Sellega järg edasi!
Viktoriin
Shiim sain aru küll ja ütlesingi,et olen nõus sellega et ei tekiks igasugu segu erinevatest küsimustest.Oleks õige ( ja nii on siiamaani ka olnud) ,et õieti vastanu küsib ka järgmise küsimuse.Aga kui küsida ei taheta siis küsib see kes soovib!
VABADUS VÄÄRIB VÕITLUST! Kes endale vabadust ei võitle ei ole vabadust väärt
Pakuks, et seeriatoodangut andsid seitse tehast- kui tehast Nr. 183, mis algselt paiknes Harkovis ja pärast Nižni Tagilis, kahe erineva tehase päha võtta. Peale eelmainitute veel tehas Nr. 112 Gorkis, Stalingradi traktoritehas, Tšeljabinski tehas, Sverdlovski tehas ja tehas Nr 174 Omskis.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Budjonnõi tsiteerib oma mälestustes 1, ratsaarmee käskkirja:
"Ustavuse eest revolutsioonile ja patarei oskusliku juhtimise eest annetan revolutsiooni nimel 2. patarei punakomandör-suurtükiväelasele sm. Nalivaikole...". Mis asja ta siis annetas?
"Ustavuse eest revolutsioonile ja patarei oskusliku juhtimise eest annetan revolutsiooni nimel 2. patarei punakomandör-suurtükiväelasele sm. Nalivaikole...". Mis asja ta siis annetas?
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
punased püksid

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
ei tule praegu midagi säravat. annan vaba mikrofoni...

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
“Sm. XXXX, me peame selgitama mittekallaletungimisest, et see on ikka tõega, aga kes seda ei usu, see ajab provokatsioonilist juttu. Kuid ega rahvas seda ei usu. Aga mida me teeme? Kas selgitada või mitte?
Aeg oli üsna keeruline, saalis istus nelisada inimest, kõik ootasid minu vastust, aga pikalt kaalutleda polnud võimalik.
„Kindlasti selgitada.“ ütlesin mina, “Seni selgitada, kuni fašistlikust Saksamaast ei jää kivi-kivi peale.“
Kellele kuuluvad need read, tegevus toimub 1940. aastal partei agitaatorite koosolekul...
?
Aeg oli üsna keeruline, saalis istus nelisada inimest, kõik ootasid minu vastust, aga pikalt kaalutleda polnud võimalik.
„Kindlasti selgitada.“ ütlesin mina, “Seni selgitada, kuni fašistlikust Saksamaast ei jää kivi-kivi peale.“
Kellele kuuluvad need read, tegevus toimub 1940. aastal partei agitaatorite koosolekul...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist